***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (69)
Raspunsuri - Pagina 21
kita spune:
In primul rand multumim de urari;
Obositoare saptamana asta; abia astept sa treaca pentru ca l-am tinut pe Andrei acasa; si cu Andrei si cu Vlad misunand prin casa m-am obosit enorm;
Marti am fost cu copii la dr. pt vaccin cu Vlad si am zis sa ii fac si ctrl lui Andrei de 5 ani: are 109.5 cm si 19.2 kg, si mi s-a spus ca e bine;
Pe drumul de intoarcere mi s-a facut pofta de mers la cumparaturi (caci tot venise gabi mai devreme acasa), am sunat la soacra-mea sa ii plasez copii si cand am parcat (in spatele blocului unde avem noi locul) erau oameni care faceau curat la masinile lor si ale vecinilor si spargeau gheata de pe straduta; of course ca s-au anulat cumparaturile si a pus si gabi mana pe lopata ca sa ii ajute;
Noi avem intrarea blocului pe strada principala si pe esplanada de pe Dna ghica se poate merge chiar bine cu caruciorul, toata zapada si gheata sunt sparte, dar probabil se intampla acest lucru din cauza bancilor si magazinelor de la parter; Si in parcarile din fata blocului s-a dat zapada la o parte, si am fost impresionata de acest lucru, dar se datoreaza probabil faptului ca sunt parcarile platite;
Si Vlad se uita cam tot asa..., asa ca nu inseamna nimic
Lali, superba casa ta; si felicit-o si pe mama ta pentru ideaa cu bucatariile;
Noi avem niste prieteni care si-au terminat casa si intre craciun si revelion s-au mutat si pe 23 ian am fost la ei; imi spunea prietena mea ca a avut mana libera de la sot sa mobileze, decoreze cum vrea ea, si ajunsese sa nu mai poata gandi, simtea cum o durea capul cand trebuia sa plece sa se uite prin magazine, la care se adauga multi nervi cu "mesterii".
kita spune:
Nu stiu de pe unde a invatat, Andrei ca atunci cand il cert isi ia o fata de speriat, cu ochii holbati si isi bataie capul; de vreo luna tot ma rog de el sa inceteze cu apucaturile astea si astazi i-am dat o palma la fund;
ma doare sufletul si mai ales ma doare cand vad ca nu vrea sa ma asculte cand ii spun ca nu e un lucru bun si frumos ceea ce face el; acum sta ascuns sub masa lui de desenat acolo ghebosit de vreo ora.
Am mancarea calda pe masa si nu vrea sa iasa, se face ca nu ma aude....imi vine mie sa plang, caci ii fac mofturile si el se tine de caposeniile varstei;
Ubi spune:
Liviana - Alexandrei i-am tot repetat inainte de a ajunge in Austria cateva cuvinte de baza. Singurul la care nu ne-am gandit a fost...plug (na, tocmai ce era mai important)- dar ne-au intrebat ei cum se zice si am avut noroc ca cica se apropie de cel in rusa (ca erau foarte multi copii rusi). In rest ii aratau ce trebuie sa faca si facea. Fiind multi copii se luau unul dupa altul. Sincer, vacanta a fost un succes TOTAL
crinuta spune:
Kita, la multi ani pentru Andrei. Sa iti traiasca!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
Lali spune:
Fetelor am intrat doar sa va spun ca am fost azi cu Dragos la opera, la Hansel si Gretel. I-a placut tare mult, a stat relativ cuminte tot spectacolul. Sunt tare bucuroasa, mai ales ca mi-a zis ca vrea si la balet la Alba ca Zapada si i-am spus ca acolo doar se va dansa. Toata ziua s-a jucat de-a dirijorul... Spectacolul e bun, ii prinde pe pitici, e o imbinare de idei noi, putina tehnologie si opera clasica, iar cel mai dragut moment a fost cand Hansel si Gretel au aruncat-o in foc pe Baba Cloanta, moment in care toti copii din sala au sarit in sus de bucurie si au aplaudat ! Si povestea mie mi s-a parut putin adaptata, o varianta blanda a ceea ce stiam eu.
Mi-ar place mult sa ii deschid apetitul si spre opera ( la teatru am fost de mai multe ori), sa stie cat mai multe sa aiba de unde sa aleaga cand va fi mare. Cred ca asa se va forma ca adult complet, facand si scoala, si sport si cultura, de toate.
Nu am citit deloc din urma, ca am avut o saptamana horor de aglomerata, iar maine plecam la Baia Mare. Speram sa schiem saptamana care vine...
Revin luni sau marti pe forum !
crinuta spune:
Foarte bin e gandit Lali. Esti o mamica foarte buna.
va pupam
ps: data viitoare poate mergem impreuna.
Crinuta si Rayan
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
lbelciug spune:
Kita, cum v-ati distrat la ziua lui Andrei? Sa stii ca si M face figuri din astea, cand il cert face o mimica de zici ca ridic securea asupra lui... am observat ca asa fac si alti copii la gradi, de unde consluzionez ca e copiata. Eu nu ma stresez, dar incerc sa nu folosesc un ton dur. Si ca sa-l laud un pic, ia uitati-va www.raisphotography.com/ro/blog/the-brothers" target="_blank">AICI, vor mai fi adaugate si alte POZE.
Lali, f buna ideea cu debutul la opera, ma bucur ca i-a placut lui Dragos.
Ubi, ma bucur pt vacanta voastra reusita.
Cine face un capitol nou?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
crinuta spune:
Noi n-am putut ajunge ieri la ziua lui Andrei, eu am program duminica din pacate, si mi-a fost ciuda, dar sper ca la anul sa pice in alta zi :))
Asteptam poze.
Crinuta si Rayan
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"