Pufuleti Ian-Feb 2010 (75) Hai Lillyka!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

andrelina este superb caruciorul ca ne mai impartasesti si noua cate cv

lilika...cred si eu ce emotii sunt pe tine.....scot si eu ptr incurajare

CURAJ LILIKA

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

micki mika ma bucur sa mai aud de tine ca esti acasa si ca mai ai o sapt pana la termenul limita. Pe mine ma doare jos de 2 zile ca la ciclu. Stii cum sa interpretez simptomul asta? Eu vreau sa mai stea bb la mami in burtica pana la anul. Sau alte fete care au trecut prin asa ceva sa-mi raspunda.

lilika scoatem agitatele pentru incurajare

curaj luni lilika

34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

nu e nimeni pe aici sa am si eu la cine sa ma vait? Durerile jos in dreapta si in stanga ca la ciclu cum pot fi interpretate? Scuze, dar pana apuc sa caut in carte poate imi da cineva un raspuns.

34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

HAI LILIKA!

O sa dormi f putin la noapte de emotii (in cel mai fericit caz). Fii optimista ca totul va fi bine.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 32+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

CURAJ LILLYKA, PUPA-L PE LUCA!

LA MULTI ANI ALE1212XA!!!! TOT CE-TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA, SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBE CUMINTEL! (scuze ca n-am intrat ieri...)

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

lia, durerile alea trebuie sa le interpretezi ca si un inceput de travaliu, si sa prestezi tratament... adica no-spa, sau ce ti-a mai recomandat dr tau, si daca nu cedeaza, repejor la dr sau la spital. nu sta cu dureri, ca nu e bine. orice durere trebuie anihilata, si tratata cu maxim de seriozitate, pt ca vrei ca bebe sa stea la caldurica, nu?

si pt. ca maine nu o sa fiu pe forum, scot si eu agitatele la interval:

HAI LILYCA!

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

micki mika ma bucur sa mai aud de tine ca esti acasa si ca mai ai o sapt pana la termenul limita. Pe mine ma doare jos de 2 zile ca la ciclu. Stii cum sa interpretez simptomul asta? Eu vreau sa mai stea bb la mami in burtica pana la anul. Sau alte fete care au trecut prin asa ceva sa-mi raspunda.

34 sapt

gata, m-am trrezit! sunt pe aici. trebuie sa fie ceva presiune pe col, de te doare. ia spune sincer, cu ce te-ai agitat ieri si azi? ca la mine starile de rau nu apar imediat, ci dupa ziua cu pricina. ia 1 nospa si un uscosin ca e cu actiune locala. stai linistita in patuc, minim toata ziua. papica la pat, ridicare doar pentru pipi. evita statul in fund, sau orice alta pozitie care preseaza si mai tare colul. scrie-ne sa se spui daca esti mai bine.

fata sa se simta bine cat mai repede.

Mihaela 35+ cu...

bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ca sa va spun ceva ce se potriveste pt fetele cu cezariana, cu care ma consolez eu in fiecare zi...

CURAJ GAINA, CA ORICUM TE TAI!

aaa.. si referitor la baita...
stiu ca dr din anturajul meu, recomanda ca bebe, face baita, "ca si adultul!!!!" (cel putin teoretic la unii), IN FIECARE ZI!
acum, na, depinde de fiecare, si de conditii. ca daca e frig in casa, sau nu ai apa, sau... chestii, se intelege. dar... repet, in mod teoretic, si asa cum zicea scumpa de andre_lina, baia e un eveniment important al zilei, dupa care bebe, nu e numai curatel, si frumusel, dar si pregatit de somnic, si foarte relaxat. e adevarat ca nu e f murdar, dar aduna nu numai scuame, dar si tot felul de fibre din hainute, si scame mai ales intre sunculite, si alea pot irita. siiiii... foarte important, e masajul de dupa! poate cel mai important. masaj, care trebuie interpretat ca si gimnastica de seara. cand ajung acasa o sa fac o lista cu exercitiile care se fac la fiecare varsta, dupa baita, la masajul cu ulei, ca sa vedeti ca e o intreaga filosofie si stiinta aici.

si, pt fetele care deja au ajuns aici, cat si pt cele care vin de acum, sa nu uitati sa spalati bebeii si dupa urechi, in fiecare zi, si sa ii stergeti bine. stiu prea multi bebei cu iritatii groaznice dupa urechi, care plangeau de zile in sir fara sa isi dea nimeni seama de cauza!

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

mersi andre_lina ca m-ai lamurit si pe mine

Hai Lillyka!!!

le-am scos si eu ca maine pana vin eu de la lucru ...tu precis esti cu bb Luca in brate!
tot nu ne-ai spus la ce ora ai programarea.sau ne-ai spus si nu am fost atenta eu?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

saru'mana plateeaptr raspuns ...deci numa eu eram batuta in cap bine ca m-ati lamurit! asteptam detaliile despre masaje.

32+

Mergi la inceput