Comori de nov-dec2004...LA MULTI ANI!(201)
Raspunsuri - Pagina 21
andreap spune:
saluatre si "la multi ani" pe 2010!din pacate nu prea mai am cum sa intru pe aici...multe 'lipsuri'..da' nu v-am uitat!
Monica,uite ca am reusit sa intru dupa ce am vb cu tine.din pacate te auzeam asa prost....sper sa ma poti ajuta.o sa intru si zilele acestea sa vad daca aflu informatii mai multe despre procedura.multumesc oricum de ajutor(am apelat la tine ca tu esti mai familiarizata cu diversele subiecte de pe aici)...ma revansez fata de tine la vara
Onitza,mai ai putin....sper sa fie totul OK.pana la urma nu mai stiu,nasti normal sau..?
Otilia,am aflat de ceva timp de tine..ce sa zic..am ramas..felicitari oricum..unoeri imi doresc si eu sa raman asa,pe nprogramate,altfel nu am nici o sansa de BB3..da' al meu sot e ffff "grijuliu" asa ca,slabe sperante..oricum sa fiti sanatosi,sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos
Despre noi ce sa va mai zic..as ain cateva cuvinte:Maria face dansuri si-n decembrie am avut chiar si serbare la Teatrul Masca...imi venea sa plang cand am vazut-o pe scena..asa piticuta cum e ea,dansand din funduletul ala mic....Cu gradi e Ok,e cumintica in general.desi unoeri o mai apuca 'nebuneala',mai ales din cauza Sarei.mai nou se apuca sa planga daca ceva nu e cum vrea ea,supa modelul sora-sii....Sara a crescut si ea,spune cateva cuvinte.parca nu mai e asa 'terorista',dar oricum e un copil dificil,suparacios,plangacios si mamos..am reusit sa o las de Revelion acasa cu bunicii si am fost doar cu Maria,deci m-am distrat!
sunt o gramada de povestit..dar esenta e ca sunt tare fericita cu ele,desi de cele mai multe la ori la sfarsitul zilei sunt franta si cu nervii intinsi la maxim.....dar o sa creasca si Sara si sper sa fie mai usor.
va pup pe toate si pana ne mai auzim va doresc numai bine
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)