Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(53)
Raspunsuri - Pagina 4
Libra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui brunadria
libruta draga, cum te simti? nu mai aveti mult si veniti cu vesti bune ![]() doamne ajuta! |
Ma simt foarte alintata si protejata! Mai mult decat de obicei. In rest, nimic.
Tu cum esti?
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
eu sunt ok , mult mai bine dacat mi am imaginat![]()
m a inebunit jocul asta cu bile!!![]()
mi ati dat de lucru...
blue_flower spune:
Libra, nu mai cauta semne de sarcina atat de timpuriu. Eu - si nu numai eu, o gramada de alte femei- nu am avut semne de sarcina, oricum organismul si hormonii sunt nitel cam dati peste cap datorita cantitatii de hormoni bagati cu pompa....so..ce semne vrei sa ai de sarcina la cateva zile de la implantare?
Vrei masca de sarcina? Greturi violente? Mariri de sani?....
Stai cuminte, nu ai ce sa simti acum. Organismul inca are hormoni de la FIV, ovarele tale inca sunt nitel inflamate, chiar nu ai ce simti. Orice intepatura in zona ovarelor si/sau a uterului nu inseamna nimic.
Sunt femei care nu simt nimic pana la 1-2 luni, altele, ca mine, nu simt nimic mult timp.
Crede-ma, in afara de niste ameteli sporadice, de vreo 2 ori, nu am simtit nimic, nu am avut greturi, nu am vomat, nu am avut probleme de miros - hm...poate vag, o data, de doua ori, de la o shaorma unui coleg - sunt in luna a opta si inca nu am nici o pata pe fata.
A, am avut un semn, am mancat vreo 3 borcane de castraveti murati!!!!!
So, nu e obligatoriu sa simti ceva.
Hai, odihna placuta in continuare. 
32+ 
Libra spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sorinake![]() ![]() mama, ce ma inteapa ovarul stang!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Inteapa-l si tu pe el!

_
made in Romania, '73
Mona40 spune:
Fete,
Io insarcinata poate nu-s da masca de insarcinata mi-am tras. Am o fateta, parca-i hartie de sticla....
Cred ca de la milioanele de hormoni bagati.
De obicei imi iese o pata rosie, uscata pe pometul stang cand sunt la ovulatie.
Acum ce pisicii mei am? Ca de ovulat...se cam duse vremea luna asta.
Pupi
Libra spune:
Mona, "hartie de sticla"? M-ai bagat complet in ceata!
Pata o fi de la couscous?
Hai, ce-o fi o fi, dar inca mai avem 2 zile de speranta!
_
made in Romania, '73
galliciana spune:
pata monei, e de la supica de rosii cu parmezan!!![]()
![]()
![]()
ca sa nu zic altcevaaaa.....![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Lumy, nici sa nu te gandesti sa speli geamuri. Trage perdelele si gata, altadata. Sau roaga pe altcineva. Mona, Libra, pastrati gandirea pozitiva. TREBUIE sa reusiti! Eu citesc acum o carte "Atitudinea e totul" de Jeff Keller. Voi face o selectie si voi posta aici cateva citate. Sorinake, sincer nu-mi mai amintesc reactiile organismului meu la stimularea pt FIV-uri. Ca sa am puterea de a merge mai departe, dupa nereusite am golit sertarasu' din creier. Bruni, ti-ai gasit bilete de avion pt RO? ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Da chiar nu m-am atins de geamuri (sincer nici nu imi amintesc cand le-am spalat ultima oara
) ), ieri ziceam ca tb sa fac nitelus ordine, da nici ca ma apuc de geamuri..ca sunt cumintica Si nici ca vrem sa se intoarca raceala.
Abia ce am terminat cu carnaciorii :D ....si ma pregatesc sa iesim la film
Poop dulce......
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png

!
http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/