***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
BESTUTZA spune:
Cred ca ma reusit sa le pun, cel putin eu le-am vazut acum...Sper sa nu dispara pana maine!
Multam ,Crinuta! Pai ca tot vorbeati voi de mame de fete si baieti...NU stiu care varainta imi e mai accesibila..Mi se pare ca in cazul baietilor trebuie sa fii foarte responsabila si ca posibilele erori din viitor sunt mai degraba ale mele...E, poate sunt doar impresii!
Sa imi spuneti cum vi s-au parut ultimile poze ....cele de Don Juan! MI se pare asa de haios si pe de alta parte atat de serios! Reuitandu-ma la poze ma amuzam ca doamna educatoare s-a asezat intre ei ca sa poata canta colindele. La sfarsit i-a spus:"Foarte frumos, Caruso!" Chiar a cantat foarte plin si frumos! Sper sa fie mai degraba Caruso decat Casanova!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
lbelciug spune:
Bestutza, WoOOOW sau vorba colindului O, ce veste minunata! Multe felicitari si sarcina usoara, sa tot aiba vreo 5 luni, nu? Mai, si sa nu ne spui tu nimic atata vreme? Sotul trebuie sa fie si el f incantat. Esti o mamica puternica si f curajoasa, sa dea D-zeu sa fiti bine cu totii si pe toate planurile.
Am vazut pozele, Doamne ce mai seamana copiii tai intre ei! Si noi am fost la parada de 1 Dec, a fost o adevarat aventura sa ma duc singura cu amandoi acolo, dar macar le-a placut.
F dragut Tudor la serbare, avem flacai mari, ce mai! Si Matei mai face curte fetitelor pe care le place.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
crinuta spune:
La multi ani Bianca! Sa cresti mare, sa ii bucuri pe parinti.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
lbelciug spune:
La Multi Ani pentru Bianca Maria (Ingerasu) si Rayan (Crinuta)!
Sa cresteti mari, frumosi, destepti si sa va bucurati parintii!
Sa va traiasca, fetelor!
Eu ma retrag de pe forum o perioada asa ca va urez un Craciun Fericit, petrecere frumoasa si un calduros La Multi Ani pe 2010!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
crinuta spune:
Merci Liviana, dar de ce te retragi???????? Cat????????
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
tomasa spune:
La multi ani, Rayan!!! Sa-ti traiasca baietelul, Ioana si sa ai parte numai de bucurii din partea lui!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
BESTUTZA spune:
[red]Ana Maria ,Ingerasu Crinuta, sa va traiasca copiii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de toate cele bune!
Crinuta si Liviana,[/red] am 21 de saptamani deja si chiar nu imi dau seam cum de au trecut asa repede! De fapt cand ii vad pe copii ma mir. Cand ma gandesc ca Tudor face 5 ani....
In fine, asteptam sa ne bucuram de minunatele zile ce urmeaza si cred ca sutn momentele in care bucuria te inunda cu adevarat!
Va doresc tuturor un Craciun linistit si implinit!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
monalac spune:
LA MULTI ANI,RAYAN,SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!![scuze de intarziere]
LIVIANA,de ce te retragi?tu erai sufletul aici!
BESTUTZA,sarcina usoara in continuare!ma apuca nostalgia de cate ori aud de bebe 3,pt ca eu nu mai pot si asa mult regret!
catiflo spune:
Un Craciun fericit si imbelsugat alaturi de cei dragi si un An Nou plin de bucurii va dorim cu drag !!!
PatriciaArdeleanu spune:
Craciun fericit va uram si noi!! sa aveti o sarbatoare frumoasa alaturi de cei dragi!
La multi ani!!
Liviana, sper ca te retragi o perioada scurta-adica esti plecata la Braila si nu ai net
eu in ultima perioada nu am mai avut timp deloc, mai mult singura acasa cu copiii. sint obosita, rebecca e in vacanta de pe 11, am inceput sa resimt oboseala. probabil o sa ma odihnesc cind ma intorc la birou, ca acasa e munca, frate, nu gluma.
Bestuta, felicitari!! chiar am visat recent ca cineva de la noi anunta a 3-a sarcina, dar nu imi mai aaduc aminte bine, dar parca nu erai tu. poate mai urmeaza cineva, caci vag-vag imi aminte de alta mamica!
Crinuta, la multi ani pentru Rayan. ti-am urat si pe mess, sper ca ai vazut.
mai pleci in saudi??
copiii sint bine, Daniel se intoarce deja de pe spate pe burta, "vorbeste" toata ziua, si asera i-a iesit un fel de "ma-ma" (adica mai meamea). rebecca il pupa toata ziua, dar geloziile si le manifeta fata de noi. vrea atentie non-stop, cum cineva nu ii acorda putina, se supara, se intristeaza, e mult mai sensibila si sclifosita. eu sint cu somnul in urma, cred ca ori are un puseu de crestere, ori nu ii mai ajunge laptele, ca se trezeste cxam pe la 4-5 si suge cam din ora in ora pina la 8-9. pun pe seama cantitatii laptelui, ca nu prea m-am simtit bine, am avut probl cu bila si am mincat mai putin. acum am bagat supa de gaina de tzara si vad ca si-a mai revenit.