Pufuleti Ian-Feb 2010 (75) Hai Lillyka!!!
Raspunsuri - Pagina 18
cris_mario spune:
am revenit de la dr
...sapt viitoare ma duc sa imi dea prenatalul
,mi-a facut vaccinul si m-a durut atunci putin,akm nu mai doare
...am luat si masina ptr baiatul cel mare
(care este foarte racit..off
)si akm sa servesc si eu micul dejun k's lesinata de foame
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
KarmenS spune:
Neatza si de la noi! Foarte prost am dormit
...
Mcrissa , sa stea bebe cat mai mult la caldurica! Bine ca s-au oprit contractiile!
Multumiri fetelor care ne tin la curent! 
Larisel, vin printesele acasa!!!
Carmen
31 + 
KarmenS spune:
Curaj, Lilyka!!! 

Am schimbat si semnatura!
Mama, da greu mai trece timpul!![]()
Carmen
32 + 
alexutzzza spune:
Neatza burticutze, noi suntem bine, numai tare puturosi.
Ati umplut 2 capitole si ceva de cand nu v-am mai citit!!! citesc din urma si revin, in ritmul in care scrieti cred ca va gasesc la cap nou LOL! 
33+
Yannis
alexutzzza spune:
In primul rand restantele:
ale1212xa
La multi ani, saptamani fara contractii si un bb sanatos! 
My_Lady0091
superba fetita!
carmita baby Ma bucur ca v-ati inteles cu numele si bb nu o sa aibe parte de prejudecati si idei preconcepute....
cel putin nu asa multe, ca doar stim cu totii cum e lumea 
33+
Yannis
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario am revenit de la dr ,mi-a facut vaccinul si m-a durut atunci putin,akm nu mai doare (care este foarte racit..off )si akm sa servesc si eu micul dejun k's lesinata de foame![]() Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Cris_mario,
sa treaca cat mai repede!Ce bine ca ai luat deja cadouri! Eu inca nu am apucat... poate de saptamana viitoare ca raman si eu acasa

Ratusca
32+
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Neatza burticutze, noi suntem bine, numai tare puturosi. Ati umplut 2 capitole si ceva de cand nu v-am mai citit!!! citesc din urma si revin, in ritmul in care scrieti cred ca va gasesc la cap nou LOL! ![]() 33+ Yannis |
Era sa te dam la disparuti! Ma pregateam sa sun, insa am zis sa mai astept pana la pranz
Ratusca
32+
mariucasara spune:
Azi ne intalnim cu dr. neonatolog si pediatrul care vor avea grija de puiul mic. Abia astept sa scap si de grija asta.
Noi ne tratam de raceala cu kiwi, mandarine, pomelo, miere si usturoi. Vad ca suntem spre bine. Oricum Sara doar racita a fost de cand a inceput toamna dar a facut forme f. usoare. Buni in schimb, de cate ori a luat raceala de la noi a zacut cate o saptamana. Cred ca n-o mai primesc in vizita cat suntem bolnavi.
burticile.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
33+
Sebastian Petru
Annaiss spune:
Buna dimineata fetele![]()

am intrat si noi in ultima saptamana de munca
tinem pumnii Lilyca
Irina
32 +
Miruna Arya
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Cris_mario, sa treaca cat mai repede!Ce bine ca ai luat deja cadouri! Eu inca nu am apucat... poate de saptamana viitoare ca raman si eu acasa ![]() Ratusca 32+ ![]() |
ratusca
...am zis sa le iau din timp..si in plus masinuta asta am cautat-o anul trecut peste tot si nu o aveau..akm de aia am luat-o din tmp k sa fiu sigura
...trebuie sa iau si ptr mama mea cv si ptr soacra ..cate cv simbolic ptr ambele(ca le-am luat cadouri mai consistente-ptr soacra masina de spalat,cuptor micro ,iar ptr mami/noi-aragaz inox,hota,cuptor microunde)...so e cam suficient..la noi le-am luat ptr k la anu' tre sa facem bucataria
,iar ptr socra,orikm trebuia s ao schimbeAndreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze