Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Asta stiu sa spun clar: http://family.webshots.com/video/3013055610101922855bzsXcz

Jucarii de copii mari: http://family.webshots.com/video/3045668270101922855RAVHZt

Muncim, muncim: http://family.webshots.com/video/3060797730101922855fTUnjI

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Fata, ce dulce eeee! oricum, eu sunt topita dupa ea! e asa ambitioasa, cat de frumos merge pe trotineta Si e hotarata fata, nu gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vad ca v-a dat sovi vestea! naste simonette! nastere de vis!!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Mai...sa va spun ce a facut Stefu
In timp ce eu cu Cata spalam covorul, aplecati pe cada, Stef si-a periuta de dinti si se spala el Si vad ca-i curge apa pe barba de undeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????????????? Baga periuta in wc si se spala pe dinti Ce puteam sa fac?? sa-i torn spirt pe gat? mda...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

iarta-ma, sunt matoala!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

beyyy ce nebune sunteti...auzi tu randudunici,noroc cu gecko pe care o si o astept cu poze de la serbare...auzi tu bici si cap de mort ..l=am vazut pe dudel cum sew joaca ,l-am vazut pe bubu si bradutul lui frumos...l-am vazut pe mufarinul harnicutz...tznt tznt beyy luny dupa ce ca-l confundasi pe twety cu capu'de mort mai pusesui si baietul la trebi...cred ca mosu'nu o sa-ti faca nici o vizita..

bubu si eu tocmai am terminat un covor de spalat si sunt singura,ce m-am mai chinuit ,l-am bagat de dimineata la inmuiat cu ariel si cu bio-carpet,l-am jucat putin in cada si apoi l-am scos pe gresie si l-am periat de mi-au iesit ochii din cap..mai greu fu' cand il dadui jos si-l pusei la loc in cada...off si-s singurica...cata e plecat la valeni ,toti au treburile lor,casa e data cu in sus iar eu nu o mai suport asa......spor la treaba ce tare-i stefu cu unghiile,parca ai scris de cata al meu..de cand ne cunostaem noi nu l-am vazut o data sa-si taie unghiile,le roade si e ditamai omu' cand se uita la tv ,meci sau alte minuni asta face:roade roade...

claumulta sanatate si imi pare rau pentru rebe ...off imi e frica de momentele astea,andru nu doarme cu nimeni ,nu mananca cu nimeni...

ralufilmuletele le las pentru la noapte..

HAI SIMONETTA...HAI BEBE NICHOLAS ...

hmm ma duc sa vad ce -mi face covorul,l-as scoate afara dar e cam gerutz ,mai bine il las pana vine randunoiul...

v-am -at si va ube

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dragi Randudunici (cine putea sa observe asa ceva in afara de o ferioara meticuloasa ca Gecko),
cu ochii la Zana cea harnica si cu lingura in varza era sa dau foc la bacatarie ca-mi atarna carpa pe aragaz
POate n-o vorbi ea multe Zana, dar vad ca are permis de conducere pe multe feluri de autovehicule deci la indemanare e prima Al meu sa stiti ca da cu matura bine, e fan inrait matura si am ascuns-o bine ca altfel nu mai scapam de ea. Sa ne bifati acolo la "harnici" si pe noi, da?
Si am mai vazut Bubu dansator de clasice (stie pasii domle, parol si brad frumos impodobit ROSU ca sa rimeze cu MOSU
Vad ca scuturati de zor covoare si spalati perdele , deh! Eu covoare n-am si perdelele n-are rost sa le scot ca saptamana asta astept geamuri noi , va puteti da seama ce fericire !
Alice mai omorat cu adapostul ala Nu stiam reclama, am goagalit dupa ea ca nu intelegeam gluma Dar eu n-am fata bici, terminati cu bicele astea ! Nicoletoo numa' tu esti de vina , las ca pun eu biciul pe tine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hai bb Nicholas!! nastere usoara Simonette!!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mimo, nu e ROSU, ci OCIU(da' are si muuult galben, ca sa deie PORTOCALIU) si normal, rimeaza cu MOCIU

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mufy e bine, ma bucur ca n-a mai facut febra... David a facut si azi-noapte, n-am fost in stare sa i-o iau sa vad cat, dar banuiesc ca n-a trecut de 38, ceea ce a facut sa avem o noapte relativ buna. Eu n-am mai facut febra, dar am avut greata, dureri de cap, ameteli... Am vrut sa-i dau electroliti de la Humana, dar pur si simplu vomita daca simte gustul. Stiti ceva sauri de rehidratare care sa nu fie dulci??
Bea cam putine lichide, ceea ce e f rau si ma supara, pt ca nu vreau sa ajung cu el ca ultima data dezhidratat in spital...

Acum e bine, se joaca, fara febra... Speram sa-si revina complet.

Ce copii frumosi am vazut!! M-a uimit Sanziana cum merge pe trotineta. E a ei??

Dudel are personalitate, cred ca el e cocosul in casa aia, nu, Mimo??

Mufy da cu aspiratorul, ce baiat harnic! David nu se aproapie de el, il stie de frica

Ce scumpa e Ilinca in costumasul de balet!

L-am vazut si pe Bubu ce dansator bun e!

Gecko, am uitat sa te felicit pentru burticuta! Sa fie sanatos bebe!

Lyvy, Nicol, sanatate fetelor! Valentina, sanatate lui Matei!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Multumim pentru aprecieri

Tricicleta nu e a ei, era un baietel in parc cu ea, si au facut schimb de jucarii De atunci tot caut model d-ala, dar nu gasesc asa. Era foarte desteapta jucaria, usoara, usor de manevrat, stabila... dar o cumparase mamica baiatului din Anglia... La noi nu am gasit pe nicaieri asa.

Hai Simonette!!!!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, sanatate multa si tie si puiului..

Noroc cu Ioana, am uitat sa zic de Dudel, super pozicile, am vazut canapelutele alea, sunt foarte dragute. Si-mi place de mor frezura lui!

Si Gecko, nu stiu daca te-am felicitat pentru burtica, am fost happy, happy cand am citit vestea. Si raman la parerea mea, FACI FETITA!

Mergi la inceput