Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
dayanara spune:
castelana eu vreau caldura tropicala cu tot cu umezeala! aici fara umidificator nu se poate respira, mai ales acum cand dau drumu la caldura...azi a si nins si nu ma incanta cu nimic
cat am stat in st domingo, tot asa se traia cu aer conditionat ca fara era imposibil, si dimineata afara erau mesele pline de apa de la umezeala, dar asa frumos....
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
briza_marii spune:
Neata. Am reusit sa imi beau cafeaua si sa ajung la zi cu cititul!!
Miri_mik bun venit. Sa ai grija sa nu fii "Soacra cu 3 nurori"![]()
Honey ce frumos e bradutul tau alb, si "mingiuta" ta la fel.
Cori vai ce m-ai amuzat...auzi sa te machiezi pt socrii
.
Violas ca am fost "smechera" cu sotul. I-am zis ca am nevoie de o curea din SIR (stii ca e langa CORA). Si cum nu "aveau" i-am zis ca nu putem sa intram pana in Cora sa vedem dc acolo au?..In cora Militari, curelele sunt exact langa patuturile de copii
. Asa ca am intrat si "uitandu-ma" la curele, zic..ia uite ce patut frumos..si se si strange...ar incapea perfect pus dupa sifonierul din dormitor. Si asa cum banuiam, i-a placut si lui
, asa ca sapt asta mergem sa il luam, ca atunci eram pe jos. Si uite asa se face comunicarea dintre soti, la noi in familie
. In alta ordine de idei, tu cum mai esti, mai ai senzatia aia de mers la pishu mereu?
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, ca deja scriu la mesajul asta de 20 de minute, ca mi-a tot sunat telefonul..
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
22+
Eric Mihai
kossir spune:
Hai sa va spun, apropo de nascutul prematur.
Eu va spuneam pe la inceputuri ca Mihai a suferit foarte mult si in tacere cand am pierdut bebelasul nostru scump acum doi ani. Acum, de o perioada, mereu ma intreaba ce se intampla daca nasc acum, ar putea supravietui? M-a intrebat de foarte multe ori, pana am intrat impreuna pe net si i-am aratat clar cum sta treaba. Concluzia a fost, chiar daca s-ar naste prematur si ar avea Doamne fereste o problema, tot ar trai si ar fi cu noi. M-a impresionat a nu stiu cata oara pana la lacrimi. Am un copil bun, iar cand il mai cert, ma supar urat de tot pe el, imi pare rau, rau apoi, ca zau ca daca pui in balanta e de departe partea buna din el cea mai grea, mai plina.
Hai ca v-am impuiat capul si in afara subiectului nostru, dar povestesc si eu ca closca de puiul ei ![]()
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
29+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
oanaiacovita spune:
Mi-a venit sotul acasa, pana la urma l-au lasat sa plece si ii iau din concediu de odihna sau din orele suplimentare lucrate.
Asa soc am avut eu cand ne-am mutat la Cluj si am aflat cum sta treaba cu medicul de familie, eu care in Bucuresti m-am mutat de vreo 2 ori fara ca macar sa ma obosesc sa il anunt pe vechiul medic ca am dezertat.
Si nu cred sa mai fie vreun oras cu reguli asa tampite, dar anul viitor la inceput il si trimit pe sot la CAS unde se sta cazm jumatate de zi pentru stampila aia, cu numar de ordine luat la 6 dimineata si intrat pe la 11-12. Am patit-o eu.
Denisa nu imi iau latopul ca la el avem un hard extern pe care da sotul filme jos si nu il pot tine cum trebuie in pat, plus ca nu imi place sa il tin in brate ca am tot auzit tot felul de pareri contra tinerii lui.
Roxana nu am avut stare ieri de scris. Am facut mancare, am stat in pat si am tot facut tone de ceaiuri si am iesit si i-am luat si ridiche neagra. Vad ca il mai lasa oricum tusea, dar noaptea e mai rau.
Andra nu vars, dar mi-e greata mereu cand mananc mai mult. Probabil unde apasa bebe pe stomac. Si apropo, ma satur ff repede si nici sa vreau numai intra nimic.
Carmen ai un baiat extraordinar din toate punctele de vedere. Cred ca ti-e apropiat cum multe fete nu sut apropiate de mamele lor.
Poate candva o sa vrei sa ne zici si povestea voastra, cum de ati ajuns in Maroc. Mie mi-ar placea mult sa stiu, chiar daca poate e offtopic.![]()
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
kossir ce bun si sensibil e mihai 
asa e si ivan si cand il cert si eu ma simt ca dracu....
oana asa pateam si eu tusea se intetea cand ma intindeam in pat
e tuse seaca sau rupe?
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
child spune:
Buna burticilor!
Azi merg la medicul de familie sa discutam despre prenatal, luna trecuta mi-a spus ca s-ar putea da din 6 ianuarie (dupa saptamana 31), dar eu vreau sa negociez din 4 ianuarie, de luni, altfel inseamna sa o rog pe colega care imi preia cursurile sa mearga si in zilele acelea si ar fi neplatita pentru ele.
Apropo de Omega-3, eu iau din trimestrul 2 o capsula pe zi. Medicul spunea ca nu e nevoie, sa mananc zilnic peste, dar eu mananc foarte rar peste, deci imi trebuie supliment. Eu iau de la LYSI, e o firma din Islanda, de care am citit ca ar fi cea mai buna, pe cutie scrie ulei pur de peste. Sper sa fi luat o decizie buna, am citit si eu pe net ca ar fi indicat in sarcina, plus ca am auzit de un medic renumit din Bucuresti ca recomanda la toate gravidele.
OANKA esti o frumoasa si delicata, asa cum trebuie sa fie o invatatoare. Copiii cu care lucrezi sunt superbi, mi-ai amintit sa fac si eu poze zilele astea cu studentii mei dragi, cat ii mai prind, pana nu pleaca in vacanta.
O zi frumoasa sa aveti!
27+ 
oanaiacovita spune:
Roxana, incepe sa rupa de azi noapte. Cred ca i-a facut bine ridichea, ca ceai de ceapa nu mai vrea ca cica il doare stomacul.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Bebe mic 
honeybaby spune:
Oana- nici eu tin laptopul in brate ca la cat de greu m-ar aplatiza
. Il pun langa mine pe o cutie de la puzzele. M-as pune direct de pat dar nu se ventileaza.
Oricum la mine toata munca si aproape orice fac e legata de laptop asa ca devenit parte din mine:D
Sanatate sotului. Nu a mers cu paxeladine ?? Eu fara el nu dormeam noaptea ( si nici altcineva in casa) In sarcina nu e permis dar cum sotul nu e gravid poate sa incerce
Andra ma uit, sper sa si retin. Doppler simplu? sau morfologica + doppler ( parca asa retin ca am vazut pe lista)?
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Child trebuie sa se poate din 1 ianuarie si mai devreme chiar. Off si drii astia care au o groaza de pretentii. Zi-i ca legea spune ca trebuie sa lasi minim 42 de zile dupa nastere, restul le iei cum vrei tu.
Denisa bafta azi la medic.
Nu i-am mai luat Paxeladine ca deja ii luasem un sirop si azi vad ca a fost si el la farmacie si a mai spart niste bani. Macar sa ii treaca.
Gata, fug in pat.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Bebe mic 
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s oana de asta nu am mai auzit, de ce sa iti trebuiasca 5 ani lucrati ca sa poti avea medic de familie???? eu in ultimii 5 ani m-am mutat de cateva ori, si drept urmare a trebuit sa imi schimb si medicul de familie si niciunul nu mi-a cerut asa ceva ![]() ![]() ![]() POZE 28+ - (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!! |
Andra si Oana , de fapt casa de asigurari de sanatate are aceasta regula: pentru a beneficia de gratuitati, trebuie sa fi contribuit , fara intrerupere, ultimii 5 ani de zile. (se exclud copii, elevi, studenti, pensonari).
Mie de ex, in fiecare an imi solicita medicul de familie adeverinta de la servici, cum ca sunt angajata a firmei x, si mi s-au platit contributiile pt asigurari de sanatate.
Si eu am schimbat in 5 ani , 3 joburi si am avut o pauza de 2 luni si una de 6 luni in cei 5 ani, pe care mi le-am platit separat , ca sa am continuitate
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca