Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
dayanara spune:
eh oana, daca rupe e pe drumul cel bun, eu nici pana azi n.am rupt de atunci :))) adica seaca a inceput si seaca s.a dus
eu laptopul il tin pe picioare, nu pe burta? o avea ceva?
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
greenfrog spune:
eu tin laptopul pe o perna langa mine sau pe bratul fotoliului. citisem undeva ca nu e indicat sa fie tinut pe burta.
29+ 
Lara spune:
Ma gandii sa va mai scriu si eu, ca la fel ca si Vladimirescu, zau ca n-am avut ce sa va spun, mai bine zis am preferat sa stau deoparte o perioada ca mare harababura a fost cu lucruri minore si v-am cam citit pe diagonala o perioada.
Sanatate multa la toata lumea, se pare ca de-acum va trebui sa fim mai atente cu noi si mai ales pe unde ne plimbam ca misuna toate mamele de virusi parca mai ceva ca oricand. Sper sa trecem cu bine de iarna asta, si in primavara sa ne vedem puiutii sanatoase si sanatosi.
Eu de vineri am copil cu cei sapte ani de-acasa
si sunt extrem de mandra si fericita. Din pacate am sarbatorit singure, de ceva vreme e plecat sotul meu si se intoarce abia inainte de Craciun, insa copilul a fost incantat de ziua lui si m-a exploatat la maxim
Nu a avut petrecere, dar am fost sa-l vada pe Mos Craciun, ne-am plimbat, facut pofte, jucat pana la epuizare si sarbatorit ca intre fete.
Salutari la noile fete si sarcini usoare si frumoase. V-am vazut pozele, super frumoase sunteti si minunate lucruri ati luat la bebei ![]()
Va pup, mai trec pe la voi si va urez sanatate maxima, aveti grija de voi si nu uitati sa va faceti timp sa va mai si rasfatati din cand in cand. Se apropie sarbatorile si in loc sa ne gandim numai la alergaturi, shopping si nebunie, sa ne gandim la noi si la ce ar fi mai frumos sa se intample pentru noi de Craciun. Inca o chestie si ma duc. Invatati copii ce inseamna Craciunul, ati fi mirate sa aflati cat de putini copii stiu ce sarbatorim de fapt in noaptea aia magica. Cei mai multi se gandesc numai la Mosu`..
Va pup 
Lara,
25 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 Din pacate la iasi nu mai e zapada cazuta sambata, dar am vazut ca la constanta e un peisaj mirific, ce ne ziceti fetele din zona?? "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon 28+ - Maria-Emiliahttp://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO *mamica unui fluturas* |
Buna!
A nins si la noi zilele trecute, dar s-a topit (la Vulturu). La Ct am inteles ca mai e zapada si polei..
Am fost aseara la acea prietena (Dorina) care a nascut, si asa mica' mi se parea bebelina (si totusi s-a nascut cu 3,800 g) dar mie tot mica mi se pare..obisnuindu-ma cu Ioana..dar cand va veni si bebelusa mea ma voi obisnui
.Nu am putut sa vb m multe cu Dorina, despre nastere (nu mai stiu cine era interesat de cum a nascut - la Medgidia), pt ca aveau musafirii (nasii lor).

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
22+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
zic si eu bun venit Miri mik
Cred ca va fi de-a dreptul super sa fii Soacra cu 3 nurori!![]()
Oanka ai asa o privira blanda , ce emana multa caldura
Cred ca copilasii tai te iubesc foarte mult.
Blondinul cel orfan e baietelul la care i-ai facut tu cadoul? E tare dulce!
Oana, tu esti mai informata: de ce a zis dra aia ca dupa saptamana 31 poate sa isi ia pre-natalul???? Ca eu nu mai inteleg nimika!
Sper doar ca mi-am calculat bine si din 21 dec intru in prenatal..Dar stii ce se intampla in cazut in care nu iti mai raman dupa nastere 42 de zile?
Ca asta nu a zis nimeni si sant tare curioasa![]()
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
sensibila spune:
Buna dimineata burtici !
Am fost in IKEA si am luat de la jucarii de la articolele pt copii o jucarie mare , mai bine zis un rinocer portocaliu cu rosu lung de 75 cm lungime.
L-am luat ca sa dorm cu burta de el e si destul de lat si imi place foarte mult.
Si am dat pe el doar 25 de lei ca era la reduceri.
Mai era o jucarie asemanatoare bleo si una alb cu negru dar acelea erau 45 lei.
Poate incanta pe vreuna din fete sa isi ia.
Legat de prenatal eu am sunat la dr mea de fam si am zis cum procedez pt prenatal, a zis de cand intri si am zis de pe 15. Si a zis vino sa il iei pe 15 sau 16. Nu m-a intrebat nici in cate saptamani sunt nici nu mi-a zis ca nu se da decat din saptamana 31.
Acum o sa ma duc maine sa imi fac o eco si de acolo decid cand intru in prenatal.
Pupici la toate burticile si la frumusetile din interiorul lor
e in burtica
+28 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
ate_09 spune:
salutare tuturor!!!
vin si eu langa voi putin racita si fonfaita... 
Era cineva care intreba de concediul prenatal: se calculeaza 126 zile calendaristice nu lucratoare.
babyangel e musai sa avem minim 42 de zile dupa nastere..altfel am inteles ca nu se mai acorda indemnizatia pt cresterea copilului, desi nu stiu nici un caz concret (doamne fereste!)
In cererea pe care o depunem la dosar, stiu ca se completeaza undeva clar care este ultima zi de CM si data nasterii copilului, ca sa reiasa ca au fost cel putin 42 de zile dupa nastere.
asteptam un
27+
Theodor Stefan
http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
child spune:
OANA ca tine stiu si eu, dar nu am chef sa ma cert cu nimeni, mai ales ca vinerea asta e ultima zi de lucru, dupa aceea intru in vacanta, deci pot sta acasa. Si medicul ginecolog mi-a spus de la 28 saptamani. BABYANGEL, medicul de familie avea un calendar rotund, special pentru gravide pe care scria cand sunt primele miscari ale bebeului (si asta chiar s-a potrivit), cand poti lua prenatalul si DPN-ul. Cred ca acest calendar e dat de firmele care isi promoveaza vitaminele pentru gravide si medicul, din comoditate se ia dupa asta. Ce am ajuns, sa hotarasca firmele de medicamente concediul nostru 
27+ 
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Sper doar ca mi-am calculat bine si din 21 dec intru in prenatal..Dar stii ce se intampla in cazut in care nu iti mai raman dupa nastere 42 de zile? Ca asta nu a zis nimeni si sant tare curioasaAnca ![]() cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamanisi mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
lasa-ti o marja de cel putin 10 zile calendaristice.Anul trecut o prietena pentru ca nu si-a lasat acea marja s-a programat pentru cezariana vrand-nevrand ca sa nu piarda indemnizatia..
26+
Adelahttp://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
child spune:
Hai ca azi am fost harnica. Tocmai am terminat de gatit, am facut fripturica de purcel, doar tocmai ce l-am taiat, am mai facut vinete si painica. Acum ma odihnesc pana plec, adica vreo ora.
27+