Electronice in camera bebe

Electronice in camera bebe | Autor: mitumac

Link direct la acest mesaj

Suntem viitori parinti de fetita si am si eu o intrebare:
Ce aparatura electronica tip TV, CD, Pc,etc aveti in camera unde doarme bebe?
Oare un TV , telefoanele mob, afecteaza cresterea santoasa a unui bebe?
Stie cineva cate si daca emit radiatii routerele??

In speranta ca acest subiect este interesant si pentru voi astept raspunsuri, idei, sugestii.

31

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Dar de ce ar trebui sa fie in camera copilului electronice? Ce nevoie are de ele? Cand erau bebei, aveam un cd player micut unde le puneam muzica clasica, in surdina. Acum, cand au crescut nu mai au nimic pe motiv ca le-ar face praf. Tv exclus! La tv se uita rar, in sufragerie, la cate un desen si punct. Au altele mai bune de facut.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Da, electrocasnicele fac rau. Mi s-a explicat ca perturba fluxul electromagnetic al organismului nostru (mai ales tel mobile), deci daca se poate fara, e perfect.

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Tala exact, eu sunt si mai maniaca, imi inchid automat mobilu cand nu-l folosesc, deci out, caci si semnalu trimis la celula si inapoi nu e ok.

Ai mei cand erau bebei au dormit in camera mea, dar nici acolo nu am niciun fel de electronice in priza, nimic, nada.

Dupa ce au ajuns in camera lor, la fel, nimic electronic.

Nu vad sensu, iar cu tv si pc in camera copilului, 2-4-6-8-10 ani nici atat...las ca or sa aiba timp destul cand cresc sa le iasa pe nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Dar acele statii de emisie , receptie care monitorizeaza copilul nu sunt daunatoare???Ma refer la interfoane, webcam, etc.

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

Dar acele statii de emisie , receptie care monitorizeaza copilul nu sunt daunatoare???Ma refer la interfoane, webcam, etc.

31

Io nu am si n-am avut nici d-alea.

Ma repet, nu le vad sensu, desi stau la casa, si cand copilu=bebe dormea in patutul lui ziua(la etaj), lasam usa deschisa, nu puneam surse de zgomot si il auzeam clar...auziti dar cand nu erau inventate astea, ce faceau mamicile respective, eu stiu ca daca ai copil mic, sincer te invarti cam pe langa el, oricum nu la km departare sa nu-l auzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela7575 spune:

Eu am baby phone in camera lui Isabel si mereu ma gandesc ca e posibil sa fie daunator. Dar fara el sunt sigura ca nu as putea sa o aud noaptea.Telefoanele mobile incerc sa le tin mereu in alte incaperi decat cea in care se afla ea.

Mergi la inceput