Pufuleti Ian-Feb 2010 (75) Hai Lillyka!!!
Raspunsuri - Pagina 8
elena_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario MESAJ DE LA MCRISSA: Sunt in spital,mi-au pus perfuzii si au oprit contractiile,col scurt,bebe coborat si centrat.tragem de timp sa mai stea bebe.maine facem 35 sapt Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
sa dea DD sa mai stea bebe la caldurica inca putinElena
34+ cu
Iustin
Zookey spune:
Offf .... vad k pufuletii se km grabesc sa-l cunoasca pe Mos Craciun anul asta !!! Mcrissa o ne rugam si noi la Doamne Doamne sa fiti bine!!!

Andra posesoare de
34 +
rlc_sandor spune:
Larisel,felicitari si refacere usoara,mami
Lillika,sa ai o nastere usoara,sunt alaturi de voi

Mcrissa, ma
sa fie totul bine,si sa mai stea bebe
Fetelor,de abia tin pasul cu voi
,dar important e ca sunt aici
,noi suntem binisor,vreau sa ajung sapt viitoare la dr sa vad ce-i cu tensiunea asta mare,sa fiu linistita pe sarbatori,am apucat sa iau o pereche de pantalonasi
,dar am studiat oferta si daca nu ajung in Ungaria in jumatate de zi am rezolvat problema...A mi-a mai adus sotu niste bibe nuk din Germania![]()
As dori si eu parola de pe mailul comun,sa las si eu nr de tel si sa iau cateva.
Bea,am vazut ca nasti cu Sasaran,sotia unui var de-al meu a nascut ambii copii cu el pe vremea cand era la Oradea
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
29+
Andrei Casian
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui rlc_sandor Larisel,felicitari si refacere usoara,mami ![]() Lillika,sa ai o nastere usoara,sunt alaturi de voi ![]() ![]() Mcrissa, ma sa fie totul bine,si sa mai stea bebe![]() Fetelor,de abia tin pasul cu voi ,dar important e ca sunt aici ,dar am studiat oferta si daca nu ajung in Ungaria in jumatate de zi am rezolvat problema...A mi-a mai adus sotu niste bibe nuk din GermaniaAs dori si eu parola de pe mailul comun,sa las si eu nr de tel si sa iau cateva. Bea,am vazut ca nasti cu Sasaran,sotia unui var de-al meu a nascut ambii copii cu el pe vremea cand era la Oradea ![]() http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea si 29+ Andrei Casian |
bine ai mai venit pe la noi

ai PMCris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 5 sapt.!!
cris.dogarel spune:
stiu ca i-am urat bun venit la odisee de curand
dar nu imi amintesc exact. poate in perioada cu emotiile pentru andrelina si mes. ei fiind in moderare, au fost "scapate' de fetele care faceau capitol nou
asa cred.
m-am tot uitat in urma, dar nu gasesc mesajele ei..
Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!
cris_mario spune:
cris...mcrissa are deja 3 stelute rosii(presupun ca despre asta vorbeai)...am gasit-o eu in urma,asteapta un baietel pe nume vladut
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Tanaion spune:
Am gasit msg de-al mcrisssi mai jos de acum o saptamana. De atunci avea contractii 
Fetele tehnice o scrieti voi va rog pe prima pagina macar cu datele pe care le avem.
| citat din mesajul lui mcrissa lilyka te inteleg perfect cu facutul bagajului de spital.nici eu nu l-am facut inca.teoretic eu as mai avea ceva de asteptat, dar de cateva zile sunt cu contractii foarte dureroase si gynipral din 3 in 3 ore pana la urma importnat e sa avem burtica cu noi, de restul se mai ocupa si ceilaltiAndre_lina felicitari pentru bebe patriot!sa cresteti mari si sanatosi! stie cineva de la cate saptamani te primeste sa nasti la Elias?ca am inteles ca nu au aparatura pentru prematuri si nu stiu incotro sa o apuc in caz ca ii vine lui bebe cheful sa apara mai devreme. 34+ Invingatorul lui mamaPuisori Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia |
Tana cu Toma (10.11.2001) si
35+
Maria
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui cris_mario cris...mcrissa are deja 3 stelute rosii(presupun ca despre asta vorbeai)...am gasit-o eu in urma,asteapta un baietel pe nume vladut ![]() Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
inseamna ca am confundat, scuze

acum am vazut mes de la Tana si vad ca era nasol de sapt trecuta

offCris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 5 sapt.!!
alicredo spune:
Tana multumim de cercetari...saracuta de ea!!! si isi facea probleme si de conditiile ptr prematuri...

BB mai stai in burtica! inca putin! te rugam!
32+ 
Andre_lina spune:
Mcrisa, sa te ajute Dumnezeu cu multa putere si rabdare!! Iar bebel sa stea cat trebuie ca sa vina sanatos pe lume, fara nevoie de ingrijiri speciale!
Ne rugam pentru voi si pentru medicii pe mana carora sunteti!

Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT