Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Eu deja sunt la birou singurica cuc!
Ne-am trezit de la 5.30 sa dam zapada din curte (sa facem carare, nu toata), sa curatam masina si sa vedem daca reusim sa o scoatem pe strada. la 6.20 am intins-o ca nu stiam cum e trfaicul.
Nana- felicitari pt fetita si sanatate multa amandorora!
Ioana- nasol cu durerile de organe, dar sa fie fetitele sanatoase ca uitam de toate!
Gabriella- mie nu mi-e frica de cutremur!
Anamariam- nasol si la tine cu durerile, dar mi-au trecut si mie. De Ieri de cand m-am trezit pe la un 16 ma chinuie o durere de cap...N-am mai avut dureri de cap care sa nu treaca dupa somn, dar asta e!

Andradap- multumesc inca o data de imbarbatari!

Fetelor o zi frumoasa va doresc si plina de vesti bune!
Doamne ajuta!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neatza burticutze!
Uite NicoletaB,te servesc eu cu o cafeluta fierbinte,sau suc,gustarica,la alegere sa nu te mai simti singura.
Ati facut bine ca ati plecat asa de dimineata,ca acum m+a sunat al meu,si e dezastru pe sosea.

poze
Seby 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Ieri am stat mai toata ziua sa modific listuta ( de fapt pagina a fost deschisa toata ziua). Sa va uitati si sa imi spuneti daca mai e ceva de adaugat si daca va place..

Nicoleta, asa devreme la birou??!!! VIn si eu la o

Mira, si noi suntem primii din cercul nostru de amici , de altdel nu foarte numeros, cu copii. Prin parc ce a mai interactionat cu alti copii, dar nu e asa incantat; de jucat se joaca singur. SI nu , nu e posesiv, mereu am grija sa ii cer sa imi dea si mie jucariile sau ce papa el si mie sau lui tati..

Am reusit si eu sa vad poze cu burticutele lui Ale si Cris,,,

Andrada, multumesc...

Nana, ma bucur ca ne scrii!! TE-am trecut in listuta cu !! Felicitari!!

Mai, eu am crezut ca ma ia vantul pe sus ieri la un moment dat, la cat de tare batea...Oriucm, Mihaita a fost tare incantat de zapada...NU stia ce e!!..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Multumesc de cafeluta!
In schimb e cam racorica pe la munca!
Am mancat la cafea si 2 covrigi brasoveni calzi (i-a adus o colega si miroseau demential)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata fetele

Va multumesc din suflet pentru primire, pentru fiecare gand bun!

A plecat tati la serviciu si am ramas singurele... Am avut noroc de o noapte cu somn adanc, si acum suntem fresh, fresh

Cris, vreau si eu o cafeluta! (apropo, eu nu am baut cafea inainte de sarcina, insa acum imi face mirosul o pofta... si ma linistesc cu Jacobs Night & Day).
Nicoleta, parca tu erai nemultumita de morfofetala... Dupa cate stiu eu, rezultatele tale sunt chiar OK, problema e doar medicul necomunicativ. Multumesc la DD de al meu, ca vorbeste non stop si explica tot ce vede si ce cauta (nu ca as intelege tot ce spune, dar se straduieste sa vb pe intelesul meu), plus ca ma duc de fiecare data cu setul de intrebari gata pregatite, de multe ori chiar le-am pus pe hartie. Daca uit sa intreb ceva, nu il sun, dar ii trimit mail, si de ficare data imi raspunde, chiar daca a doua, a treia zi. La morfofetala de 12 saptamani, iubirici statea lipita cu spatele si capsorul de uter, si dormea asa de bine ca nu am reusit sa o trezim sa poata masura translucenta . Asa ca ne-a trimis acasa (pe la 16:00) sa bem multa, multa apa si sa ne intoarcem la sfarsitul programului (20:00) sa avem timp de trezit bebica, fara sa facem alte mamici sa astepte la usa. Cand ne-am intors, surpriza, iubirici se miscase foarte putin (e lenesa ca tati ), dadea din manute si picioruse, sughita, dar nu se dezlipea de mine, asa ca mai bine de o ora am tot facut eco: am tusit, am fost la baie, am gadilit-o, pana a reusit si masuratoarea si abdominal (intravaginal reusise sa masoare din prima, dar a vrut musai si abdominal). Si nici la 18 saptamani nu am scapat de sonda intravaginala ... Si se pare ca nici nu o sa scap, pentru ca de fiecare data vrea sa imi vada asa colul si placenta.

Uff! vorbesc prea mult, dar cand vine vorba de iubirici, am logoree

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Cristina, multumim frumos pentru caruciorul din listuta

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

Ooof, ce nasol sa trebuiasca sa va duceti la sv pe vremea asta cu burticile. EU macar am salvat o sarcina de la drumuri. Cand eram gravi cu Mirci mergeam la sv tocmai pe DN1, o ora jumate faceam dus si inca atat intors. e naspa..brrr!
Sabina mi se pare destul de mult abonamentul lunar, mai ales ca stand la etajul 4 nu stiu cum as putea sa cobor repede. Daca insa stai la curte, poate e folositor... cutremurul e spaima vietii mele. inca o intrebare si gata. Cu cat timp inainte te avertizeaza??
Andradap si eu as vrea sa iau fier, dar sa merg intai sa consult doctorul. ca uneori ma simt slabita, poate si sarcinile astea una dupa alta, alaptatul un an... eu stiu...oricat asa manca- si mananc!-, degeaba! Sanatate multa sa te faci bine repede
Cristina si noi vrem sa-l scoatem azi pe Mirci mai incolo sa vedem ce reactie are. De la geam, pare incantat, dar sa vedem jos...
Mira pana la o varsta copilasii se joaca singuri. Uite Mirci nici acum nu e amator de companie, doar pe mami o vrea, adica sa ma joc el si el sa se uite si sa imite eventual. Dar nu se joaca inca cu ceilalti. Apoi, ma bazez pe gradi. Ah, cum au spus si fetele, in parc va veti face o multime de prieteni!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Laurita, scuze ca raspund in locul Andradei, insa cel mai bine e, asa cum ai zis si tu, sa vb cu medicul inainte, sa faci o hemograma si o sideremie, sa vezi daca e intr-adevar nevoie. Nu de alta, dar eu pe langa fierul din Centrum mai iau si Ferretab, si crede-ma ca ma duc la baie o data pe saptamana, cu mult chin . Si asa sunt de la hormoni...

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

NEATA FETELE
nana cum adik ai sangerat???si yo sangerez de o saptamana dar medicul nu stie de la ce...mai exact am cate o suvita de sange cand ma duc la baie,,,,dar chilotul nu-l murdaresc

+7 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata fetele

Ooof, ce nasol sa trebuiasca sa va duceti la sv pe vremea asta cu burticile. EU macar am salvat o sarcina de la drumuri. Cand eram gravi cu Mirci mergeam la sv tocmai pe DN1, o ora jumate faceam dus si inca atat intors. e naspa..brrr!
Sabina mi se pare destul de mult abonamentul lunar, mai ales ca stand la etajul 4 nu stiu cum as putea sa cobor repede. Daca insa stai la curte, poate e folositor... cutremurul e spaima vietii mele. inca o intrebare si gata. Cu cat timp inainte te avertizeaza??
Andradap si eu as vrea sa iau fier, dar sa merg intai sa consult doctorul. ca uneori ma simt slabita, poate si sarcinile astea una dupa alta, alaptatul un an... eu stiu...oricat asa manca- si mananc!-, degeaba! Sanatate multa sa te faci bine repede
Cristina si noi vrem sa-l scoatem azi pe Mirci mai incolo sa vedem ce reactie are. De la geam, pare incantat, dar sa vedem jos...
Mira pana la o varsta copilasii se joaca singuri. Uite Mirci nici acum nu e amator de companie, doar pe mami o vrea, adica sa ma joc el si el sa se uite si sa imite eventual. Dar nu se joaca inca cu ceilalti. Apoi, ma bazez pe gradi. Ah, cum au spus si fetele, in parc va veti face o multime de prieteni!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

si pe mine ma inspaimanta. Rectific, costa in jur de 60 de euro pe an nu pe luna. Asa mai venim de acasa nu? Te avertizeaza cu 20 de secunde inainte. Noi stam la casa, dar la mansarda la etajul 2 si pana sa coboram scara intortocheata pe care iti poti rupe gatul in orice secunda daca nu esti atent, mai bine stai la adapost in casa. Oricum nu e indicat in caz de cutremur, sa o iei pe scari in jos. In 20 de secunde iei copilul si te bagi undeva la adapost. Parerea me proprie si personala e ca mai mult te sperie, decat sa te ajute, sotul insa are alta parere. Ti-am spus saptamana trecuta am sarit din cada, ptr ca a inceput sa urle aparatul si nu imi mai aduc aminte cum am iesit din baie, dezbracata, uda toata si pentru ce, vb aceea nu s-a simtit nimic. Daca eu cadeam sau imi rupeam gatul in graba de a iesi din cada? Dar intelege-te daca ai cu cine.

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput