Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
oanka80 spune:
am pus poze noi cu elevii mei dragi. le puteti vedea la pag 5 si 6.
pupici la toata lumea
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
28+
- Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
oanaiacovita spune:
Neata si de la mine.
Eu is cam ametita de cap, ca al meu sot a tusit toata noapte si desi a dormit separat, tot l-am auzit mereu. off si s-a dus la birou ca el nu are medic de familie. Aici la Cluj e o mare prostie ca sa ajungi sa ai medic de familie. Trebuie sa fi lucrat 5 ani fara pauza ca sa iti dea CAS-ul parafa pt ca apoi sa te inscrii la un medic. SI el nu are astia 5 ani si ar fi trebuit sa plateasca diferenta si uite ca nu am mers si acum cand e nevoie de un medical nu are cine sa i-l dea. Si nici zile de concediu nu mai are. 
Am citit ce ati scris, dar de la oboseala ma lasa memoria.
Denisa am vazut burtica maricica si bradul superb.
Oanka ma bucur ca esti mai optimista. SI la noi bebe Eric e cam cumintel de cateva zile, dar pun pe seama oboselii mele si stresului cu raceala asta a lui tati. Cand mai vine tati pe la noi si pune mana imediat da din labute.
Imi cer scuze ca am uitat sa iti zic cat m-a costat pe mine urocultura. A fot 38 de lei cut tot cu examen de urina ca imi trebuia si ala mai repede sa vedem ce gaseste totusi.
Mihaela sunt bine,iau antibioticele cu sana si nu ma doare deloc stomacul.M-a luat si pe mine nostalgia statului la gura sobei. La bunica sotului meu e si mai interesant pentru ca soba are un bazin in ea cu apa calda si acolo se poate sta si mi-e dor de stat acolo sus.
Azi cred ca stau mai mult in pat,deci o sa lipsesc. Mai intru cand ma mai indur sa ma ridic.
Pup 

Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Oanka estu superba in poza asta.
Si copilasii sunt niste scumpi, iar cel orfan este atat de dragut. Off, mititelul.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
babyangel spune:
Honeybaby, frumos bradut alb
, si ai o burtica ..eleganta
. Poate ca multe din noi avem tendinta sa zicem ca e mica burtica , dar ai doar 24 de saptamani, in timp ce noi santem in saptamana 28-29...stai sa vezi tu la 28 de saptamani, pt ca e foarte mare diferenta.
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Oanka- superbe pozele. Sunt de acord cu Oana, arati tare bine in poza aia, asa sa arati mereu, lipsita de griji
.
Va admir foarte mult pe cele care aveti rabdarea de a invata pe alti (mie imi lipseste cu desavarsire, la fel si diplomatia)

Oana- aste e o mare tmapenie cu medicul de familie
!!!!. Nu inceteaza a ma uimi tara asta!
Daca tot stai in pat de ce nu-ti iei si laptop-ul acolo.
Kossir- la mine epilatul a devenit mai simplu in ultimul timp. Parul s-a rarit si subtiat.
Ma pregatesc si eu de o sedinta, dar acasa cu aparatul ca nu mai imi arde sa ma duc, sa stau sa ma dezbrac,imbrac la salon.
Anca
. Sper ca chiar s-a marit burta (uterul si bebeluna cu tot) si nu doar stratul de grasime de la suprafata
.
Irina
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
mihaela, nu ma ingrijoreaza contractiile nedureroase, in prima sarcina am avut incepand cu saptamana 26 si am nascut in aproape 42 :)) nu am facut repaos deloc, nu am luat si nu iau nici,un fel de medicament...dar fiind sarcini asa diferite , asta ma sperie cine stie cu ce se lasa acum dupa contractii....
denisa eu burta o vad destul de mare , zau, chiar daca tu esti slaba, cateodata mi se pare ca e mai mare ca a mea chiar daca eu sunt mai grasa (mult mai grasa :)))
acelasi lucru sau efect il are o persoana care chiar daca e mica de statura poate avea picioare lungi si una mai inalta, scurte, nu inseamna ca daca esti inalta musai ai picioare lungi , asa si cu burta ta , e perfecta!
oana bine ca nu ai luat si tu viroza, cum n,ai scris ieri...ma gandeam doamne fereste...
cat despre doctor iti sta mintea - aici ai dreptul la medic de familie chiar daca nu ai acte si nici nu stii sa vb limba, mi se pare normal
oanka la poza de la masa mi.a sarit si mie ochii, cea pusa de oana, am sa ma uit si la cele cu elevi
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
rmkristine spune:
vladimirescu -mercic mult, m-am mai linistit intr-adevar incerc sa nu ma mai gandesc, ba dimpotriva sa-mi spun ca totul e ok, si daca ar fi fost vreo pb acum ar fi avut pliul nucal muuuult marit, la 20 de sapt nu doar 2.2 mm!!!! Herghelegiu chiar mi-a spus acum ca el nu vede nimic in neregula cu copilul!
ellanik -merci si tie- gata, nu ma mai gandesc la asta, incep sa ma gandesc sa-i iau si lui hainute si alte accesorii!!!!
Marina
22 +
CRISTIAN? si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-rmkristine.html
dayanara spune:
miri mik, bine ai venit! ce nume frumoase au baietii tai :)
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andra_s spune:
neata burticute frumoase si iepurasi coconasi! (mai stiti cantecelul cu iepuras coconas
???)
noi azi ne-am trezit cu chef de treaba - niste acte pt inchiderea de luna, cu toate ca aseara am avut intalnire de gradul I cu dna toaleta
. eu sunt ciudata la capitolul asta, la inceputul sarcinii am vomitat o singura data, si acum, in ultima luna de vreo 3-4 ori. voi mai aveti probleme de genul asta?
miri bun venit! wow, inca o mamica eroina, asteptandu-l pe bebe3. sa ne stai alaturi pana la 40 de sapt si sa ne dai sfaturi din propria ta experienta cu copilasii tai, avem novoie! 

denisa ce bradut frumos!!! cel mai fumos globulet este ... burtica ta!
aaa, vad ca te duci azi la albu, pls, te uiti pe listuta cu tarife si ne zici si noua cat este o eco doppler la el. avem si noi programare la 33 de sapt si vreau sa imi fac o idee. mersi mult
si bafta, te asteptam cu vesti bune despre bebeluna.
alina2 sa stapaneasca sanatoasa asteropi caruciorul!!! si pt tine un 
oanka cred ca toate avem temerea unei nasteri premature cand intram in 7 luni, de fapt constientizam ca se poate intampla oricand. si mie imi trec prin minte astfel de ganduri, dar imi spun mereu ca o sa fie bine, orice s-ar intampla, ca nu ne lasa Dumnezeu tocmai acum.
ti-am vazut pozele cu copiii de la scoala, sunt asa scumpi!!! si pozele cu finii mi-au placut, iar tu esti f frumoasa!
mihaela inteleg bine ce zici de acea presiune in partea de jos. si eu simt la fel din cauza ca bebelashul meu este are capul f jos - la 25 sau 26 de sapt mi-a zis dr asta .
oana de asta nu am mai auzit, de ce sa iti trebuiasca 5 ani lucrati ca sa poti avea medic de familie???? eu in ultimii 5 ani m-am mutat de cateva ori, si drept urmare a trebuit sa imi schimb si medicul de familie si niciunul nu mi-a cerut asa ceva 

POZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
kossir spune:
Oanka, superbe pozele, ai o figura asa blanda, calma, fericita, o sa fii o mamica perfecta asa cum banuiesc ca esti un dascal innascut. Cat despre copilasul orfan, sunt foarte sensibila acum, desi mereu am avut o strangere crunta de inima gandindu-ma la sufletelul lor pustiit si nevinovat. E asa de frumos, si senin.
Oana, sanatate multa sotului si tie. Bine ca ai scapat si de raceala. Oricum si faptul ca iei antibiotic te fereste. Am vazut si bradutul tau, superb
.
Pupici pe burtici 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
29+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar