Comori de nov-dec2004...LA MULTI ANI!(201)
Raspunsuri - Pagina 5
Otiliav spune:
Sabina, David, sa cresteti sanatosi si frumosi!
Craciun fericit, cadouri frumoase!
Eu am primit de o saptamana un cadou de nu o sa-l uit toata viata mea.
N-am facut deloc mancare, maine poate am chef de bucatareala.
Eveline, va tin pumnii, am citit ca munciti de zor, sa speram ca este cu spor munca!
Paxela, incantati de cadourile de la fini ?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Otiliav spune:
Tot eu. Vroiam sa trimit poze aniversare cu Ana dar nu stiu unde. Se poate pune adresa in primul nostru mesaj?
paxela spune:
Craciun Fericit!!!
si tot ce va doriti alaturi de cei dragi
Oti , cadourile de la fini , e putin spus placut , a fost o surpriza super placuta exact lucrul necesar pt sufeletul nostru
dar ce ai patit sapt trecuta? ca tare rau suna fraza aceea , sincer sper sa ma insel
la noi a venit mosul , a lasat cadouasele la copii , si-a ascultat poeziile si a plecat, cica la mine vine la anul......
Otiliav spune:
Alexa, ma bucur ca au fost inspirate.
Nu-i de rau, doar complet neprogramat, iar eu nu-s obisnuita cu asa ceva.
FELIS spune:
Craciun fericit si numai bucurii va dorim ...
Mihai va doreste Sarbatori fericite!
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
pt ieri...
La multi ani pt David si Sabina
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mirandolina spune:
Craciun fericit!
Cu greu ma adun si eu pe la casa noastra draga, sa va spun tuturor sarbatori fericite cu multa iubire si bucurii, daruri multe si frumoase si sanatate mai presus de toate!
Urez un pic ai tarziu sarbatoritilor perioadei , sa fiti fericiti alaturi de familiile voastre!
onitza ma bucur ca bb e bine si iti doresc rabdare si curaj, forta sa treci peste toate, nasterea va fi usoara, chiar daca prin ceza
fulgule bag de seama ca amandoua avem cate 3 barbati acasa sa vezi distractie pe noi de sarbatori
otilia daca vrei sa trimit 1 sau mai multe poze cu Ana, pentru slide-ul aniversar, adresa este slidepublic@gmail.com.
Sa petreceti frumos, sa mancati cumpatat, sa mergeti la urat si primit daruri multe si frumoase.
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
miria_cristina spune:
Craciun fericit si plin de bucurii sa va aduca nasterea Domnului!
Cristina +21 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
monica-elizabet spune:
Craciun fericit!
Otilicooo...pai ne lasi asa? vine cu fundita albastra?
Tuturor Cristinelor si Cristianilor sa fiti sanatosi
special pentru Mihaitza Cristian de Felis
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete