Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 NEATA FETELE ![]() nana cum adik ai sangerat???si yo sangerez de o saptamana dar medicul nu stie de la ce...mai exact am cate o suvita de sange cand ma duc la baie,,,,dar chilotul nu-l murdaresc ![]() +7 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Pai Lia, eu am facut niste hematoame succesive, am sangerat de la 6 saptamani pana la 15 (sa nu cobesc, dar de 3 saptamani nicio picatura, de nici o culoare). Medicul mi-a explicat in felul urmator: datorita insuficientei de progesteron (am facut analize de dozare hormonala) nu s-a implantat bine embrionul. A fost o sangerare mai consistenta la nidatie, si s-a format un hematom in uter. Din cauza hematomului a inceput sa se desprinda placenta, si unde se desprindea sangera iar, si se facea un nou hematom, si tot asa. Sangerarea incepea asa, ca o secretie rozalie, urmata de firisoare rosii de sange, apoi sangerare rosu aprins, pe urma maro, si la sfarsit cand eliminam ultimele urme de sange era aproape negru. Sau am mai sangerat maro - rosu - maro. Parerea mea e sa vezi urgent un alt medic, din pacate, asa cum am vazut la alte colege de odisee, lucrurile pot lua oricand o intorsatura urata. Poate fi o simpla sangerare de nidatie, sau poate nu... Iei ceva pentru fixare?
Nana
18+ cu
n_a_n_a spune:
Lia, am uitat sa-ti spun: pana la 6 saptamani am mai avut pete pe absorbantele zilnice, dar nu simteam ca efectiv "curge". Si mereu sangerarea a fost insotita de crampe.
Nana
18+ cu 
Lia73 spune:
NU AM DURERI ..SI FIRISOARELE AU INCEPUT SA APARA DE LA 6 SAPT...IAU UTROGESTAN,,,, ACID FOLIC SI MAGNE B6...DR MI-A ZIS CA S-A PLASAT BEBE PREA JOS...MAINE M DUC IAR LA ECO SA VEDEM CE ZICE
+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Ioana5255 spune:
Nana bine ai revenit. Te admir pentru curajul si optimismul de care dai dovada. Tinem pumnii sa fie bine pana la capat.
Lia succes la eco. Sunt sigura ca va fi bine.
Maine seara mai repet si eu dopplerul pentru fluxul de pe arterele uterine.
Sabina
20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
discordia spune:
Nana, felicitari pt fetita si multa sanatate iti doresc.
Mira, sa stii ca nici noi nu avem prieteni cu copii, dar pe timp de vara ieseam in fiecare zi cu fie-mea afara si se juca cu copiii vecinilor. Dar cel mai mult este atrasa de verisoarele ei (legatura de sange isi spune cuvantul), desi una dintre ele, mai mare ca fie-mea cu 3,5 luni mereu o trage de par, ii mai da cate una in cap, etc. Dar si acasa o pun sa imi dea si mie jucariile ei, cand mancam ceva, ne da si noua, daca desfac de ex o portocala, o impartim si o trimit sa ii dea si lui tati, lu mamaie si mereu le da. Mai nasol e acum pe timp de iarna ca nu are cu cine sa se joace, dar cum vine fratiorul se rezolva si asta...Imi doresc sa se inteleaga amandoi si sa se iubeasca mult.
A nins si la noi, probabil ca diseara vom iesi sa ne jucam putin in zapada. Ieri va spuneam ca nu avem caldura, acum nici apa potabila nu mai e. A fost ieri oprita toata ziua si se pare ca si azi va fi iar oprita. Ce sa mai, adevarata bataie de joc. Daca ar fi dupa mine, as pleca in alta tara, poate chiar in Canada unde e Arturicii, dar na, sotul e patriot![]()
mamica de fetita si
17s+ cu 
moni_or spune:
In sfarsit s-a depus zapada si la noi!
Luca insa nu a fost prea incantat, mai mult nedumerit si s-a suparat rau de tot cand a tras o cazatura
Plus ca nici nu ii mergea masinuta bine pe zapada, si asta e de ajuns sa-l scoata din pepeni. Zilele astea ii luam sanie.
ANDRADA
multumesc de aprecieri, dar n-am mai pus poze noi. Tot ma gandeam sa pun si eu cu burtica, dar nu stiu, mai vad, eu si in prima sarcina am facut f. putine poze pt. ca mi se pare ca arat grasa si urata. Multa sanatate, sa treaca repede viroza si sa se refaca echilibrul organismului!
CRISTINA
multumim pentru modificarile la listuta!
Monica, mami de
Luca Andrei si
16+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
n_a_n_a spune:
In mare am avut cam acelasi tratament, plus antispastice si antitrombotice (utrogestanul 6 pe zi, pe care le-am redus treptat, iar acum nu mai iau deloc - nu ar mai face fata doza max la cat ar fi necesar, iar functia de producere progesteron a fost preluata de la ovare de catre placenta), plus statul in pat non stop (exceptie mersul la baie). Si acum stau tot in pat
, insa mai ies din casa si ma mai plimb cate un pic.
Nana
18+ cu 
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a In mare am avut cam acelasi tratament, plus antispastice si antitrombotice (utrogestanul 6 pe zi, pe care le-am redus treptat, iar acum nu mai iau deloc - nu ar mai face fata doza max la cat ar fi necesar, iar functia de producere progesteron a fost preluata de la ovare de catre placenta), plus statul in pat non stop (exceptie mersul la baie). Si acum stau tot in pat , insa mai ies din casa si ma mai plimb cate un pic.Nana 18+ cu ![]() |
tot la pat sunt si yo...
sper sa fie totul bine
+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
n_a_n_a spune:
Sabina
, sa stii ca si eu ma tem de Aspenter, mai ales ca ieri mi-a zis ca daca nu mi se ridica placenta, cezariana scrie pe burtica mea (si eu nu vreau
). Daca dupa atata aspirina nu mi se mai opreste sangele? Iti tin pumnii sa iasa bine si sa nu fie nevoie de tratament!
Iubirici vrea sa iasa afara pe sub buric
. Nazdravana mica, o doare pe mami!
Nana
18+ cu 
anamariam79 spune:
Neatza fetele. Un ceai cald si de la mine. Pe vremea asta mie mi-e frica sa mai ies, sa nu alunec sau sa racesc. Lucrez de acasa azi ![]()
Nana, bine ai revenit, si felicitari pentru fetita. Te admir pt. cat optimism ai, si te invidiez putin pentru medicul pe care il ai. Speram ca perioada cea mai grea a trecut.
Lia, ai grija de tine, ai sa vezi ce repede trece timpul. Si noi in urma cu 2-3 luni eram ca tine, si uite ca acum vorbim numai de ecografii, masuratori, nastere si liste pt. bebei. Pupicei si sarcina usoara 
Ana
18+
Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica 
ticker