un sfat, va rog

un sfat, va rog | Autor: Mada

Link direct la acest mesaj

Salut, as dori ca la sotul meu Mosul sa vina cu un aparat de ras electric.
Daca ati cumparat sau sotul vostru detine astfel de instrument , as dori ceva recomandari.
Ca dupa pret e cam greu sa ma iau sunt aparate de la 80 la 1000 ron, mi-e tare greu sa ma decid.
Multmuesc

Ilinca si Rares

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Sotul meu are un phillips cu 3 capete si multumit de el, cred ca e irelevant modelul pentru ca deja are trei ani. Problema cu aparatele astea de ras e ca nu oricine se impaca bine cu ele. Tatal meu, de exemplu,ca si socrul, de altfel, au incercat si nu le-a priit. Oricum, daca e la primul, in primele zile se va irita un pic si abia apoi isi va da seama daca ramine la el sau nu. Pielea nu ramine la fel de fina ca la lama, avantajul e ca se rade pe uscat, ca e mai comod si in timp si mult mai ieftin decit sa foloseasca lame, spuma, after-shave etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am folosit si aparat electric si lama de ras. Nu am fost multumit cand am utilizat aparatul (irita pielea) si desi este mai comod nu rade cum imi place mie. Mai exact barba dupa ras cu aparat electric este la fel de mare ca si dupa o zi cand ma rad cu lama de ras. Prefer lama dar sa fie o lama buna. Tin sa precizez ca nu am o barba aspra deci teoretic ar trebui sa fiu dintre cei multumiti de rasul cu aparat electric. Cei care sunt mai barbosi adica au firul gros si aspru nu vor agrea acest tip de barbierit fiind necesara spuma de barbierit care inmoaie firul de par si pregateste pielea pentru ras. Nu-ti cunosc sotul insa probabilitatea de a utiliza cu satisfactie un aparat de ras este scazuta dar nu imposibila. Daca nu utilizeaza aparat de ras electric cred ca ar fi mai multumit daca ar primi un aparat de ras manual Gillette cu cap cu trei lame sunt aparate foarte bune in comert, rezerve de calitate, spuma de ras de calitate si after shave de calitate. Un set de acest gen nu va fi niciodata refuzat de un barbat. Nu recomand aparate de ras manuale cu vibrator am si din acela unul nu are niciun avantaj.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Si sotul meu are un Philips super fain dar nu-l poate folosi. Se irita foarte tare de la el si nu rade la fel de bine ca si lama. Asa ca a lui sta si se prafuieste. Sotul meu are barba destul de deasa si e brunet. Nu stiu daca asta conteaza sau nu. Oricum concluzia- aparatul electric de ras a fost o cumparatura proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Si sotul meu are un Philips super fain dar nu-l poate folosi. Se irita foarte tare de la el si nu rade la fel de bine ca si lama.

La fel si prietenul meu, desi are un aparat care initial a costat peste 900 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

sotul meu are un philips de cativa ani, noi ne stim de vreo 3 si un pic si atunci deja il avea, si se impaca excelent cu el.. din cel cu 3 rotite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Sotul meu are si el, cadou de la mine, un Philips pe care il tine pe raft . Cica nu e bun, nu e multumit..

Foloseste cu succes aparatul cu lama de ras Gillette M3Power, cumparat de el.

EDIT
-aparatul are si functie de vibratie, dar nu ajuta la nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Si sotul meu si-a luat acum juma de an un Braun Cruzer Z50...dar constata ca tot lama Gilette Mach 3 e cea mai buna. El are o barba foarte tare si deasa..poate de aia s-a si stricat sarmanul aparat dupa cateva saptamani. Acum am inlocuit o piesa si functioneaza..dar sta si prinde praf pe raft.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Va multumesc mult pt raspunsuri, m-am decis, nu il mai iau, macar deocamdata.
Decat sa fie obiect decorativ... mai bine iau altceva, sa vad ce, acum am o alta dilema.
multam inca o data

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

sotului meu i-am cumparat acum 4 ani un philips. il foloseste numai in deplasari si e multumit de el.
cand e acasa ii place mai mult sa foloseasca lama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mada

Va multumesc mult pt raspunsuri, m-am decis, nu il mai iau, macar deocamdata.
Decat sa fie obiect decorativ... mai bine iau altceva, sa vad ce, acum am o alta dilema.
multam inca o data

Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008
Ilinca si Rares

poti incerca niste boxeri cu mos craciun, printre altele.

Mergi la inceput