Pufuleti Ian-Feb 2010 (75) Hai Lillyka!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Multumesc Ratusca de incurajari insa cu nasterea naturala aici e mult mai greu nu te baga nimeni in seama nu nasti cu un doctor langa tine vine o maosa din cand in cand la tine sa te verifice si ca metode de combaterea durerii nu priesti decat paracetamol de durere si un fel de gaz care nu are prea mare efect .De aceea la complicatiile care le am eu cu colestaza de sarcina si diabet de sarcina si la ce am vazut aici in spital nu prea imi doresc sa nasc natural.

Roxana36s( Alexandru- Tudor )

Off...nu inteleg englezii astia...
Cu colestaza ficatul e in suferinta, oare s ate chiunui sa nashti mai mult singura, nu e un efort prea mare pt ficat??
Vad ca englezoii astia nu stiu decat de paracetamol???
Am ajuns si eu intr-o seara acum vreo doi ani intr-un spital din anglia, eram suprasolicitata de un drum f lung si am cazut de oboseala...
tot ce mi-au putut da a fost 2 paracetamol si un bol cu lapte si cereale
si nu prea vroiam sa le iau ca stiu ca paracetamolul e toxic pt ficat si eu aveam atunci ceva probleme cu ficatzelul...da...eram speriata si m-am conformat.
sper totusi ca daca iti vor induce nasterea, sa nasti usor...
chiar, daca nu uit o sa-mi intreb doctorita cand ma duc la control daca e normal sa nasti natural cu colestaza de sarcina.sunt curioasa si pt cultura mea generala..ca mie nu mi se pare corect..

28+ ....9 kile
AMR....18 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Neata fetele....
Ii uram si noi lilikaimulta sanatate...de trecut va trce repede...operatia in sine...
Sa isi revina cu bine din anestezie si sa fie bebe sanatos.

Poate si simonette are o surpriza pentru noi...
Sanatate multa tuturor fetelor....cand citesc la voi cate probleme(contractii, dureri de tot tipul)....ma gandesc de doua ori inainte sa fac ceva....am stabilit prioritate maxima: BEBE....curatenie mai usurel(munca 15 min pauza 30) mancaruri mai usor de preparat(care sa nu necesite stat mult in picioare).

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cris. d ai grija cu raceala asta, ia-o si tu cu leacuri babesti....de ex fa inhalatii cu aburi de apa sarata

imi puneam si eu ieri o intrebare....de ex copiii nascuti pe la sf sau inceputul unei zodii....care evident au venit ca asa a hot dr nu DD....se ia in calcul acea zodie?

34+ LUCA

asta ma tot intreb si eu de ceva timp....si inclin sa cred ca nu prea mai e valabila zodia o data ce am hotarat noi si nu natura cand sa vina pe lume...
pe de alta parte, poate ca si decizia medicului de a stabili o anumita data pt nastere, este inspirata de DD...e mai frumos sa credem asa...

28+ ....9 kile
AMR....14 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Pentru fetele racite...de ce nu incercati si oscilococin, in afara sfaturilor bebesti....
Eu am luat preventiv 6 saptamani si slava Domnului nu am racit pana acum....sper sa ma tina...dar am avut capul mereu acoperit si am fost bine imbracata....

32

Mergi la inceput

Vroiam sa va mai spun de beneficiile statului in sezut pe ceva moale...
Sotul ne-a daruit de ziua noastra (vorbesc la plural caci suntem 2)o minge de tipul celor folosite la pilates (mare...) pe care poti sta...e mult mai bine decat sa stai pe scaun...
saptamana trecuta aveam ceva dureri, ca o presiune, cand ma ridicam de pe scaun....dar acum ca suntem in concediu....stam pe minge....si facem si exercitii pregatitoare travaliului.

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Neata!

Am modificat si titlul capitolului, ca astazi e o alta zi mare pentru odiseea noastra!

Sa vii cat mai repede bebe Luca si sa aduci numai bucurii lui mami si lui tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

buna dimi... multu pt cafea...

cris.mario multum pt vestile despre mcrissa...... sa nu plangi la vaccin...

cris.dogarel stii vorba aia...o sapt cu tratam, 7 zile fara... poate trece mai repede...mai complicat va fi daca se strange zapada pe afara si trebuie sa faci omuletul pt ana inainte sa treaca de tot raceala...

roco bine ca ai iesit din spital...... mai ai putin... vei vedea ca va fi bine pana la urma...

abia astept sa vad pozele cu printesele lui larisel

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 35+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 4 sapt si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Am reusit si eu sa citesc din urma, acum sunt la birou, ultima saptamana si gata imi iau prenatalul ...
Azi nopate nu am putut de loc sa adorm...cred ca pe la 4 am atipit si la 7 eram in picioare....asta si din cauza ca am dormit mult duminica...nu stiu ce-i cu atata oboseala si lene in weekand...plus ca amorteam, ma dureau coastele, bebe facea gimnastica...nu-mi gaseam locul!

Vreau si eu sa o incurajez pe Lillyka....sa scape usor si sa fie totul bine!!!!

MULT CURAJ!!!!

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

HAI,LILYKA!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 35+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 4 sapt si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Neata si de la noi,

Abia am ajuns la serviciu si pic de somn pentru ca azi-noapte am avut pauza evident...

Roco, nici nu mai comentez, mi se pare incredibil ce aud referitor la stilul de medicina englezesc.

Cu zodiile nu's stiu ce sa zic, eu nu prea cred in ele, insa la mine chiar se potriveste (zic eu intamplator) Oricum bebe va fi Varsator, spre disperarea lui mami (al meu), care ma tot abureste ca asa si pe dincolo...

Ratusca 32+

Mergi la inceput