Fulgusori-BravoMonica,Floricik,Romanitza&Maria!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

M-am gandit sa fac felicitari personalizate aici anul acesta, poate va intereseaza si pe voi .

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Buna ..ziua

Eu am facut calendar A3 cu fata , cadou pt matusisa.....o sa-l pozez si vi-l arat *(multumesc Ayla21)

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Felicitari Floricik!!!Bine ai venit Maria Ema!!!Sa fii sanatoasa si fericita zi de zi alaturi de mami si de tati!!!Pupam mamica fericita.

Felicitari Romanitza!!!Bine ai venit Justin Damian!!!Sa fii sanatos si fericit zi de zi alaturi de mami si de tati!!!Pupam mamica fericita.

Felicitari Mariaandrei!!!Bine ai venit Miruna!!Sa fii sanatoasa si fericita zi de zi alaturi de mami si de tati!!!Pupam mamica fericita.

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Felicitari si de la noi

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetele mele dragi, astazi Raresh al meu a ras toata dimineata! Niciodata nu a ras si nu a stat cuminte asa cum s-a intamplat pana acum...sunt extrem de mandra de el, mai ales ca a inceput sa rada cu zgomot, nu doar a zambit ca pana acum!

Andre, te rog nu mai fi supi cu lapticul....

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna dimineata!

Ionela -multumim pt cafeluta, asa e in masina le place cel mai mult, al meu cel mare si-a petrecut ff multa vreme in masina.
Ma bucur ca va lasa colicii.

Andre- daca nu s-a promovat pe piata romaneasca, nu stie , mai ales daca are si o varsta..da, suntem norocosi,
numai ca de bine ce ne laudam ieri, asnoapte nu a vrut deloc sa doarma, deabia la 5 am adormit amandoi.Cred ca are un puseu de crestere,
pe la ora 4 si ceva nu am mai rezistat si i-am dat un bibe de lapte praf, si l-a baut dintr-o suflare....
Nici al meu bebe nu e incantat de infacol,tare l-ar scuipa daca ar putea
Si al meu face kk verde de la lapte praf si parca cu mucus asa...

Lavinia- ce baietel bun are mama

... revin...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Buna dimineata!

Lavinia- ce baietel bun are mama

... revin...

POZE

Da...dar ce rau a fost la inceput! Cate nopti nu am dormit eu...eram mai ceva ca zombi!

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monis, noua ne-a recomandat pediatra sa dam preventiv cu glicerina... si ia ghici.... nu ne dam Se mai mira cineva? Am incercat o singura data... am pus pe suzetica ( Dr. spusese pe san la supt... mi se pare oricum inutil inainte de masa) si i-a placut gustul ( na... e dulce)
Cu servetelele... nu le-am folosit decat putin, adica il sterg inainte de baie cand scot scutecul ( din comoditate) si ma mai sterg eu pe maini
Nu jhonson ( daca asa s-o scrie ) ci tot pampers sensitive.
Am ramas o zi fara tarate iun casa ( uitasem) si i-am facut baita cu nivea imediat a facut niste iritatii la incheietura piciorusului... acum au trecut sper sa nu mai apara.

Lavi, felicitari pt bebe vesel. Ma bucur ca e cumintel si zambaret

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele

eu am ac de siguranta la sutien, il schimb dupa fiecare masa si asa stiu unde am ramas

la noi colicii sunt inca in floare, adoarme la feon, sau mananca 2 titi

de craciun imbracam baiatul in costum frumos de sarbatoare si cam atat, a si decoram totul in alb albastru, asa de baietei

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Andre - zi daca nu stii ceva cu pozele. Asteeeept. Pozele sau intrebarile. Si apoi pozele.

Cristinica - nu ziceam de punctele de pe fata (alea intr-adevar, apar / dispar etc). Ziceam ca la candida in gurita, pe langa limba f incarcata si care nu se curata cat de cat intre mese, astfel incat sa fie mai rozalie, apar si un soi de puncte albe pe interiorul obrajilor si / sau gingii. Sper ca acum m-am exprimat mai corect.

Lavinia - ce fain . Abia astept si eu sa rada

Ionela - dupa cum stii deja, eu nu ma mir. Tare-mi mai plac mie "preventivele" astea... in curand sunt in stare sa dea si antibiotic... preventiv . Sau cum era Marianadreai care zice de dr ala care recomanda romergan preventiv

Raluci - super tare tu cu acul

Stiu ca nu pricep nimic anul asta din Craciun, dar eu una nu ma gandesc ca nu vine Mosul si la el... Ma gandesc la o jucarica sa-i placa pe la cateva luni incolo... mai astept sa va aud si pe voi...

Hihih, am scapat si eu, am fost o fuga la Manastirea Casin si mi-a citit preotul de 40 de zile si am pus si eu lumanari pentru toata lumea . Chiar, cine a vorbit deja de botez la biserica, imi spuneti si mie ce e nevoie?... de genul bani, lumanari... si mai ce? Ca eu m-am cam "ateizat" de cand m-am mutat la capitala... acasa in Bucovina biserica reprezenta altceva decat aici...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Andre - zi daca nu stii ceva cu pozele. Asteeeept. Pozele sau intrebarile. Si apoi pozele.
Ai sa razi. Am incarcat pozele in album si am pus unele care nu vreau sa apara. Acu stau de juma de ora sa ma dumiresc cum sa sterg unele poze. Razi una buna si zi-mi apoi, te rog, cum le sterg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Multumesc mult MONIS,intradevar in inerior pe obrajori nu are puncte albe...am reusit sa vb cu dr si a spus sa-i dau cu glicerina boraxata cu nistatin...de culoare galbena.Eu aveam din cea fara nistatin...o sa incerc si cu asta.

Mergi la inceput