Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!
Raspunsuri - Pagina 13
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora M-am gandit sa fac felicitari personalizate aici anul acesta, poate va intereseaza si pe voi . Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007 POZE |
Buna ..ziua
Eu am facut calendar A3 cu fata , cadou pt matusisa
*(multumesc Ayla21
)
fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui laviniablaga![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari Floricik!!!Bine ai venit Maria Ema!!!Sa fii sanatoasa si fericita zi de zi alaturi de mami si de tati!!!Pupam mamica fericita. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari Romanitza!!!Bine ai venit Justin Damian!!!Sa fii sanatos si fericit zi de zi alaturi de mami si de tati!!!Pupam mamica fericita. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari Mariaandrei!!!Bine ai venit Miruna!!Sa fii sanatoasa si fericita zi de zi alaturi de mami si de tati!!!Pupam mamica fericita. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga AVEM O LUNITA!!!! RARES SPItAL Poze poze rares 2 |
Felicitari si de la noi

fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laviniablaga spune:
Fetele mele dragi, astazi Raresh al meu a ras toata dimineata! Niciodata nu a ras si nu a stat cuminte asa cum s-a intamplat pana acum...sunt extrem de mandra de el, mai ales ca a inceput sa rada cu zgomot, nu doar a zambit ca pana acum!
Andre, te rog nu mai fi supi cu lapticul....
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
mihamora spune:
Buna dimineata!
Ionela -multumim pt cafeluta, asa e in masina le place cel mai mult, al meu cel mare si-a petrecut ff multa vreme in masina.
Ma bucur ca va lasa colicii.
Andre- daca nu s-a promovat pe piata romaneasca, nu stie , mai ales daca are si o varsta..da, suntem norocosi,
numai ca de bine ce ne laudam ieri, asnoapte nu a vrut deloc sa doarma, deabia la 5 am adormit amandoi.Cred ca are un puseu de crestere,
pe la ora 4 si ceva nu am mai rezistat si i-am dat un bibe de lapte praf, si l-a baut dintr-o suflare....
Nici al meu bebe nu e incantat de infacol,tare l-ar scuipa daca ar putea 
Si al meu face kk verde de la lapte praf si parca cu mucus asa...
Lavinia- ce baietel bun are mama 
... revin...
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui mihamora Buna dimineata! Lavinia- ce baietel bun are mama ![]() ... revin... Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007 POZE |
Da...dar ce rau a fost la inceput! Cate nopti nu am dormit eu...eram mai ceva ca zombi!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
ionelamaria spune:
Monis, noua ne-a recomandat pediatra sa dam preventiv cu glicerina... si ia ghici.... nu ne dam
Se mai mira cineva? Am incercat o singura data... am pus pe suzetica ( Dr. spusese pe san la supt... mi se pare oricum inutil inainte de masa) si i-a placut gustul ( na... e dulce)
Cu servetelele... nu le-am folosit decat putin, adica il sterg inainte de baie cand scot scutecul ( din comoditate) si ma mai sterg eu pe maini
Nu jhonson ( daca asa s-o scrie ) ci tot pampers sensitive.
Am ramas o zi fara tarate iun casa ( uitasem) si i-am facut baita cu nivea imediat a facut niste iritatii la incheietura piciorusului... acum au trecut sper sa nu mai apara.
Lavi, felicitari pt bebe vesel. Ma bucur ca e cumintel si zambaret
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
raluci_b spune:
neata fetele
eu am ac de siguranta la sutien, il schimb dupa fiecare masa si asa stiu unde am ramas ![]()
la noi colicii sunt inca in floare, adoarme la feon, sau mananca 2 titi
de craciun imbracam baiatul in costum frumos de sarbatoare si cam atat, a si decoram totul in alb albastru, asa de baietei
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
bubu
monis5 spune:
Andre - zi daca nu stii ceva cu pozele. Asteeeept. Pozele sau intrebarile. Si apoi pozele. ![]()
Cristinica - nu ziceam de punctele de pe fata (alea intr-adevar, apar / dispar etc). Ziceam ca la candida in gurita, pe langa limba f incarcata si care nu se curata cat de cat intre mese, astfel incat sa fie mai rozalie, apar si un soi de puncte albe pe interiorul obrajilor si / sau gingii. Sper ca acum m-am exprimat mai corect. 
Lavinia - ce fain
. Abia astept si eu sa rada 

Ionela - dupa cum stii deja, eu nu ma mir. Tare-mi mai plac mie "preventivele" astea... in curand sunt in stare sa dea si antibiotic... preventiv
. Sau cum era Marianadreai care zice de dr ala care recomanda romergan preventiv

Raluci - super tare tu cu acul 

Stiu ca nu pricep nimic anul asta din Craciun, dar eu una nu ma gandesc ca nu vine Mosul si la el... Ma gandesc la o jucarica sa-i placa pe la cateva luni incolo... mai astept sa va aud si pe voi...
Hihih, am scapat si eu, am fost o fuga la Manastirea Casin si mi-a citit preotul de 40 de zile si am pus si eu lumanari pentru toata lumea
. Chiar, cine a vorbit deja de botez la biserica, imi spuneti si mie ce e nevoie?... de genul bani, lumanari... si mai ce? Ca eu m-am cam "ateizat" de cand m-am mutat la capitala... acasa in Bucovina biserica reprezenta altceva decat aici...![]()

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui monis5 Andre - zi daca nu stii ceva cu pozele. Asteeeept. Pozele sau intrebarile. Si apoi pozele. |
cristinica09 spune:
Multumesc mult MONIS,intradevar in inerior pe obrajori nu are puncte albe...am reusit sa vb cu dr si a spus sa-i dau cu glicerina boraxata cu nistatin...de culoare galbena.Eu aveam din cea fara nistatin...o sa incerc si cu asta.