***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
crinuta spune:
Patricia, nu am inteles motivul supararii tale. E legat de motivele prezentate mai devreme?
Sa stii ca si Rayan face febra de vreo 12 zile, febra mica, 37,8, 38, fara simptome. A avut putini muci, dar atat, in rest o stare excelenta.
Ah, a mai avut inceput de conjunctivita, diagnostic pus de mine, i-am cumparat din proprie initiativa Tobradex si in 2 zile a scapat.
In legatura cu febra, azi n-a facut, dar daca face si maine, trec pe antibiotic, avand experienta anilor trecuti. Stiu de la un pediatru bun din Saudi ca infectia virala tine 7 zile, iar la el a trecut deja acest termen, deci daca va mai face febra, chiar si mica, nu mai astept.
Tin mine ca atunci cand a avut pneumonia interstitiala a vut 3 sapt febra mica, cu pauze, nu chiar zilnic, iar apoi febra mare, tot fara simptome, la stetoscop nu se auzea nimic, fara tuse, fara nimic, noroc cu instinctul meu, ca m-a felicitat si pediatra. Asa ca stiu ce am de facut.
Sa stii ca nici Rayan nu prea mananca, de fapt acum a inceput, dar e o schimbare, in sensul ca daca pana recent nu manca dulciuri, nu se uita la ciocolata, prajituri ( cu exceptia Fingers-ului), acum vrea zilnic, ca mine. E adevarat ca i-am intrerupt tratamentul cu suplimente, cele care l-au ajutat sa nu stie ce e aia raceala aproape 2 ani, doar chestii minore, superficiale, insa voi reincepe.
Imi pare rau ca aveti probleme cu pipi. Nici Rayan nu face des, de facut in pat am scapat de vreo 4 luni, iar ziua nu merge des, la gradinita doar inainte de culcare. Eu care merg noaptea de 3-4 ori ( beau mult seara) nu pot pricepe cum nu ii vine noaptea.
Sa stii ca am vazut poza lui Daniel si seamana 100% cu tine. Ce chestie, Rebecca e copia lui Doru, pe cand cel mic a ta.
Rayan are de la amandoi, e combinatie clara, parca ar fi fost o batalie de gene. Cred ca sotul nu se astepta ca Rayan sa aibe parul meu, si nu al lui, cret.
Intr-adevar, am o relatie speciala cu Rayan, deci ne iubim atat de mult, e atat de dragastos, de iubitor, de cald, de ce vreti voi.
Norocoasa va fi nevasta-sa :)
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
crinuta spune:
Patricia, sunt totusi in ceata. El are ochii negri, voi nu ii aveti, de la cine ii are totusi?>
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Mai nou suntem la faza ( daca nu fac ce vrea) : "m-am suparat pe tine, nu ma iubesti, ma urasti de tot " :))))))
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
La multi ani Tudor, sa cresti mare! La multi ani si Andrei, pt. maine!
Patricia, foarte frumoase pozele, cel mic e un razacios Imi pare rau ca esti ingrijorata cu Rebe...nu stiu ce sa zic...dar chiar face putin...
Vlad face pipi dimineata si mai face de 3-4 ori peste zi, cateodata se scoala si noaptea, aseara s-a dus pe la 1 noaptea...
Crinuta, imi pare rau si de Rayan, ca e tot cu febra...poate daca ii dai antibioticul o sa-i treaca...
Eu am fost prinsa cu picii zilele astea, mai ales ca nu a mers Vlad la gradi...azi am fost in parc si am facut o gramada de poze
Daca aveti rabdare, de-aici in colo
http://community.webshots.com/album/576364831MhzfPa?start=48
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, peste starea mea proasta din ultima vreme (depresie, cine stie...), sint ingrijorata de aceasta cistografie.
Ochii negri chiar nu stiu ai cui sint, caci si forma mi-e straina..sint migdalati si alta forma. daca el nu are chiar nimic din taica'sui (chiar il tachinez ca nu are nicio dovada ca e baietelul lui)..hm, dar daca ma gindesc bine, s-ar putea sa aiba parul, caci la radacina se vede crescind deschis la culoare. Rebecca are mult si din familia mea, desi la prima vedere zici ca e copia lui. dar nu e, are acel ceva care face sa semene mult cu mine si fam mea.
Rebecca imi zice de multe ori in ultima vreme "tu chiar nu ma mai iubesti deloc", insa nu imi zice sa o urasc, nu cred ca stie ce inseamna si nici cuvintul.
Bubu, ce frumos va jucati in zapada toti 4!! foarte frumos! si ce elegant este Stef! stii ce inseamna pozitia aia cind se uita printre picioare, nu??
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Crinuta, peste starea mea proasta din ultima vreme (depresie, cine stie...), sint ingrijorata de aceasta cistografie. Ochii negri chiar nu stiu ai cui sint, caci si forma mi-e straina..sint migdalati si alta forma. daca el nu are chiar nimic din taica'sui (chiar il tachinez ca nu are nicio dovada ca e baietelul lui)..hm, dar daca ma gindesc bine, s-ar putea sa aiba parul, caci la radacina se vede crescind deschis la culoare. Rebecca are mult si din familia mea, desi la prima vedere zici ca e copia lui. dar nu e, are acel ceva care face sa semene mult cu mine si fam mea. Rebecca imi zice de multe ori in ultima vreme "tu chiar nu ma mai iubesti deloc", insa nu imi zice sa o urasc, nu cred ca stie ce inseamna si nici cuvintul. Bubu, ce frumos va jucati in zapada toti 4!! foarte frumos! si ce elegant este Stef! stii ce inseamna pozitia aia cind se uita printre picioare, nu?? Patricia, mamica implinita de Rebecca, 05.02.2005 si Andrei Daniel, 09.08.2009 |
Pai Rayan cand spune ca nu il mai iubesc, te pufneste rasul, chiar si pe el, iar daca dupa 1 secunda ii spun ca eu il iubesc, imi raspunde, eu te iubesc si te ador.
Nu e suparacios deloc, doar manipulator. O sa incerc sa il inregistrez, e haios rau.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crinuta
Pai Rayan cand spune ca nu il mai iubesc, te pufneste rasul, chiar si pe el, iar daca dupa 1 secunda ii spun ca eu il iubesc, imi raspunde, eu te iubesc si te ador. Nu e suparacios deloc, doar manipulator. O sa incerc sa il inregistrez, e haios rau. Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. Cine se increde in sine, cade rau! www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta |
Chiar e necesara cistografia? Oare Rebecca bea destula apa?
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Bubu, ce frumos va jucati voi....
Noi dam zapada din jurul masinii si nu numai, de fiecare data. Vecinii mei nu servesc, ma admira toti care trec pe langa mine. Ma ajuta si Rayan, isi ia si el portia de laude. Cum sa ma duc fara el? Exclus!
Ar trebui sa ma fac primar, se pare ca am sustinatori, am idei bune. Oricum la noi in sector e jale, doar bla, bla, bla, iar eu detest bla, bla, bla-urile.
As da niste amenzi romanilor astora fara spirit de intr-ajutorare, fara spirit civic, care alta limba nu inteleg decat cu amenzi si obligat.
Sunt ingrozitor de suparata pe aceasta natie delasatoare, nu stiu cu cine seman, dar nu ma identific cu acest popor deloc.
N-a fost ninsoare sa nu cobor macar 1 ora sa curat, si nu doar in locul unde parchez eu, pentru ca nu am un singur loc si eram perfect constienta ca mi se va lua locul dupa ce plec eu, dar si pe trotuar, si pe straduta, pentru a putea iesi usor./
Daca 5-6 vecini ar facut ce am facut eu, altfel ar fi aratat totul.
Asa le-as tranti vreoi 5000 ron amenda, sa ma tina minte!
Duminica am dat 2 ore cu lopata, ieri la fel, in fata scarii noastre arata impecabil, cum nu am vazut in alte parti.
Oricum, ce rost are sa ma mai enervez, e useless, dar ma deranjeaza ca nici primaria nu vine sa dea amenzi usturatoare, dar cica nu au bani. Aiurea in tramvai. Mi-a spus si presedintel;e de bloc ca inainte mai veneau, anul asta nimic. Ce face primaria nu stiu, dar neu cu actualul primar nu voi vota in veci!
Crinuta si Rayan
Lali spune:
La multi ani Tudor si Andrei ! Sa cresteti mari si sanatosi
scuze de intarziere....
Multumesc de aprecieri, Patricia si sanatate multa pentru Rebe. Sper din suflet sa nu fie ceva grav, sa scapati repede.
Crinuta, sanatate pentru Rayan. Mie mi se pare mult 12 zile de febra, eu dupa prima zi sun doctorita. Oare sunt eu mai slaba de inger ?
Fetelor, noi avem o saptamana agitata la firma, cu o delegatie straina cu care trebuie sa fim mereu in priza, asa ca intru din nou mai rar pe forum. Dragos se bucura zilnic din plin de zapada, are lopata lui cu care ne "ajuta" la curatat. La noi e bine ca fiind case, toti ies la curata zapada, nu are nimeni ce sa faca, au trecut si plugurile de la primarie,asa ca nu am frustrari legate de vecini. Dragos are vacanta saptamana viitoare de la gradi si speram sa mergem din nou la ski. Nici saptamana asta nu a mers pentru ca sunt bunicii la noi si, in plus este un caz de varicela confirmat la gradi, asa ca.... Din fericire nu la grupa lui, iar Dragos are si vaccinul facut, dar, cine stie ? E sub observatie. Acum e la tenis.
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, in urma ecografiei a vazut ceva si ne-a trimis la specialstul de la spital care face. am asteptat sa am si restul analizelor gata si acum astept sa vad cind pot merge, ca doar miercurea si vinerea e. probabil vineri sau sapt viitoare. ea bea lichide, si cind face pipi umple olitza (ca o pun la olitza sa vad ce/cum face).
asa e..si eu sint scarbita rau de tot de mediul si oamenii pe linga care ne invartim. nu cred ca exista natie mai delasatoare...
acum cu 2 copii, m-am lovit de multe ori de greutati, esti cam fara maini cind iesi afara, la intratul prin magazine cu carutul, etc. ff rar se intimpla sa ma ajute cineva, sau la trepte...nu mai comentez.
acum chiar mi-e aproape imposibil sa ies singura cu ei afara ca nu pot iesi cu caruciorul, si din cauza ca doru vine destul de tirziu acasa si e deja frig si intuneric, soacra'mea ma asteapta ca sa poata pleca si ea mai repede acasa unde o asteapta bunica, am zile cind nu ies deloc cu ei si asa mi-e ciuda...pe straduta pe la mine rup carutul daca ies, si in ham e destul de greu ca e zapada mare, pe sub ea gheatza...of, si m-am saturat si de iarna asta.