Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (343)
Raspunsuri - Pagina 6
silvi_2005 spune:
Gata am rezolvat si la scoala , am rugat sa imi rezerve bradutul facut de Alain macar, daca alte decoratii nu mai prind macar asta sa il am dupa-masa cand ajung sa il iau...asta e cu piticii astia.
Ca ziceam de intalnirea cu copilasul acela si nu m-am exprimat cum trebuie, a fost prima data cand l-am vazut si pe Alain intrat in priza aveau zeci de masinute imprastiate dar le se punea pata pe aceeasi si Alain se enerva ca desi ii dadea alte masinute copilasul o vroia pe cea "rosie" a lui . Baietelul era super simpatic cum vb, m-am topit , ca masina lui merge mai tare, si pe al meu il apuca plansul simpatici ei se vor obisnui impreuna.
Miha al meu pitic chiar partajeaza foarte frumos jucariile, cu Mark s-au inteles minunat doar acum cred ca s-a simtit el subminat ca baietelul era mai mare si Alain e obisnuit sa fie el celmai mare din turma la scoala habar nu am . Nu te mai necaji de sarbatori exact cum zicea Ana ca sigur ar vrea sa fiti veseli in perioada aceea. sa ne pui poze cum au impodobit Clujul ca anul asta nu il vad.
Irina o sa tot pun retete de sarbatori, ca idee ce anume te-ar tenta sa faci intrebare de baraj .Am pus deja ceva aperitive asta de ex http://bucataria-sylviei.ro/ballotins-de-saint-jacques/ eu l-am facut cu noix de sait jack dar se poate inlocui cu bucatele de peste umplutura, am mai pus niste pulpe de pui umplute http://bucataria-sylviei.ro/pulpe-de-pui-umplute/ o sa pun reteta si de la curcan si o astept pe soacra mea sa fac si ceva potarnichi umplute si ce mai imi trece prin cap. Am si o varza vidata in frigi...trag eu ceva sarmale dar aperitivele nu le fac e cele romanesti ca mi se par prea grele ...o sa fac ceva rece stilul de aici .
Gata ca Alain vad ca s-a trezit deja merg sa ma ocup de bolnavior, nu mai are febra oar aseara a facut si asta noapte dar are nasucul infundat si imi zice ca nu poate respira .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Giova chiar ca asta mai vroiam sa zic super de tine ca ai asa sot de nota zece bravo lui.
Oachi si la noi au rezistat numai trenurile de la duplo restul praf le-a facut, mai are unul de lemn care rezista ca nu are ce strica la el. Si noi suntem cu lista facuta si asteptam salarul .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
Lili pai nu am luat decat pt. baiatul nasilor lui Marco: o macara din real si o salopeta de blugi. si am luat un pulover pt. socru caci a fost ziua lui. pe fetitza care sta la mama am rezolvat-o, vrea prosop cu Hanna Montana si ii cumpara mama, eu ii dau doar banii.
Mai am pe nepoata: ceva DVD cu H.Montana si sa mai vad ce, pe finul meu cel care a fost la mama in plasament, pe copilul nasilor nostri si pe o fetita din alba, a prietenei mele. si am cam terminat. 7 copii am avut. fara ai mei.
La parinti/bunici, vroiam sa le facem niste calendare personalizate cu copiii, dar cum nu au intrat banii mei am amanat totul pe ianuarie.
Scump eco la voi...doamne ca astia ne jumulesc de bani...nu-mi vine sa cred. aici la o cezariana se da cam 200-300 euro, depinde de ce medic este. la voi sigur e mai mult. anestezist i-am dat 250 lei cu truse de peridurala de la ei, la moasa 100 lei, neonatolog 200 lei si pe urma maruntis la asist.
Miha spor la .
Jucarii faine ca pret sunt in Auchan, dar mai multe de fetite. vreau sa iau o casa de marcat unei fetite la 50 lei. aseara nu o mai puteam cara si pe aia dupa mine, i-a trebuit sotului bere si whisky si abia am ajuns cu plasa la masina.
Lili mie imi curgea rau sanul neatins de Edi. asa ca ma mulgeam, decat sa-l las sa curga, si invatat din experienta trecuta, acum am congelat laptele, nu l-am aruncat. se poate pastra si peste 6 luni, nu mai e nu stiu ce in el, dar cica e mai bun cu mult decat formula. asa ca am depozitat cat am putut. si inca mai congelam, daca nu ma oprea pediatra. mi-a zis ca prea iau totul din mine, sa nu ma mai mulg ca se va regla. asa ca intr-o sapt. s-a reglat laptele si acum mai picura putin la celalalt, sau defel.
daca-ti cumperi pompa sa iei Avent ca e super buna. merita ultimul banut.
Roboti nu stiu ce sa zic, nu suntem pasionati de asa ceva. noi vrem:lego, masini, trenuri si acum DINOZAURI.
Silvia spor la gasit laptop si pe noi ne bate gandul, prea vajaie asta fix...sa vedem cand ajungem sa ne luam.
ma bucur ca a fost ok cu musafirii. copiii asa sunt...nici marco nu prea da din jucariile lui cand are musafiri.
Ana sunt super robotii aia...sa caut si eu in Toy pt. edi, cel de la FP. doar ca el se cam sperie de unele jucarii zgomotoase. nu toata ii plac.
trebuie sa fii fericita ca si-a schimbat cererea Alex. tine cu bugetul vad eu.
maraki l-am vazut si eu pe Berlusconi aseara la tv...l-a desfigurat ala...vai de capul lui ce-l va astepta.
si lui Marco ii place lego...el constrieste diferite cladiri cu terase, balcoane, cateodata ma mir de unde ii vin asa idei. imi pare rau ca nu i le-am pozat, caci avea niste cladiri de-a dreptul superbe. Dim. mergem cu ele la gradi sa le arate tuturor.
Miha sa ma fii vazut ieri in mall cum caram plasele de hainute si baxul de ulei...se uita lumea ca la circ...deh...eu nu am gasit liftul care ducea direct sus din parcare. mai exact nici nu am stiut de existenta lui. e noua parte a mll-ului pe care nu am inspectat-o cum trebuie.
si eu ma bucur ca am putut dona cate putin, ceva pt. alti copii sarmani. daca DD ne-a ajutat si ne-a dat, am dat si eu, cat am putut.
Silvia imi pare rau ca s-a imbolnavit Alain si nu poate participa la targ.
Oana, Iuliana asa s-a trezit de dim. si Marco cand i-am zis de zapada. bine, el s-a jucat pe balcon la ora 22:30 cu Clau. a inaugurat si cizmele de zapada cu ocazia asta.
dim. au coborat baietii mei sa se joace putin pana venea taxiul. dupa 5 min. au revenit in casa, Marco vroia sa-l pupe pe Edi, a uitat cand a plecat si nu putea sa mearga asa la gradi. Mi-a zis ca e frig afara si ca nu-i place.
As putea sa ies mai des, numai sa am cu cine. si al meu sot iasa, doar ca eu ma descurc putin mai bine cu amandoi. reusesc si sa mananc si sa ii dau la Marco. Clau nu a fost in stare, in schimb i-a imbaiat, calcat hainute si s-a jucat,cu ei.
Nici nu-i pot cere mai multe. e a 2-a oara cand sta cu amandoi si toate prietenele s-au mirat cum de a acceptat asa ceva. eu sincer nici nu l-am intrebat, mi s-a parut normal, din moment ce eu ma descurc, o poate face si el. am un sot de nota 10 la cap. asta. are si el puncte slabe, dar macar munceste pt. noi, sta cu copiii cand e cazul si ma obliga sa ies, sa merg la coafor, masaj, manichiuras, sa iau femeie in casa...ce mai...sa fiu si eu mai doamna...
vai doamne ce ninge...azi vom lua taxiul la spatiul de joaca. poate ne ajuta DD si ne da masina azi...acum iar ii fac ceva teste...sunt pe nicaieri fara masina. si asta e mult mai sigura decat a mea, e cu tractiune integrala, are ESP si naiba mai stie ce...nu mi-e frica sa merg cu ea pe zapada/gheata.
cica pe strazile noastre e ca pe patinoar...se aluneca la greu...nu au iesit la curatat.
merg sa chem curierul si sa adun din casa.
s-a intors acum de pe burta pe spate
trebuie sa recunosc ca mi se pare mult mai usor asa decat invers. vad ca tot pe masa de infasat face asa ceva...si asta e in baie...doamne fereste sa-mi pice de acolo pe gresie.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
moammmmaaaaa cat am scris inainte. acum promit sa nu ma intind atat de mult.
am vorbit cu Bumbi am mai incercat sa dau de ea, acum am reusit.
Sebi si Edi au fost bolnaviori, cu antibiotice, ea e prinsa cu jobul, dar de sambata duce copiii la Craiova si pe urma va putea intra si de acasa.
Va saluta si va pe toate.
Noi am rezervat pt. revelion. mergem cu cumnata si prietenii ei la un restaurant pe langa Alba. chiar vroiam ceva gen nunta....mi-e dor cred ca de asa ceva. asa ca ne-am scos, cu 350 lei amandoi. Copiii vor ramane la mama, sper sa se descurce cu ei si sa nu faca figuri la somn, Marco, caci Edi cred ca va fii cumintel.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Giova felicitari pt progresele piticului .Noi ne luam calculator din ala obisnuit de birou nu mai vreau laptop ca asta mi-a frecat capul cu incalzitul lui, Jean il luase ca nu stia cat stam in zona, altfel nu ne trebuie laptop ca nu ne deplasam cu el si nu e facut asta sa stai toata ziua calare pe el. Am vazut ca sunt ceva suporturi de laptop cu culere de racire, ma teteaza sa ne luam unul ca asta e pb ca se incalzeste. Super ca ati rez si Rev ce lista amre ai de cadouri
Al meu pitic nu mai are febra, a si mancat spaac cu ou f bine dar e varza pleostit cat incape abia acum si-a luat jucariile in primire. la -6 grade cate sunt afara nici vb sa il duc afara ca vroia la targ ...o sa merg eu dupa-masa sa ii aiu badul rezervat si gata, asta e...la anul .
toanca spune:
Ninge asa de frumos afata si m-a sunat curierul ca imi aduce si omul de zapada gonflabil sa-l pun in curte
Silvi, sa se faca bine.
andiaroro spune:
incep cu robotii
giova-ia-l cu incredere pe cel de la fp ca anastasia se joaca cu el de pe la 5 luni...e mostenire de la alex, care l-a renegat doar acum vreo 4-5 luni dupa ce vazuse un desen animat pt 2 ani(cica) in care un robot jucarie isi cam stropea cu apa stapanul si facea prostii si s-a speriat si m-a chemat dupa ce l-am pus la culcare sa i-l scot din camera ca ii era frica de el...acum iar il iubeste ca il vrea sora-sa.
wall-e vorb (mie nu-mi place cum, dar lor ..da) si are niste senzori.merge ...si cum intalneste un obstacol o ia pe unde simte ca e libera calea(inapoi, la stanga, la dreapta)...nu stiu, daca e fix ala din poza, ca al nostru a fost mai ieftin, dar moaca aia e sigur
eu tot mai astept sa ne anunte alex ce vrea ca la un mom dat mai dadea el circuitul pe niste camioane si apoi iar s-a sucit. acum de 2 zile o tine langa cu avionul ala si i-a mai adaugat si un balansoar mickey, pe care nu reusim sa-l identificam...cere mereu cate o foaie de hartie, pe care o manzgaleste sarguincios(zici ca e scris adevarat)-e scrisoarea pt mosul...e clar, ca la sf saptamnii asteia cumparam una sau alta ca nu vreau sa alergam in ultima zi...
Silvia-imi pare asa rau de Alain! Si alex are azi serbare.vb vine, ne-a pus sa le ducem sucuri ca cica praji le plateste primaria si ca s-ar putea sa vina mosul(o fi ceva de la primarie, o fi ceva luat de ed de la fondul clasei???-ma prind eu, daca vine cu ceva acasa)
cadoul meu:
un parfum (ca a inteles ca e embargo si nu si-a mai cumparat-a scos parleala la alt capitole, dar tr sa rasplatesc"cumintenia"cumva )
un desfacator de vin (ca tot ni l-au rupt vecinii pe ala vechiul)
Dupa ce mi-am spart capul in 14 parti cum fac cu serbarea anastasiei, cu dansul lui alex si cu ultimul antrenament cu toate grupele de dinainte de spectacolul de la gym, s-a rez simplu pb: dra are (in sf) otita si e pe un antibio fara penicilina, asa ca sta acasa...norocul lui alex ca se duce si la dans si sper sa ajunga cristi sa-l duca la gym....ca el mai are gym si maine langa noi, dar atunci repeta numai ex lor, in seara asta au cu tot clubul repetitia mare...
si s-a stricat ap foto aseara
Irino-ce-a mai frumoasa zapada , pe care am vazut-o vreodata a fost la tine la constanta... erau niste valuri spumoase-spumoase si nu stiam, unde se termina valurile si unde incepe zapada. dar am platit cu o super-raceala nebunia unui astfel de spectacol. aveti niste crivaturi iarna...trage rau apa aia(de aia aveti nevoie de soare vara- sa iasa din oasa reumatismul ce va intra iarna)
Miha-spor la treaba!
Lili-sa vezi tu cum va incepe Nicolas sa se joace cu jucarii uitate cand vine concurentul...dar sa stii ca alex mai vine si sa-i aduca anastasiei jucarii si ii place sa se joace cu ea pana crede el ca i le acapareaza, dar are si asta mica un tignal cand ii ia ceva din mana
am poze noi cu anastasia atacand barba lui mosul de la ambasada si cu alex aranjandu-le pianul
http://community.webshots.com/slideshow/575926569pxTvTR?mediaPosition=4
tortul de ieri nu s-a mai facut din 2 motive:
am stat prea mult la dr si n-am mai apucat sa fac crema
cat povesteam eu ce are fata, alex a aranjat blatul....l-a mancat, dar ca sa nu se vada i-a dat ocolul, asa ca era tot rotund, dar avea numai muscaturi de soricel la toate marginile...fac astazi altul
teolinda spune:
Ho-ho-hooo
Moamaaa da' ce-ati mai scris mai fetelor... ca nici nu mai stiu ce trebuie sa raspund... neuronu' meu saracu'.
Si la noi ninge dar bate si vantul. Nicolas cand s-a trezit pe la 11 si a vrut sa vina sus la mine a vazut pe geamul de pe scara ca ningea si a fost asa fericit. Mi-a explicat ca e totul alb si ca o sa ninga sa fie multa zapada sa scoatem sania si sa arunce cu zapada in copii. Dupa aia mi-a zis ca zapada e f alunecoasa si ca trebuie sa avem grija. Bietul copil asteapta zapada inca de-asta vara. Apoi a cerut afara ca el n-a fost "niciodata" afara. Cum bate vantul cam nasol... sper sa se mai potoleasca si pana diseara vom iesi. In plus e un mare ghetus pe tereasa si pe scarile de la intrare ca mi-e cam frica mie sa ies.Trebuie intai sa curat zapada si sa dau cu niste sare.
ANA - deci ti-a mancat "soricelul Alex" blatul iar printesa Anastasia iarasi cu otita. Stiu ca Nicolas va lua iarasi jucariile vechi la joaca desi un prim pas in renuntarea la ele l-a facut atunci cand a fost de-acord sa le strangem, sa le ambalam si sa le punem bine pt bebelush.
Aseara am scos primele lucrusoare decand a fost el bebe... si a gasit o paturica cu Whinny asa ca mi-a cerut-o... si m-a pus sa-l infasor in ea. I-am aratat si hainute si poze cu el imbracat cu ele... era foaaarte incantat.
MIHA - numele celui de-al doilea copil... l-am tot sucit pe toate partile... acum nici nu mai stiu insa in sfarsit pt prima data si-a exprimat si sotul meu optiunea in materie de nume asa ca nu-l pot refuza si il va chema COSMIN insa pt ca Nicolas are 2 nume... vreau sa nu fiu nedreapta cu bb2 si sa ii mai pun un nume... inca nu stiu ce... pt ca evident Robert e "Gica Contra" si spune ca un nume e de-ajuns. De-acord insa ... nu mi se pare corect fata de el in raport cu frate-su.O sa definitivam cand se va naste.
GIO - chiar ca ai multe cadouri si tu de facut. Io-s disperata la capitolul asta. Am din start 4 fini +3 copii rezultati din combinatia cu finii. Baiatul nasilor lui Nicolas, baiatul nasilor lu' bb2, inca 2 de la vecini, inca 2 de la prietenii nostri preoteasa &popa... fara sa mai pun la socoteala alti prieteni cu copii... cu care chiar daca ne intalnim de sarbatori nu obisnuim sa mai facem schimb de cadouri. Deci in total: 13 copii.
FELICITARI pentru actiunea umanitara... este cea mai mare satisfactie sufleteasca a unui om si cel mai frumos cadou de sarbatori ... atunci cand poate darui din ceea ce are si celor nevoiasi. Si spun in cunostinta de cauza... acum 2 ani cand am facut si noi prima data bradul de Craciun pt copii din sat am avut cea mai mare implinire... au mai urmat apoi si altele insa ca atunci n-am simtit niciodata.
FELICITARI si pt progresele lui Edi... deci i-a oferit lui tati premiu pt ca a stat cu ei... asta ca sa-l convinga (daca mai avea nevoie cumva)ca merita sa-si petreaca timpul cu ei.
SILVI - deci Alain iar s-a complicat de la vremea rece. Macar sa iei bradutul lui.
IRINA - stai bre in casa unde mai umbli pe vremea asta.
Vroiam sa-ti spun de prietena mea preoteasa ... care a avut probleme cu sarcina ca i se deschisese colul la 20 de sapt si a stat cuminte in pat sa nu iasa bebelina... ca a nascut pana la urma la 40 sapt si 2 zile... si i-a pus numele IRINA MARIA.Asa ca daca vrei sa o mai dospesti pe-aia mica mai stai si tu locului.
Sa stii ca nici pe mine nu ma urca pe masa ginecologica sa ma consulte... doar echo imi face cu 300ron.Si chiar si prima data cand m-a urcat si mi-a facut echo la primul consult de sarcina tariful a fost acelasi.... Ma roog... mai ieftin 200ron ca era in vechiul cabinet acum trebuie sa recupereze repede investitia .
OACHI - e bine bebe din burtica? Nu te supara, nu!
IULIANA - sa ancorati bine omul de zapada gonflabil sa nu-l ia vantul.
Piua si revin...
LILIANA 31+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
toanca spune:
Plec spre casa.
Sper sa ajung cu bine ca la ce vreme e afara...si eu sunt cu masina
Ne auzim mai tarziu
teolinda spune:
Mamaaa ce liniste pe-aici.
V-ati inzapezit? Sau ati iesit la bulgareala si oameni de zapada?
al meu sot e prins in trafic de 3 ore... abia asteapta sa ajunga acasa... ca cica-l trece si un sentiment lichid.. iar copilul abia-l asteapta sa il traga cu sania prin sat si sa faca om de zapada.
Cica e o mare nesimtire pe strazi... in trafic ... toata lumea vrea sa se bage... indiferent ca nu are unde... si e totul super blocat.
La noi bate vantul cam tare .
Eh... va las sper sa apareti voi... nu la primavara
LILIANA 32+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"