***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, lasa ca nici cu masa ta arabeasca nu mi-e rusine. Poate o sa incerc si eu bunataturile tale de ziua lui Matei.
De unde ai luat naut si susan pt pasta? Dar soia boabe sttii cumva unde se gaseste?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naut am luat de la plafar, o punguta cu boabe de 800g este 10 ron. Pasta de susan- tahini si sos de rodii am luat de la mega image, au un raft mare cu produse arabesti si chinezesti si gasesti acolo o gramada. Cam 16 ron borcanul.

Mergi la inceput

Merci, Bubu. Soia unde ai gasit boabe nefierte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am baiat mare. In seara asta m-a suprins, spalandu-si si clatindu-si singur parul cu dusul.
Daca pe corp face baie singur de ceva vreme, pe cap mi-a spus in seara asta ca se va spala singur, si nu l-am crezut, pana nu am vazut cu ochii mei. Sunt mandra de el.
Sa va mai spun ca e a nu stiu cata oara cand ma ajuta sa curat zapada din jurul masinii? Daca nu vreau sa il iau plange.
Are si el lopatica lui maricica ( de copii)si curata, nu se joaca.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

hello.
m-am incumetat sa scriu si eu azi un mesaj, lung cit o zi de post....si s-a intrerupt curentul. o sa vad eu cind ma invrednicesc sa il scriu din nou.

sint la servici, deja a treia zi, e ok, nu sint nici f trista dar nici f fericita, undeva la mijloc.

eu vreau sa ne intilnim, undeva, cindva, cind propuneti, dar sa stiu din timp.

Mergi la inceput

Of Patricia, hai mai scrie-l. Stiu ca e enervant, dar fa un " efort mic" ( expresia lui Rayan) pentru noi.

Voi stiati ca " 2 cu 5 fac o saptamana"? Ei bine, acum stiti, de la Rayan, dar shtt, e secret :)

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

O sa il rescriu, dar maine, ca acum mai am putin si plec
hai pupici.
Liviana, a fost si la voi la servici pana de curent? a tinut vreo 2 ore.

Mergi la inceput

Patricia, nu am avut probleme cu curentul. Neaparat sa rescrii mesajul catre noi pls.
Bubu, nu ma uita cu soia pls.

Mergi la inceput

Brrr, dimineata erau -17 grade pe campul nostru si rotile masinii s-au urnit doar dupa caldari bune de apa fierbinte turnate pe ele.
Aseara am dat vreo 2 ore cu lopata zapada de pe drum; m-am simtit tare bine, era atata pace in jur si aer curat, nu adia vantul. I-am zis sotului ca daca mai vin vreo 2 ninsori ca cea de zilele trecute, sigur ne scad burtile. Ideea e ca daca nu curatam drumul de 300m care da in cel principal, iesim f greu si in plus zapada asta sigur se va transforma in gheata la cele -25grade anuntate zilele urmatoare. In casa temp a scazut cu 4 grade, deci diseara dam centrala pe o treapta mai mare.

Crinuta, chiar ca e dragut Rayan. Bine ca ai scris caci mie nu-mi dadea prin cap sa-l las pe M sa se spele singur pe par... ce-i drept le limitez baia la ai mei din motive de frig si de balaceala prea multa in 2.

Mergi la inceput

Liviana, pai ce crezi, ca mie mi-ar fi dat prin cap asa ceva? In primul rand ca e el nu e fan spalat pe cap din cauza apei care rar ii intra in ochi si urechi, deci singura persoana pe care o lasa sa ii spele parul eram eu.
In acea zi, era la a doua baie ( ii place) si mi-a spus ca se va spala singur, ceea ce evident nu l-am crezut, pentru ca, daca aveam incredere in faptul ca s-ar putea spala singur, aveam indoieli serioase ca ar fi capabil sa se clateasca bine cu dusul, pana cand l-am vazut. I-am facut poza, era prea dulce.

Patricia, unde e mesajul mult asteptat?

Voi va uitati la patinaj artistic? Sa vedeti faza: ma uitam cu Rayan, il intreb daca ii place, pentru ca eu sunt innebunita dupa sportul asta, imi spune da, dar fara prea mult entuziasm, apoi il intreb eu" dar bine, ce iti place tie asa.... mult", imi zice " nimic, ma intereseaza doar tort de nunta" .
Deci mi-a spus ca in ceea ce priveste pianul vrea doar sa clampaneasca, ca ce, ca el stie foarte bine, cu patinajul nu e fascinat, so, astept sa vad daca l-o fascina ceva cu adevarat. Io sincer mi-l imaginam pe gheata, pentru ca are gratie, va fi inalt, cu picioare lungi, va avea un corp frumos, atletic, si mi-ar fi placut macar sa incerce, desi nu renunt la idee. Cand se va face mai cald putin il duc la Liberty. Acum mi-e greu, e si departe de mine, dar as vrea sa prinda gustul patinajului de la o profi, ca eu habar nu am ce sa ii explic,
Daca nu l-o atrage deloc, asta e, cautam altceva, ca nu fortez copilul sa faca ceva ce nu ii place.
Oricum, e haios, scoate la perle.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput