Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la locul de joaca.
s-a distrat marco...m-am dat cu el pe toboganul gompflabil...mama mia...m-a luat cu ameteli in timp ce urcam.
cu gagicile nu am prea povestit, ba a supt Edi, ba nu stiu ce...dar ce-l mai tare m-a obosit caratul scoicii. am luat taxi...si la noi e nebunie in trafic. maine cu siguranta o fii polei, nu au curata astia nimic.

acum Marco e afara cu Clau la zapada.

Iuliana ma bucur ca a sosit omul de zapada. ancoreaza-l bine sa nu zboare.
Lili la voi e nebunie in trafic all day, acum vorba ta...blocaj. te cred ca-l asteapta Nicolas pe tati sa-l dea cu sania, dragul de el...si el vad ca a asteptat zapada asta ca si marco.
Voi aveti mai multi ciopii de cadorisit decat noi... noi mai avem de luat si la nasi si la finii din Sibiu. noroc ca ceilalti sunt plecati in Spania.
Ana super pozele. ce tare e Alex cu mancatul blatului.of sarca Anastasia...otita e contagioasa?pacat ca nu poate participa la serbare.
Silvia cum mai e Alain? ai luat bradutul copilului? asa e cu incalzitul laptopului....tot pe birou trebuie tinut, nu in pat ca mine. doamne ce ma mai certa Clau cand ma vedea cu el in brate sau pe pat, astupam exact acolo unde era cularul ala.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gio - uitasem ca tu esti in intalneli zilele astea. Bine ca te mai relaxezi si te joci precum copii... cu gagicile vei gasi tu alta ocazie sa vorbiti.

Si baietii mei sunt la zapada acum. Nicolas si-a pus fularul si pe ochi cica bate vantul si ii vine fulg pe ochi. Tare pretios e... io-s asa pretioasa cu udatu' murdaritu'.
Acum ii aud ca au venit de pe ulita si se joaca in curte.

Maine cica vine socra-miu sa il scoata la zapada.

Robert a ajuns cu chiu cu vai acasa... aproape 4 ore a durat aventura, e drept ca strabate de la nord la sud orasul dar pe uscat asta-i drum de 30 min ... Si ca sa fie si mai misto... cand mai avea 1km pana acasa nu l-au lasat sa intre pe autostrada ... ca-i inchisa autostrada soarelui pana la Drajna.. asa ca l-a deviat pe centura unde era iarasi blocaj... asa ca a mai pierdut juma de ora .
Bine ca a ajuns teafar acasa... l-am pus sa schimbe pozitia masinilor in garaj si sa plece cu jeep-ul maine. Nu aluneca el cu-a lui ca are cauciucuri de iarna insa daca ninge mai mult sa nu o tarseasca prin zapada... asa jeep-ul e inalt. La noi aici pe ulite oricum nu cred ca vor deszapezi curand... e bine de sanius dar nasol de masinile joase. Oricum nu-s prea multi locuitori asa ca nu-i bai.

LILIANA 32+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Am ajuns acasa cu masina teafara si nevatamata si nu am facut cu mult mai mult ca de obicei; dar numai cu viteza 1 sau a 2a
A venit omul de zapada, dar o sa-l trimit inapoi
E din ala care trebuie sa stea tot timpul in priza ca sa fie umflat
Asa ca o sa plece inapoi de unde a venit
Si eu tin laptopul in brate....n-ar trebui?
Liliana, tu nu stai in Bucuresti?
Stai langa Bucuresti?

Mergi la inceput

Iuliana pai nu ti-am zis ca pe om trebuie sa-l pui in priza ca am crezut ca stii. Oricum si pt lumini trebuia tinut in priza... dar e nasol ca si ziua sa stai cu el in priza ca altfel sta fleasca pe pamant.

Eu locuiesc langa centura Bucuresti.. chiar langa Autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta. deci la km 9, e un mic satuc cu doar 100 fam. Cand am gasit terenul aici era un sat mic ascuns dupa niste mormane de pamant si gunoaie... nu se vedea nici o locuinta de la centura iar autostrada nu exista . Era acum 9 ani... numai case mici si prapadite. Cand am construit casa se vedea de la centura... era singura constructie noua. Apoi zona s-a dezvoltat tare si-au vandut taranii pamanturile pe bani multi si si-au construit case care mai de care mai inalte, mai prost facute si mai urate... dar care nu se mai vad de la centura sau de la autostrada pt ca intre timp au construit la intrarea in sat, pe campurile pe care odinioara era porumb si grau[:D,]... firme ... Iveco, Bergenbier... etc..
Eh.. iata ca v-am facut si istoria satului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata dragele mele!
Stiu ca nu am mai scris de mult dar am avut ceva activitate in ultima vreme: am bagat smotru cat cat de cat (dar deja nu se vede, trebuie sa o iau de la capat, in WE l-am sarbatorit pe)www.dropshots.com/T_Ioana6#date/2009-12-13/20:51:09" target="_blank"> Razvan la un loc de joaca; si cu ocazia asta eu m-am pricopsit cu o raceala zdravana. In stilul meu caracteristic o duc pe picioare fara nici un fel de "ajutor"(nu iau medicamente nici in mod normal, d'apoi acum ca sunt ). Piciul muceste si el la greu si tusim la unison de zice Cristi ca nu poate dormi de raul nostru....de parca noi putem de sforaitul lui. Azi ma simt ceva mai bine si sper sa reusesc sa-mi fac curat prin camari, bucatarie si mai ales frigider.....musai sa decongelez si am sertarele pline ochi...
Razvan a primit o caruta de puzzle si jocuri gen "2 in1"/"10 in 1"/ 35 in1" etc....o sa avem sa dam si nepotilor, nepotilor.... Nu-i bai, ca se apropie si tura de sarbatoriti asa ca le mai dam prin rotatie. A primit o masina super cu telecomanda si mor de dragul lui cand vad cum o scoate din cutie, se joaca 10-15 minute cu ea si o baga la loc in ambalajul de polistiren si in cutie....e un scump....vorba lui Cristi "cu cine o semana ordonat?!!"
Vad ca si pe aici au fost/sunt spiridusi bolnaviori...
Oachi, bine ca e ok Razvan si a fost ceva alimentar
Silvia, sanatate mult-multa si lui Alain! Ce rau imi pare ca a racit....mi se pare mie sau in ultima vreme a fost cam des bolnavior?!
Cand citesc despre potarnichi si alte delicatesuri ma tot minunez ce poate iesi din bucataria ta!
Ana, deci Anastasia a facut "in sfarsit"otita cum scrie la carte! Sanatate multa micutei! Cum reactioneaza, papa, doarme sau e mai data peste cap din cauza bolii?! Inteleg ca tortul este ca sa o aniversati de ziua numelui (22 decembrie- Sf. Anastasia) sau aveti alte motive? M-am distrat teribil de faza cu soricelul-Alex care a rotunjit blatul de tort
Giova, bravo tie ca mai iesi cu fetele! Te cred ca simti nevoia mai ales ca esti dublu-solicitata! Cum mai e Marco cu tusea?
Liliana, tare mult imi place cum povestesti si detaliezi despre voi, casuta voastra....vezi doar ca esti usor de depistat asa, nu se stie cand iti pica vreo forumista la ceas de seara in vizita!
Iuliana, imi pare rau pentru faza cu omul de zapada....o sa-l ia inapoi si sa iti dea altceva la schimb, sau cum? Auzi, dar nu mai bine faceti voi un om de zapada mare si frumos....din zapada....si sigura va rezista toata iarna la ce prognozeaza astia pe la TV?!
Irino, esti prin hyper-marketuri iar? Cum te mai simti? Ce fel de injectii ai facut? Sa stea bebelina bine pana dupa Anul Nou ca sa iti fie cat mai bine pt toata lumea!Cum se mai simte Mario?

Despre cadourile de Craciun: pe Razvan l-am rezolvat, nici nu a cerut de la Moshu' decat tren (am luat de la IKEA, din lemn), masinuta (are una cu telecomanda primita anul trecut de ziua lui....masina lui Spiderman, o sa fie numai buna) si bradulet (adica sa aiba pom de Craciun in casa....asta se rezolva duminica....cred). In plus fata de lista lui mai are un xilofon, plastilina ceva carti cu povesti si multe-multe dulciuri (primite pe la tot felul de evenimente si puse la pastrare). Mai trebuie sa-i iau ceva din banii trimisi de mama si am scapat.
Pe sot cred ca il rezolv cu un parfum ca s-a plans la un moment dat ca e pe "uscat". Doar ca de tura asta o sa fie ceva simbolic, de 30/50 ml maxim ca doar e criza....ultima data am dat aproape 300 lei pe CK de 100 ml, dar l-a si tinut. Problema este ca habar n-am ce sa iau, ma mai orientez pe net dar sunt super deschisa la sugestii.
Iar eu cred ca o sa ii scriu mosului ca vreau un Givenchy "Ange ou Demon"-oriental ca de ziua mea am batut degeaba shaua ca sa priceapa...sotul pentru Addict Shine de la Dior!
M-am intins teribil! Sper sa mai intru azi ca sunt prin zona!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 18+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Neatza!
acum m-am trezit si eu.
am avut o noaPTE incredibila...din cauza de Marco.
Cred ca nu a fost o idee buna cu spatiul de joaca, mi-a tusit la greu azi noapte si s-a tot trezit plangand.
la ora 9 mergea cu tat-su' la gradi, iar eu luam somn cu bebe strumf. ne-am trezit acum.
Mi-e mila ca l-am dus la gradi, dar maine e serbarea si musai sa mai repete. cu toate ca stie cele 2 poezioare de 4 versuri. la 2 ani a avut mai mult de invatat, dar acum din criza de timp....ed. asta le-a dat ceva scurt, fara poezii in engleza, doar cantece.

Vremea asta de cacao ma deprima, nu ma pot misca din casa. a luat Clau paine de dim., caci de nu...nu ies din cauza de caini, masina nu o scot din garaj, cealalta e tot in teste...acum asteapta de la Bucuresti raspuns, cica sa-i schimbe si turbina...aia cred ei ca e acum si tot asa. am atata treaba de rezolvat in oras si sunt legata de maini si piciore.
Bine macar ca mergem doar in 23 in Alba, mai am timp sa umblu pe ultima 100 de metri.

petrecerea lui Marco e anulata, vreau sa vb. pt. animator si cred ca apelez la Sportacus, ca altii nu sunt interesanti, assta \daca ne da voie directoare, inca nu am intrebat.

Edi e belea de belea....se rostogoleste non stop, doar intr-o parte si cand e in cele mai ciudate pozitii: in bouncer, cand e in fund, pe masa de infasat, intre perne...si ma dispera ca se impotmoleste si incepe sa urle.

Ioana sanatate si ai grija de tine.
super ca e asa ordonat Razvan, as vrea si eu un copil asa.
eu de la mosh vreau masina de facut paine, dar nu voi primi in veci, ca al meu sot nu vrea sa ma vada cat o . altceva chiar nu-mi doresc...ma tot intreaba saracul si nu stiu ce sa-i zic.
Parfumuri...am o groaza, doar de cand alaptez nu le mai folosesc, si am inceput sa fiu asa sensibila la mirosuri, doamne ce le urasc pe alea puternice si dulci, ma doare capul de-a dreptul cand simt la cineva. si nici bebeului nu-i plac. vezi ca si tu vei alapta, ia cantitate mica sa nu stea degeaba acolo.

revin dupa ce descarc pozele de ieri, ca le asteapat timisorencele , mai ceva ca painea calda.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bun ziua si de la noi,

Silvi si Ana de France, sanatate la copii, cum se simt, sant mai bine dupa tratamente?
Nu mai stiu ce am citit dar va pun o intrebare: voi ce creme de fatza folositi pt vremea asta rece cu vant si ger? Eu in general folosesc antirid dar ultima este loreal-lift....acum mi se termina si nu stiu ce sa cumpar ca sa ma protejeze de vremea asta pacatoasa Ar trebui hidratanta? sant creme la bebei pt fatza contra vantului si timpului rece, o fi bine sa ma dau dimineata cand sant pana in 10 grade cu minus? astept pareri Nu ma intereseaza marca, doar ce efect au

Angelo aseara a cerut de la Mosh un avion, se uita intr-un catalog cu jucarii si e a treia oara cand il aud ca vrea avion.

Ana mi-au placut tare mult pozele de la ambasada Sa ne mai dai poze de la Craciun

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Buna ziua si de la noi!

IOANA - Razvan cred ca seamana asa ordonat cu... Nicolas
Las' ca nu mi-e mica frica de musafiri "nepoftiti" .
Si eu sunt fun parfumuri Givency.. doar Amarige nu-mi place desi in ultima vreme n-am mai folosit.Preferatul meu ramane insa Extravagance. Poate mai la primavara imi comand si eu unul... de iepuras.
Robert e mare fun Bvlgari. Oricum la noi parfumurile sunt la ordinea zilei pt ca avem un furnizor permanent.
Ai grija de tine si baga ceaiuri si siropuri de pin/brad. Nici mie nu-mi place sa iau medicamente dar tot m-am agatat de niste homeopate de data asta.

MARAKI - cu crema... depinde ce fel de ten ai tu. Eu folosesc creme cu textura mai lejera ca am tenul mixt... acum am Vichy Aqualia Thermal... in general folosesc prod pe baza de apa termala ca am si predispozitie la formarea de comedoame in unele zone ale fetzei.

GIO - sper sa reziste Marco si maine la serbare dupa care baga-l la izolare pana il pui pe picioare ca nu-i de gluma.
Si eu sunt blocata in casa... in special pe motiv de pt ca nu prea sunt apta de a umbla prin magazine. Oricum i-am dat masina mea lui Robert sa nu ramana inzapezit/suspendat pe sleaurile de pe stradutele inzapezite din Bucuresti.Astept week-end-ul sa mergem sa cumparam cadourile de Craciun pt copii

Mergi la inceput

L-am pus pe clau sa-mi cumpere drojdie sa fac niste gogosi si mi-a luat de 25 gr, nu cub de 50. acum aluatul nu creste...of ....il pot arunca caci nu am unde sa ies dupa drojdie sa completez.

Maraki nu stiu ce sa zic...tu vrei sa te dai cu crema de bebei pe fata? sau cauti crema pt. femei, dar pt. vreme rece?
Lili acum 9 ani cand voi ati luat pamantul noi eram studenti...vorba lui Clau, nici bani de un suc nu avea cum trebuie. v-ati orientat bine.
Macar tu ai unde-l lasa pe Nicolas sa mergi dupa cadouri, dar al meu sot lucreaza si sambata, asa ca ii voi cara dupa mine, daca masina e gata.

diseara iar cu taxi dupa costumul de tzurtzure...cine stie la cat ma pot duce dupa el, inca nu am sunat-o pe d-na aia.

Marco a fost ok la gradi, a vomat fructele de la 10:30, nu a vrut sa pape strugure si a vomat. In rest ok, a adormit primul si nu a tusit foarte tare.

asta i l-am comandat lui Marco din Anglia de Craciun:
http://www.thomastoys.ro/statia_pentru_pasageri_wellsworth/92.htm
am platit 150 lei pe el.aici e cu 100 in plus. inca 3 trenulete si transportul a fost 80 lei ca a venit cu DHL si a fost mai mult voluminos decat greu.

aici sunt poze de ieri de la spatiul de joaca:
http://community.webshots.com/album/575941864PxPDbD

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Teolinda e misto si Vichy, am avut dar nu mai stiu exact de care era, aveam o gramada de pliculete aduse de Giorgos de la servici si m-au tinut luni bune. El a lucrat intr-un depozit in care erau aduse toate genurile de reviste care se gasesc pe piata in Germania, ce ramanea in plus, aducea cate una acasa dar mai erau si astea cu mostre din care aduna o gramada de cosmetice Cate farduri am trimis la prietene in Ro.....!
Giova vreau crema pt dame dar nustiu ce sa iau pt timpul asta...de crema de fatza pt copii ma gandeam ca pot sa imi dau doar dimineata la 5.30 cand sant pe drumuri si e vaj afara Oricum la servici ma dau cu crema de fatza cand ajung si folosesc de 5 ori crema de maini Folosesc manusi oricum dar transpir, ma dau o data la cafeaua de dimineata, de doua ori in pauza , o data la ultima cafea si inca o data cand plec
intru sa ma uit la poze.....e frumos trenuletul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput