***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
Ubi spune:
Adevarul e ca Alexandra mea nu a prea "leganat" pupusi pana acum - e pasionata de masini, trenuri si dinozauri. A inceput timid cu ceva papusi sirene dar nu e genul de "pisi"
vladia1 spune:
La multi ani dragele mele, imi era tare dor de voi...si stiu...nu am nici o scuza ca nu va mai vizitez.......
Crisa in ultima zi de gradi, pe 12 dec a facut varicela....o forma destul de grava si din pacte i/a ramas un semn in frunte, poate in timp trece....
eu mi/am luat 2 saptamani de concediu acum la inceput de an caci ma lupt cu niste greturi groaznice....o foame de lup si frustrarea de a nu potea sa mananc mai nimic. Crisa este f intelegatoare, se joaca singurica langa mine, ma mangaiei.....ma pupa mereu si imi spune ca de/abea asteapta sa aibe un "printisor" (=fratior)
Luni fac bitestul si am emotii!
Promit sa revin
Mamica la dublu +6 si CRY (18.02.2005)
lbelciug spune:
Ubi, eu am fost impresionata de cadoul cu trenuri si mai ales lungimea traseului. Si baietii mei au primit printre altele un circuit cu Thomas si unul cu dinozauri. Mi s-a parut f haioasa si scrisoarea catre Mos. Avem si noi una, am tot zis s-o scanez sa v-o arat caci chiar e faina. In rest ce mai faceti voi?
Beatrice, imi pare rau pt experienta cu varicela (noi am avut o forma usoara la 2 ani) - nu stiu ce sa zic de semn, Matei nu a ramas cu nici unul. Cat priveste greturile... stii ca nu prea sunt multe de facut importiva lor, poate niste pastilute care sa le slabeasca intensitatea. Vezi si tu ce suporti sa consumi fara sa dai afara, apa, suc acidulat sau ne, fructe, legume, ia gurite mici, dimineata scolate incet din pat nu brusc... in max 3 sapt ar trebui sa scapi de ele. Tinem pumnii, poate e baiat!
Simona, interesant ce scrii pe blogul tau, ar fi frumos insa ca macar noutatile despre copii sa le scrii/pastezi si pe forum - aici exista avantajul dialogului.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
bubu05 spune:
La multi ani, Tudor! Sa fii sanatos, sa cresti mare, mami si tati sa fie mandri de tine!
crinuta spune:
La multi ani Tudor ( Tomasa).
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
Alina Maria spune:
Buna fetelor , multumim pt. complimente in primul rand . Si noi v-am admirat care cum am putut . Avem copii mari , si parca ai vostri par si mai mari ca Mandy care are 16 kg.
Nu am fost cu Mandy la neurolog , nici nu stiu ce face ala , ma uit acusi pe net .
Aici nu se merge asa de repede nicaieri . Ma interesez.
Eu tocmai am aflat ca nu mi se prelungeste contractul de munca si trebuie sa imi caut altceva de munca , sunt tare trista .
Va pup si mai vb.
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina Maria Buna fetelor , multumim pt. complimente in primul rand . Si noi v-am admirat care cum am putut . Avem copii mari , si parca ai vostri par si mai mari ca Mandy care are 16 kg. Nu am fost cu Mandy la neurolog , nici nu stiu ce face ala , ma uit acusi pe net . Aici nu se merge asa de repede nicaieri . Ma interesez. Eu tocmai am aflat ca nu mi se prelungeste contractul de munca si trebuie sa imi caut altceva de munca , sunt tare trista . Va pup si mai vb. Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie 3 ani http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso |
Da-i Omega 3 lui Mandy. Daca mamele ar lua din timpul sarcinii, bine ar fi, desi eu cunosc un singur tip de Omega 3 care sa ia in timpul sarcinii.
Imi pare rau pentru job-ul tau. Unde lucrai? Voi resimtiti criza?
Aici vad ca doar unii o resimt, altii traiesc parca nici nu este criza. Nu prea inteleg asta, dar ma rog.
Am fost azi la mall Baneasa, plin, arhiplin, abia gaseai loc de parcare. La Ikea la fel, full. Parca niciodata nu am vazut cozi atat de lungi. Ma intreb totusi cine mai sufera in urma crizei, ca daca ma uit in jur... nu vad.
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
La Multi Ani, Tudor de Tomasa si Ruxandra Maria de V. Erica! Sa cresteti mari, frumosi, destepti si cuminti! Le asteptam pe mamici cu poze de la petrecerile voastre!
Alina, imi pare tare rau pt contractul de munca nereinnoit. Pe ce domeniu lucrezi, ar fi greu sa-ti gasesti in alta parte?
Crinuta, cozile sunt datorita reducerilor; Nu am fost, dar stiu ca sunt la inceput de an. Tu ai fost la Ikea? Ce mai e pe acolo?
Editez ca sa va adresez o intrebare: vi s-a intamplat ca dupa ce penalizati copilul pt o fapta rea, el sa va "pedepseasca" la randul lui prin a refuza sa faca ceea ce ii cereti ulterior sa faca?
crinuta spune:
Liviana, am fost ieri. Nu erau cine stie ce reduceri, tocmai de asta m-am mirat.
Nu mi s-a intamplat ce spui, in schimb Rayan ma imita, de multe ori zici ca el e parintele, imi spune ca nu imi mai face aia, sau cu ce il amenint eu, asa face si el.
Dar concret, ce anume face, in ce context, si cum reactionezi tu. L-ai intrebat de ce face asa? E frustrat din cauza pedepsei?
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
Pai normal ca e frustrat. Exemplu:
- Matei, te rog sa faci X sau te rog sa fii cuminte in seara asta.
Nu face X sau nu asculta. Ii reamintesc de 2-3 ori rugamintea mea dupa care ii zic: "Daca nu faci X, diseara nu iti mai zic nici o poveste". Nu face X, asa ca la culcare ii zic sa se urce in pat. Incepe sa tipe ca vrea poveste, ii reamintesc de ce nu ii zic si atunci incepe si el. Pai atunci nici eu nu o sa mai fac Y cand o sa-mi zici tu. Pe final il impac, ii zic ca mami il iubeste, dar ca nu pot sa-i mai spun povestea pt ca nu m-a ascultat. La final ne imbratisam si uita ca m-a amenintat.