Cafelutza de Emirate (3)
Raspunsuri - Pagina 3
Emeralde spune:
Annie vacanta placuta in Romania!
presupun ca e prima vacanta acasa a baiatului - sunt curioasa cum o sa ii placa
pentru tine va fi la fel caci prea multe nu s-au schimbat - mai multe centre comerciale si malluri in rest nimic
Emeralde spune:
revin din nou cu intrebare despre crema de ochi de la Dior - am vazut ca nu ai trecut de mult pe la subiectul respectiv
se vede intr-adevar ceva schimbare?
Annie80 spune:
doar ce am raspuns la crema de ochi.... am verificat si ieri, zilnic o fac nush cum mi-a scapat ....
e supe r crema dar cu apa si somn... si sa nu se creada gresit .... nu dispar ridurile cu ea
pt tine ca faci si sport poate sa mearga mai bine....aplicatorul e mortal... rece pt masaj ...e super
in tara merg singura, clau ramane aici , el poate la vara... geez sper sa nu mai treaca 5 ani pana dat viitoare
tu de unde esti di RO?
Delphin u owe me 2 dhs LOL
deci: e deschis zilnic
waterland pana la 10 Pm iar splashland pana la 6PM
beletele, cumparate si folosite in ziua respectiva
altceva? uite ca n-am intrebat de bani
delphin spune:
Annie merci mult de tot! Va invit cu placere pe 2 aprilie sau 3 la o cafea si pe tine si pe Eme, ce ziceti?
Deci eu plec cu 7 pers pe 1 aprilie din nou pt. un Week-end. Cu ocazia asta imi mai vad o tura prietena si il aduc cu mine si pe fiul meu cel mare pt. o mica excursie...sa se plimbe cu metroul
Ma tot gandesc la o posibila colaborare cu una dintre voi, pt. excursii. Eu una mai am putin de stat aici, dar e potential sa faceti ceva banuti de buzunar.
Ce ziceti?
Annie80 spune:
Delphin, cu placere
eu nu stau in dubai city, de vazut daca e sa ne vedem va trebui sa fie vineri si aibe al meu sot day off...
eu timp liber am destul cat sa ma plictisesc, as putea sa te ajut, mi-ar place sa fac si altceva in afar de home... dar mai intai sa ma intorc aici
delphin spune:
De venit, eu iar vin de joi seara si plec duminica dimineata. Vineri am prevazut o plimbare cu wander bus, (ati fost?) apoi pauza masa, muzeu si poate gold zouk sa vada magazinele, caci sunt cu fiu'miu,apoi plimbare cu metroul.Seara la fantani.
sambata cred ca merg cu el la ski, adica sa ne jucam in parcul de zapada, apoi aquarium la dubai mall si mai vedem.
Despre ce ziceam, trebuie sa-mi fac timp sa scriu tot, in ce consta ceea ce fac si sa-ti trimit. Precizez ca trebuie un mic capital si apoi incredere...adica un pic de risc si multa incredere, caci daca nu ne putem increde una in alta nu merge de nici un fel.
Dar acum sunt nitel ocupata cu viitorul voiaj, indata ce terlin cu reservarile si cu stransul cecurilor imi fac timp si scriu pe pm.
Annie80 spune:
delphin..wander bus ? eu n-am auzit lol
eu tocmal ce am primit pe mail o poza cu dubai mall aquarium crapat.... cu apa tasnind siroaie.... acum nustu cat de real e
delphin spune:
ups! Mai, incep sa se tina lant belelele la astia! daca e adevarat, il duc la cel de la Atlantis.
Bus-ul:
http://wonderbusdubai.net/
Mai ai putin si pleci la Romanica! cat stai? Ai emotii?
Annie80 spune:
Da, este adevarat, a fost crapat, s-a scurs niste apa, fara nici o creatura marina, deci toate sunt safe...sa reparat....
ciudat ce se intampla, or avea ei cei mai tari arhicecti, daca mana de lucru e de doi lei
doamne fereste ca s-ar fi intamplat daca se spargea.....
ieri am fost si luat bagajele, si p[t acasa, cate ceva... deh inca in DSF , am limita 20 de kile
Sincera sa fiu sa stii ca mie frica ...cand vad cate se intampla acolo, mai sunt si cainii...dar de-abia astep sa mananc paine sa dau iama prin cofetarii, cred ca ma intorc cu 5 kile in plus