Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Vroiam sa deschid cap nou, dar se trezi baiatu'. Bref: sunteti supermamici cu superbebici, i-am admirat pe toti, fiecare in parte are ceva al lui, o trasatura proprie care te face sa-l pupacesti.

Pisigri, nu prea seamana tunsoarea, da'i faina si asa.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

nu il mai alaptez pe mario inca de cand avea cam 5 luni,si nu pt k nu as mai fii vrut,dar a refuzat,pur si simplu sanul,am insistat cam o saptamana fortandu-l usor,insa nu am reusit decat noaptea,poate ca era prea adormit si nu realiza ce facea...nu imi pot explica de ce,caci nu imi schimbasem cu nimic alimentatia si nici nu ma apucasem de fumat ori altceva...a supt tzitzi noaptra cam 2 saptamani,apoi a refuzat si noaptea...nu vroia nici formula,pediatrul a spus k este normal si ca isi va reveni de la sine...nu stiu cat a fost de normal,desi am mai vazut czuri ca al meu...si-a revenit,intr-adevar pe la 7 luni,dar oricat am incercat eu sa mulg cu ompita,laptele meu s-a dus si el nu si-a mai revenit...asadar de la 7 luin,papa formula,dar numai noaptea...ziua nici nu vrea sa il guste...nici macar cu cereale...m-am resemnat caci in rest mananca binisor,iaurt,fructe si supita...si cam tot ce ii dau...si ia bine in greutate...nu este nici pufos asa cum mi-ar flacea mie sa fie dar nici scheletel ,oricum nici nu are cum sa fie mai gras,ca nu sta locului o secunda....de cand a inceput sa mearga de-a busilea,e dezastru...nu ca inainte ar fii fost mai cuminte...dar macar statea intr-un loc...

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Deschid capitol nou...imediat o sa pun link-ul

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Deschid capitol nou...imediat o sa pun link-ul

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

*122*

Mergi la inceput