Pufuleti Ian-Feb 2010 (75) Hai Lillyka!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Am reusit si am luat carut :D un peg perego uno, folosit, la super pret... 3,2 mil, nou e vreo 15mil... Arata f bine, e verde, cum mi l-am dorit, functioneaza toate cele, sunt mandra de achizitie... abia astept sa iesim la aer eu si Tudoras...
Sunt poze cu caruciorul la - toate pozele-

Legat de baita, noi i-am facut dupa ce i-a cazut buricul, ca asa ne-au zis din maternitate, pana atunci l-am sters cu o manusa de prosop.
Primele bai i le-am facut (si i le facem in continuare) in infuzie de tarate, ceai de musetel, alternativ. Pana face o luna nu ii dau cu niciun produs cosmetic.
Dupa baita ungem cotoiul cu ulei de migdale...si sta ca un print (ce e)... apoi papa si nani 3 ore!! in care mami nu stie ce sa faca prima data pt ea ... ce pretioasa e o baie in liniste... bucurati-va!!!
Va pupam!

Andrelina, MAMI DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna burtici! In afarsit am reusit sa intru si eu pe forum dar am de recuperat cap.74 si ce ati scris acum in 75.
De sapt viitoare nu stiu daca mai pot intra ca vin parintii mei la niste controale medicale si voi fi tot plecata, iar cealalta saptamana plec la ei de Craciun si ma intorc inainte de revelion.
Citesc din urma si revin.

33+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LYLIKA, atunci bagam multe agitate si azi si maine sa stii ca ne gandim la voi si zdruncinam fetitzele p-aici pana primim o veste. sa ne dai de veste, da?

GOOO, LYLIKA FARA FRIKA!

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

HAI LILYKAAAAAAAAAAAAAAA

primele poze
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Legat de baita, noi i-am facut dupa ce i-a cazut buricul, ca asa ne-au zis din maternitate, pana atunci l-am sters cu o manusa de prosop.
Primele bai i le-am facut (si i le facem in continuare) in infuzie de tarate, ceai de musetel, alternativ. Pana face o luna nu ii dau cu niciun produs cosmetic.
Dupa baita ungem cotoiul cu ulei de migdale...si sta ca un print (ce e)... apoi papa si nani 3 ore!! in care mami nu stie ce sa faca prima data pt ea ... ce pretioasa e o baie in liniste... bucurati-va!!!
Va pupam!

primele poze
poze burtica

mersi de raspuns. sa-ti traiasca printul!si dupa prima baita , cat de des is speli?in fiecare zi? am citit pe net si neonatologii zic ca e ok sa-l spalam in fiecare zi dar cum zicea si nicolcriss22(multu de raspuns) distrugem stratul lor protector. ca toti au scuame din aleaa pe piele care trebuie sa se duca. mi-am luat si eu perie f deasa, cu care sa il dau dupa pe cap.
e grele! eu ma gandesc totusi ca nu sunt murdari....si daca au facut kk oricum ii speli, si servetele si de toate folosesti de fiecare data dupa ce ii schimbi...dar sa ii bagi in fiecare zi cu capul in apa???? ptr mine o data la 2-3 zile ar fii ok.dar nici sa fiu considerata o mama denaturata din cauza asta nu vreau...ca daca trebe , trebe!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Adrelina tare frumos caruciorul si culoarea! Sa-l foloseasca sanatos bebe Tudor plimbretul.

Lilyka curaj Lilyka ca maine-l vezi pe LUCA.
CU-RAJ LI-LY-KA, CU-RAJ LI-LY-KA

Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

CURAJ, LILYKA !!!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 35+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 4 sapt si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

multumesc de incurajari...
va trimit maine sms sa va spun ce si cum cat de mare si tare e micul luca
va pup pe toate si va scriu sms cand iese de la mine...

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buuuun! Am terminat de citit din urma.

In primul rand: ale1212xa

ANDRE LINA bebele e un dulce foc iar caruciorul e super. Plimbari placute si cat mai multe cu el.

RATUSCA MICA ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor. Si o prietena de a mea a nascut cu cezariana dupa care a alaptat, asa ca sa nu iti faci probleme din cauza asta.

BEATRICE trimite o bucata de soric si la Timisoara.

MARIA11MARIA si eu am tensiunea mica: 9 cu 5 sau 9 cu 6. Auzisem la cineva ca daca ai tensiunea mica nu poti naste cu epidurara ca iti scade si mai mult tensiunea. Sper sa nu fie asa ca am imbulinat-o rau de tot. Luni imi intreb doctorul.

NICOLCRISS super dragute hainutele lui bebe.

PATEEA esti de-a dreptul sadica. Sa vorbesti despre delciuri, pentru mine e o crima! As manca tone de chestii dulci. Uf, fie-ti mila de mine.

Si pe aici fulguie putin dar nicio sansa sa se prinda ca totul e ud pe jos iar fulgii sunt foarte anemici.

33+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Va pupam!

primele poze
poze burtica

mersi de raspuns. sa-ti traiasca printul!si dupa prima baita , cat de des is speli?in fiecare zi? am citit pe net si neonatologii zic ca e ok sa-l spalam in fiecare zi dar cum zicea si nicolcriss22(multu de raspuns) distrugem stratul lor protector. ca toti au scuame din aleaa pe piele care trebuie sa se duca. mi-am luat si eu perie f deasa, cu care sa il dau dupa pe cap.
e grele! eu ma gandesc totusi ca nu sunt murdari....si daca au facut kk oricum ii speli, si servetele si de toate folosesti de fiecare data dupa ce ii schimbi...dar sa ii bagi in fiecare zi cu capul in apa???? ptr mine o data la 2-3 zile ar fii ok.dar nici sa fiu considerata o mama denaturata din cauza asta nu vreau...ca daca trebe , trebe!

32+

Eu il spal zilnic... si eu ma intrebam de ce sa il spal pe par zi de zi... insa cica tb sa se curete de cojite, si ce-i drept e ca de cand il spal arata si el a om, s-a mai rozalit la falcute, e mai roz-alb, era rosiatic...negricios si doarme muuult mai bine dupa baita, ca orice om, o baie calda si un masaj?? eee????

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
primele poze
poze burtica

Mergi la inceput