***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
crinuta spune:
Am inteles. Nasol cu tipatul, eu nu as accepta. Sunt de acord cu pusul la colt, pusul pe un scaunel, dar fara tipat, lovit, vorbit urat.
Rayan este bolnavior, n-a mai fost asa de multa vreme, poate de vreo 2 ani, se vede ca nu i-am mai dat integratorii pe care ii dadeam, dar reluam.
Are ochii rosii, febra pana in 38, secretii nazale, nu multe, dar cand sufla ii curge sange din nas, probabil din cauza vascularizarii proaste ( mostenire de la mine).
E asa un pui mic, se face mic si sta la mine in brate, e adorabil.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
lbelciug spune:
Kita, sa stii ca la ai mei le place laptopul. Am luat unul pt copiii de varsta mai mare (5+) dar are si cateva activitati pt varsta lui Matei. Cel mic se joaca cu un program de desenare. Legat de frecventa cu care il utilizeaza aceasta nu e f mare caci au multe jucarii si ei se plictisesc repede. Totusi am observat ca il solicita in mom in care avem noi treaba la calculator si ei nu trebuie sa ne deranjeze. Pe Matei il mai las la PC, dar rar.
Bubu, nu mai retin, voi mergeti la gradi de stat si vara nu se inchide? La noi se incheie orice activitate dupa 15 iunie, asa ca sunt nevoita sa-l retrag pe Matei. De ce nu il muti si pe Vlad la gradi unde e Alexia, mai ales ca nu esti f multumita de educatoare? Sunt probleme cu locurile?
Crinuta, acasa R mananca dimineata? De ce crezi ca nu vrea sa ia micul dejun la gradi? Sanatate puiului!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Lali spune:
Fetele, pupici multi...
Revin si eu cu doua vorbe: da, mai traim. Va citesc din cand in cand, atunci cand mai am timp, dar nu am mai scris pentru ca nu apuc sa fiu la curent cu tot ce faceti voi si copilasii... Felicitari noilor mamici, va invidiez in sensul bun al cuvantului !
Noi suntem bine, am avut o perioada super plina anul trecut pentru ca am terminat casa si ne-am mutat si 90% din astea doua le-am facut eu. Asa ca net-ul l-am vazut doar in treacat si doar pentru informatiile esentiale in legatura cu ce faceam.
Dragos e super bine, la gradi, aceeasi gradi germana la care am inceput. Creste incredibil de repede si ne bucura si ne umple zilele. Ii place tare mult in casa noua s-a adaptat rapid si beneficiaza acum din plin de o curte plina de zapada. A facut om de zapada cu bunicul iar acum a trecut cu tata la constructii abstracte: cuburi si piramide de zapada !
Crinuta, multa sanatate ! M-am gandit la voi de multe ori, poate reusim sa ne mai vedem...
lbelciug spune:
Lali, felicitari pt realizarile de anul trecut, asa-i ca e frumos la casa? Arata-ne te rog si poza cu ea, cu camera lui Dragos care banuiesc ca e f frumoasa.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Lali, felicitari pt realizarile de anul trecut, asa-i ca e frumos la casa? Arata-ne te rog si poza cu ea, cu camera lui Dragos care banuiesc ca e f frumoasa. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Multumesc ! Da, e frumos, inca mai reglam mici chestii si am ajuns si noi la concluzia ca la casa ai mereu ceva de facut. Camera lui Dragos e frumoasa , dar cel mai important este ca ii place lui. Partea inca si mai buna este ca avem o mansarda imensa care e locul lui de joaca si in care isi primeste prietenii. Cu jucarii care raman montate (la apartament trebuia mereu seara sa adunam sinele, pistele de curse sau constructiile), cutiile insirate la vedere si nu pitite prin colturi si cu spatiu destul ca sa joace fotbal dac vrea !
Ma invrednicesc si pun cateva poze deseara de acasa, sa ne vedeti si pe noi cat am mai crescut. Ma apuca un dor de Dragos cand era bebe ....
Edit: am pus cateva poze cu Dragos aici:
http://family.webshots.com/album/576585878cqPuma
Si cu casa aici (am gasit cateva si pe calc de la birou): http://family.webshots.com/album/576583700ephtTT
bubu05 spune:
Lali, superbe pozele!! M-ai terminat, efectiv, cu semineul mai ales ala din dormitor Aveti o casa superba!! s-o stapaniti sanatosi! extraordinar de frumoasa! Camera lui Dragos este suuuper, patul masinuta e demential!
Si pozele de la ziua lui Dragos mi-au placut mult, el s-a schimbat, s-a inaltat, e un barbatel foarte frumos!
Ce mai, m-au impresionat tare pozele!
Liviana, nu are rost sa-l mut la alta gradi...mi-ar fi mai greu...asta e la strada de noi...e gradi de stat, nu stiu daca e deschida si pe timpul verii...acum, in vacanta, au fost ieri 4 copii si azi 6, dar stau impreuna cu cei de la grupa pregatitoare si fac tot felul de activitati. Decat sa se plictiseasca acasa, mai bine merge la gradi.
Crinuta, sanatate multa lui Rayan!
crinuta spune:
A avut si conjunctivita. I-am vazut ochiul rosu, i-am luat Tobradex, si acum e bine.
Mai are febra usoara o data pe zi, sau noapte, banuiesc ca e viral, deci merg pe mana mea cu tratamentul.
Lali, mi-au placut si mie pozele. Dormitorul lui Dragos e de la Kika, nu? Il stim. Uitandu-se la poze zice Rayan ca vrea si el pat masina, eu ii aduc aminte ca el nu doarme fara mine, fara noi, si zice" nu e nimic, aduci in camera mea patul mare", hehehe, adica el vrea pat de forma, ca tot cu mine ar dormi, manca-l-ar mama.
Lali, banuiesc ca mai ai nr meu, nu? Daca nu ti-l trimit pe pm.
Sa va spun ce am facut: ii cautam lui Rayan site-uri cu lectii de desen, gasisem in trecut un site excelent si nu il mai gasesc, intre timp gasesc ceva asemenator dar dificil, masini grele, castele, animale, dar practic pentru adulti, si in loc sa ii dau lui, ma apuc eu de desenat, si culmea, constat ca desenez chiar bine. Am facut 2 masini, una de curse si 1 Mercedes, 1 castel si o pisica, si zau daca nu sunt mandra de mine. Na ca m-am laudat, ca deh, nu poate leoaica fara o portia de lauda, dar nu face nimic.
In rest sunt satula de strazile noastre pline de gropi, de toate canalele cu gropi in jur, nu stiu ce sa mai evit cand conduc, sunt satula ca sunt singura care curtata zapada in jurul masinii, ceilalti nu se deranjeaza. Trebuie sa ma fac primar, sa dau amenzi, ca poporul roman nu intelege altfel. Sorry, dar asta e realitatea.
Crinuta si Rayan
Lali spune:
Multumesc fetelor de toate aprecierile. Dupa atata munca efectiv imi prind bine, a fost tare greu, am refacut multe ca sa iasa asa cum am vrut...
Oana, mie semineul din living imi place mai tare, ca model, dar cel din dormitor este foarte romantic ... Sunt si foarte bune ca facem foc cand ajungem seara si mai facem si economie, pe langa placerea de a avea foc pe frigul asta.
Dragos a crescut mult in ultimele doua luni, toti pantalonii de gradi cumparati in toamna asta ii sunt scurti deja !
Crinuta, patutul si fotoliul sunt de la KIKA, restul mobilierului e IKEA. Nu stii ce facea Dragos in magazin cand vedea patutul, il pupa, spunea tuturor ca e patutul lui, pentru casa lui cea noua, asa ca nu am rezistat sa nu il cumpar... si da, mai incap si eu cateva minutele cu el in pat in cate o dimineata .
Astept un PM de la tine ca am doua nr. in agenda si nu stiu care e cel bun...
Cu desenul avem si noi o problema: eu desenez prost, adica un fel de desen naiv, de ex. un om il fac din bete si cerculete... l-am invatat si pe Dragos asa cum stiu eu. Il vede sotul meu care intreaba de ce deseneaza asa urat copilul. Eu, cum e urat, asa l-am invatat eu ! Daca vrei altfel, pune mana si invata-l! Zis si facut, asa am aflat si eu ca sotul meu are talent la desen (dupa 10 ani de casnicie nu stiam...) si a invatat si copilul sa deseneze mai frumos.
crinuta spune:
Uite, acum am ras citind faza cu desenatul urat, Rayan e langa mine, picteaza, si ma intreaba de ce rad. Curios s-a mai facut. Trebuie sa ii traduc filmele, sa ii spun bancurile, sa ii spun de ce rad, sa ii citesc de pe forum, chit ca ii explic ca e de oameni mari si ca nu va pricepe, dar...
Lali, cat va costa gazul iarna, cu aproximatie? Si ce suprafata are casa? Ma refer la suprafata utila.
Crinuta si Rayan
Lali spune:
Crinuta, noi ne-am mutat in noiembrie deci am platit o singura factura pana acum, care a fost, cred, de 800 RON. Casa are 500 mp cu tot cu subsol si mansarda, suprafata utila, adica fara terase. Dar in noiembrie si decembrie am incalzit cam tot, ca mereu am avut musafiri si copiii se jucau in mansarda.