Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Buna dimineata si de la mine. am sarit astazi peste cafea caci m-am bagat la un suc de fructe. tocmai ce am venit de la analize si am de asteptat pana miercuri la pranz. multumesc de incurajari si va marturisesc ca nu intrasem in panica legat de nasterea prematura, dar voiam sa ma informez cat mai complet referitor la posibile simptome. imi mai fugera cate un gand prin minte, dar nu stau mult cu el pentru ca sunt optimista dragele mele. intrebasem caci pe net gasesc informatii ce se bat cap in cap. singura mea panica e sa imi iasa urocultura si coprocultura la scaun bine. mai fac saptamana viitoare toxoplasma odata caci am mangaiat de cateva ori catelusul nostru, l-am tinut si in brate ca voia sa arate ca e important si el. sa stiti ca ma miroase pe burta un pic dupa care isi pune capul sub burtica si incearca sa asculte parca . mi se mai intareste seara burtica dar ignor si asta caci ma gandesc la scumpa noastra vladimir ca la ea mereu se intareste si nu intra in panica.
tot imi spun mereu ca e totul bine si sa fiu increzatoare.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

indraznesc sa va mai intreb ceva , iertare ca va tot rapesc timp: cand se numara zilele din prenatal puneti la numar si sambata si duminica sau doar zile lucratoare?
ellanik am vazut ca intrebai in alta parte daca poti lua prenatalul mai devreme de 30 s. mie mi l-a dat dr de familie de la 29 s ca atunci am vrut eu(adica incepand de azi) dar ea initial imi spusese ca il pot primi de la 28 s. e posibil oare sa difere chestia asta cu saptamanile de la un medic la altul?

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

oanaiacovita sa raspunzi si tu la apelul de dimineata .
rebiana imi incarc si eu bateriile cu optimism de la tine. sa nu te schimbi in urmatoarele saptamani
castelana, honeybaby

la mine azi e program de ascultat colinde, eu ma bag in bucatarie la pregatit pranzul, dar sunt cu ochii pe voi

din pacate la iasi nu mai e zapada cazuta sambata, dar am vazut ca la constanta e un peisaj mirific, ce ne ziceti fetele din zona??

28+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!
As bea si eu ceva dimineata dar nu stiu ce. De cand am renuntat la cafea nu mai stiu ce sa beau dimineata,
Rebiana- Am citit cate ceva despre omega 3 aseara . Suna bine. Am vazut ca in sarcina se recomanda omega 3 care nu e extras din ficat de peste pt ca ar contine prea multa vitamina A.
Nu stiu de care e ok sa luam. De la ce firma?
Il intreb azi pe Albu, poate se si oboseste sa-mi raspunda.
Oanka cainii nu sunt purtatori de toxo, pisicile sunt ( si ele doar 6 sapt pana devin imune). Iar toxo se gaseste in fecale. La catei se manifesta boala ca si la noi. Oricum perioada de incubatie este de 4-6 sapt.
Castelanate invidiez pt caldura de acolo ( pt umezeala nu)

Edit: scrisesm vit E in loc de A

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

nesata fetelor si o saptamana buna!
denisa se recomanda omega3 de la doppelherz acela simplu fara alte combinatii, are mai putina vit E mie asa mi-au recomandat de la fundeni.
oanka de la 28 de sapt se ia prenatal, sunt zile calendaristice deci innumeri si sambata si duminica, difera de la dr la dr in ideea ca trebuie minim 42 dupa si unii probabil lasa mai mult rezerva deci probabil ca unii zic 29 ca sa fie siguri ca nu depasesti dpn si ramai fara zile.
va pup fetelor si o saptamana buna

25 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Irina- merci. Cate iei pe zi, una sau doua?

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

denisa 1 pe zi.

25 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineta !

Noi am fost in weekend la tara la taiatul porcului. A fost frigut, dar frumos, bunicii mei au fost foarte incantati saracutii ca ne-au vazut pt. ca din pacate nu ajungem foarte des pe la ei. Am mancat o gramada de mancaruri buuneee, am baut si putin vinut ecologic foarte gustos. Mi-e asa dor de viata la tara, de mancarea curata si simpla, de lipsa de stres de acolo, de serile de iarna la gura sobei. M-a cuprins nostalgia, dar si o mila si dragoste pt. bunicii care m-au crescut si acum stau mult timp singuri.
Elena a fost foarte incantata, a stat mult pe afara chiar daca ii inghetau manutele si nasucul.

Rebiana imi pare rau ca ai probleme, iti doresc multa sanatate tie si bebelusului. (Nu am reusit sa citesc din urma prea mult asa ca nu am inteles care-i problema)
Oana cum mai esti cu antibioticele?
Dayanara tu te sperii draga de o contractie? Eu la prima sarcina am avut de la 14 saptamani, la 30 sapt. iminenta de nastere si pana la urma am nascut la 38 sapt si 4 zile. Dar aveam contractii mereu. Acum am avut mult mai putine contractii, dar sunt mai puternice si de cateva zile isi cam fac de cap seara.

Chiar vroiam sa va intreb ceva. In ultimele zile simt o presiune in col, acolo jos undeva, seara si mai am si contractii, nu foarte dese, depinde cat de obosita sunt. Presiunea o simt mai ales cand stau in picioare sau la Wc. Uneori am asa o senzatie ca vrea sa iasa. La prima sarcina nu am simtit asta de aceea ma ingrijoreaza putin. Credeti ca ar trebui sa merg la doctor? Eu mai am control doar la 28 sapt.

O zi buna sa aveti!

Mihaela24+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,

Merci de cafeluta, stau acum cu ea in fata si va citesc.
Aici ploua cu galeata, e tristut, as sta doar in pat .

Denisa, frumos bradut, frumoasa burtica. Tu ai chiar doar burtica . Succes azi la dr., sa vii doar cu vesti bune.

Asteropipan, ai intrat si tu in trim al treilea, bravo, sa ai o sarcina la termen . Caruciorul mi-a placut foarte mult, iar raportul calitate pret mi se pare ok. As face si eu comanda, dar nu aduc aici, asa ca ar trebui sa rog pe cineva din Franta sa vad cum fac.

Castelana si acum suntem doua fete, doar ca ei nu stiu . Sa ai o saptamana buna si fructuoasa .

Va pup, merg sa mai vad ce mai fac pe aici, apoi merg la epilat . Cred ca o sa ma doara rau . Asta e, maine mergem la dr. sa ne dea acordul scris pentru plecare si poate ne arata si bubulina .

Va pupic si va doresc o saptamana buna tuturor.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 29+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata va zic si eu

Eu am trecut la a doua cafeluta, ca am o tensiune mica cu tot cu 2 cafelute baute

Oanka, eu am discutat cu medicul meu ginecolog despre prenatal , in felul urmator: DPN este 9 martie. Daca depasesc termenul , am nevoie sa nasc totusi in maxim 4 zile dupa DPN. Si m-a intrebat de ce . I-am explicat ca dupa nastere , trebuie sa ne lasam minim 42 de zile din cele 126 din concediul de maternitate, si mi-am lasat 4 zile "marja".
Total: 46 de zile.
Asta inseamna ca din 21 decembrie si pana in 9 martie am fix 80 de zile calendaristice. Si din 21 decembrie imi iau prenatal.

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput