Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

pfoai..in sfarsit intru..ca am avut musafiri si nu am putut trimite mesajul de la Monica:

'am nascut azi la 10.35 o printesa frumoasa foc, de 3.4lg si 51cm. Eu sunt bine, abia astept maine sa ma mut cu ea in salon. Pup toate fetele.'

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

BRAVO MONICA

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Felicitari Monica, sa iti traiasca printesa! Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete sunt disperata
de azi noapte ma chinui cu fiica-mea
doarme 1 ora sau juma de ora se trezeste apoi,plange,e agitata
i-am dat si sab simplex si ceai baby drink si baby calm...nu se linisteste.acum e mama cu ea...nu stiu ce sa mai fac
a facut si un pic de diaree, i-am dat si un pic de smecta...eu is rupta de somn.
am mai mult de 24 de ore nedormite...cad in fund...mi-e asa de frica...of Doamne...o iau razna de acum..am plans de mi-au iesit ochii din cap..acum e treaza de la 16.00 si nu da semne de somn...

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

imi cer scuze fata de toate fetele care m-au mai intrebat cate ceva...si nu am raspuns..sunt prea varza...si ma omoara si hemoroidul asta...ma simt sfarsita,,ma credeti....ametesc mult..nu am pofta de mancare...in doua saptamani am o singura noapte dormita cap coada...

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mussica

Cand poti tu Monis. Multumesc frumos.

Ai PM

Crissa - tinem pumnii stransi si agitatele aproape

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Monis ce m-as mai uita si eu la un serial ,cred ca nu am mai facut-o de cand era Stefi bb mic .La "24" m-am uitat mereu cu placere.
Se vede pe chipul lui Santi ca ii canta tare fain tati .
Nu stiu prea multe despre cititul de catre popa la opt zile .La Stefi a venit preotul acasa si ne-a citit putin,acum ma intrebam daca trebuie neaparat sau e vreo traditie .
pentru aprecieri si comentarii.

Mihamora pentru linkul cu felicitarile.

Andreuta sunteti superbe,imi pare tare bine sa o cunosc si pe mami de Chiara.
Pacat ca te chinui asa cu lapticul , sa nu fii trista.
Imi pare rau ca nu mai gasesti acel act,speram sa te inseli ca l-ai pierdut.

Lavinia opt ore de somn zici???Asa da ,bebe Raresh zambaretul lui mami.

Ionela bravo,in curand trece burtica de tot.

Raluca tare buna ideea cu semnul la sutien
sa va treaca burtica si voua.

Ali imi pare rau ca aveti asa un necaz in familie si mai ales acum cu bebe mic si in preajma sarbatorilor.Noi suntem aici daca vrei sa vorbesti cu cineva

Mami Di multumim pentru aprecieri.
Eu nu o sa ii dau ceiut,nici lui Stefi nu i-amn dat...il consider medicament si nu l-as da fara un scop precis si in plus umfla burta degeaba.Alea anticolici nu stiu daca au efect intr-adevar.

Lidia

Laura ce fain ca aduce bani in casa rechinasa,totusi baroul trebuia sa mai puna inca un zero in coada la cadou.

Crissa multumim.Tinem pumnii pentru maine,bafta mare,va fi bine cu siguranta.Abia astept vestea cea mare.

Lavinia iti multumesc,esti tare draguta

My lady daca alaptezi nu cred ca e vorba de diaree si in orice caz nu stiu daca este recomandata smecta la nou nascuti.Cu crampele nu stiu ce sa zic,un prosop cald pe burtica ai incercat?Sau sa o tineti pe burtica voastra?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari Monica!!!Bine ai venit Maria!!!Sa fii sanatoasa si fericita zi de zi!Mami sa te refaci repede si usor si sa te bucuri mereu de minunea ta!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Felicitari la toate fetele care au mai nascut, sa va traiasca minunile pe care le-ati adus pe lume,sa fiti sanatosi si necoliciosi.Si cate o pentru fiecare.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Monis Shtephy multumesc mult, nu va spun in ce stres stam amandoi, pe mine parca ma apasa ceva pe piept si stau si ma gandesc daca se intampla (oricum se intampla dupa spusele medicului) eu nu o sa ii pot ajuta fiind cu bebele mic de numai o luna, nici nu stiu cum sa procedez ca in 2 parti nu ma pot impartii.
Maine ma duc la medic la control, am scurgeri albe de culoare crem si acum mi-a mai venit si ceva ca si albusul de ou. Sper sa fie de bine.
Va pe toate.

ALI

Mergi la inceput