Pret pentru bona interna

Pret pentru bona interna | Autor: ioio

Link direct la acest mesaj

Stie cinva cam cat se plateste o bona interna (permanent de luni pana vineri)care are in grija un bebel de 10 luni si menaj usor?

Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Exact acelasi program are si bona mea, numai ca Bianca are 2 ani si 8 luni si merge si la gradinita 3 ore pe zi.O platesc cu 1.800.000 lei si probabil ii voi face 2 mil in curand.
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

CRED CA IN JUR DE 100$ SAU CEVA DE GENUL ASTA. INTERNA INSEAMNA A DOARME ACOLO? IN CAZUL ASTA NU STIU CAT AI PUTEA SA OFERI. DEPINDE CE EFORT INSEAMAN PENTRU EA SA STEA NON STOP, S-AR PUTEA SA-I FIE CONVENABIL SI ATUNCI SPECULEZI SI CHESTIA ASAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Depinde mult de persoana.
Intreab-o tu cat vrea. Si, intai de toate, stabileste tu pentru tine cat ii poti oferi.
Eu iti sugerez sa ii dai pentru inceput o suma nu prea mare, si apoi, in functie de cat de potrivita se dovedeste a fi pentru ce vrei tu sa faca, atat cu copilul, cat si in casa, ii mai poti creste dupa primele doua luni, sa zicem!
Discuta absolut toate amanuntele, ce pretinzi de la ea, daca ea vrea de mancare, daca acea mancare i-o faci tu sau face ea si pentru voi etc.
Eu am avut 2 experiente, complet diferite, prima aproape un cosmar, a doua este cea mai buna persoana ce mi-o pot imagina...

In fine, daca vrei ceva orientativ, eu iti sugerez sa incepi cam de la 1.5 milioane pentru 8 ore, vezi ce zice si apoi ajungeti la un acord.

Bafta multa si bb sanatos,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivonne spune:

Sub 3 mil. nu cred ca vei gasi pe cineva decent, bineinteles poti specula si faptul ca are nevoie de un acoperis in Bucuresti, pentru ca majoritatea celor ce ar accepta presupun ca vin din provincie. Totusi trebuie sa ai mare grija din ce mediu provine si ce istorie are. Se poate apela si la o agentie, unde gasesti mai multe variante oricum direct sau prin agentie tot nu cred sa gasesti pe cineva sub 3 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioio spune:

Dragele mele,

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Acum stiu de unde sa incep negocierea salariului.

Buna treaba cu forumul acesta.

Mergi la inceput