La multi ani licurici de ian-feb2009(73)
Raspunsuri - Pagina 22
veronica75 spune:
Salutam si noi fetele
.
La multi ani licuricilor zilei 
Ce frumossss ninge si aici
si eu m-am saturat de stat in casa 

nu maiii pottt Off, greu mai trece raceala asta
si Alice e terminata, plictisita, plange intruna, s-a plictisit si ea de stat in casa...
Irina - ma bucur din toata inima pentru voi - bravo - felicitari-
nimic nu se compara cu asta....stii ca nimeni nu te da afara din casa, si nu trebuie sa dai socoteala la nimeni.
Ledi si eu sunt de acord cu solutia emigrarii, pentru David sper sa fie o solutie.
Dark esti o dulce 
ups s-a trezit mandra pupici la gasca
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
anna-mama spune:
Selene, este super sania. Sa se bucure Dariuta de ea! Si in cat timp iti soseste comanda?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
koruccia spune:
Buna fetelor
Azi a nins si la noi, dar foarte putin s-a asternut, asa ca gaza mea nu s-a prea aratat impresionata.
Noi suntem singure acasa azi si maine ca tati e iar in delegatie, am inceput sa cred ca si le fixeaza anume ca sa doarma si el cate o noapte intreaga.La noi de vreo saptamana iar e aiurea noaptea, se trezeste de nspe ori, eu zic ca-s dintii..Azi noapte la 3 stateam amandoua in living la bradutul luminat si cu celtic lullabies in surdina, ca sa nu mai urle si sa-l trezeasca pe Ste, care avea oricum desteptarea la 5.30. Evident ca azi tot eu sunt zombi, ea nu vrea sa doarma nici acum.
ingrid, voiam sa-ti zic referitor la un post de-al tau precedent despre mers, ca atat din ce am citit, cat si din discutiile cu kinetoterapeuta Caterinei, mersul e determinat genetic (ca si statura copilului). Deci daca tu si sotul tau ati mers dupa varsta de un an, nu cred ca trebuie sa te astepti ca Alex sa fie precoce in asta. In cazul nostru, desi Cati s-a ridicat in picioare si merge in 4 labe, nu ma astept sa faca pasi prea curand, fiindca eu am mers la 1 an si 3 luni si taica-su la 1 an jumate.
irina, va doresc mult succes cu apartamentul. Din poze arata f bine. E cu 2 camere si bucatarie?
porumbita, Caterina avea genul asta de treziri cand era alaptata exlcusiv la san. Lucrurile s-au imbunatatit cand s-a intarcat, exceptie perioadele cu eruptii dentare, cand tot asa sta treaza cate 2 ore si trebuie sa i se distraga cumva atentia. Nu vreau sa zic ca nu se mai trezeste deloc de cand e pe formula, ci ca daca nu o doare nimic reuseste sa adoarma la loc in mai putin de 1 minut.
Si mie mi s-a prescris ceva somnifer, desi nu l-am cerut; cumnata-mea mi-a dat cartea cu plansul controlat; ni s-a zis sa o lasam sa planga etc. N-am facut nici una din chestiile astea; eu cu medicamentele nu sunt de acord, iar plansul in cazul ei nu rezolva nimic, e mai incapatanata decat noi.
Stiu ca tu vrei sa-l alaptezi pana la anul, da poate o solutie ar fi sa integrezi si cu formula, eventual data de sot la inceput.
koruccia spune:
porumbita, am vazut acum ca ti-a sugerat Anna sa-l luati cu voi in pat. Merita incercat, daca nu ati facut-o deja..macar il alaptezi stand culcata. Noi am incercat la momentul respectiv si asta, dar nu a mers, Caterina doarme doar la ea in patut.
cami_antonia spune:
irinac cum este andrei? e bine? si mie imi doarme primul somnic 2 ore in loc de una sau in loc sa il scoata cum ar fi normal ... noi avem somn de 1 ora apoi somn de 2 ore .... si iar somn de 1 ora ....
ingrid speram sa gasesti saniuta ... noi nu avem zapada ... dar daca ar aparea l-as trimite pe sot imediat dupa sanie .... da noi avem aproape selgros metro etc ...
dark la dentist am mai descoperit o carie ... gratie alaptarii ... gura mea care era ok inainte de sarcina e super cariata momentan ... ma grabesc sa o fac ca sa pot ramane graviduta iar apoi desi nu-mi place la dentist deloccccccc
ledi lasa ca nici eu nu am cumparat cadouri sau alte alea ... stai linistita .... bebe sa aibe tot ce ii trebe ca altceva nu mai conteaza
abia astept ziua de maine sa sarbatorim primul anisor la 2 licurici
eu maine voi da o fuga prin magazine
ca nu am mai facut asta de o mie de ani
si am nevoie
ca si ariya de putina plimbare
va pupi
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
bpaula spune:
Porumbita te inteleg perfect cu somnul. Asa a fost si la noi intre luna 6 si 8 jumatate. Am crezut ca imi iau campii. Se trezea din ora in ora sau mai des. Sugea putin si se culca. Se invatase sa manance putin, acum tind sa cred ca nici nu mai era foarte mult. De la asta s-a invatat sa se alinte la san si uite asa distractie. Nici daca dormea in pat cu mine nu era o solutie.
Asa ca am introdus laptele praf seara. Intai bea putin, cam 90 ml si mai tarziu se trezea iarasi. Apoi a inceput sa isi mai mareasca cantitatea de lapte si sa doarma mai mult.Daca se trezea nu ii mai dadeam san ci suzeta. Si de atunci si pana acum la 10 luni jumatate s-a mai reglat cu somnul. Initial a mai avut o masa noaptea, acum pana la 6 nu mai mananca, chiar daca se trezeste ii dau apa.
Nu stiu daca laptele a ajutat sau pur si simplu s-a reglat dar in sfarsit pot sa zic sa dorm si eu si nu mai simt ca pic din picioare.
Stiu ca tu nu vrei sa bagi laptele praf asa ca nu stiu ce sfat sa iti dau.
Selene_Bunny spune:
anna_mama, azi o platesc (cont bancar), saptamana viitoare vine.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
http://lb2f.lilypie.com/WukKp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
anna-mama spune:
Selene, e super, m-am uitat si eu pe net acum si nu se mai gaseste nimic la capitolul saniute bebei 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
miereamara spune:
Hello people!
Ce mai faceti?
Am tot vrut sa scriu zilele astea, dar nu prea am avut timp, La Multi Ani sarbatoritilor mici si mari!
Mutzunelul meu e bolnavior, inregistram in premiera o raceala, ca de...nu putea sa treaca anum fara sa fie si el racit macar o data.
Nasul curge, tuseste, temperatura (azi noapte a avut 38.5C), stare generala buna, e vioi, doar ca ii curg mucii in gura tot timpul si nici nu ma lasa sa ii aspir. Azi mergem la doctor, am sunat ieri si mi-a zis sa ii dau Tylenol pt febra de la 38.5 in sus,si sa nu il imbrac gros cand doarme, pana acum nu i-am dat, am lasat corpul sa lupte singur, cica si febra asta e benefica pana la un anumit punct.
Si vad ca deja azi e mai bine, nu mai are febra, mucii parca s-au mai dus si nici nu mai tuseste.Cred ca a fost un virus din asta scurt:)) ca avu si diaree, inainte sa debuteze febra.
Aaaa...voiam sa va intreb cu preparati voi spanacul, tb sa incep sa imi bat capul ce ii voi da de mancare la gradi, no way sa manance ce le dau aia acolo, exemplu de meniu pt toddlers: sunca de pui!!!, hot dogs!!!!OMG, ii omor dc imi indoapa copilul cu asa ceva!
Eu o sa-l trimit cu sufertasul si indicatii precise, haha! de fapt taica-su, pt ca el il va duce si eu il voi lua la 5.30.
Dati-mi idei de gustari, eu i-am dat pana acum, cereale cu fructe, fructe, biscuiti, orez cu lapte, iaurt/branza.
La pranz, diverse piureuri plus carne/ou. Supa. Ce altceva?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
miereamara spune:
Irina, felicitari pt casa! O sa se aseze toate, incet, incet.
Ledi pupici lui Davidutu', ati reusit sa schimbati chestia cu engl/ro la blog? Nu am avut timp sa ma uit. Cu vitaminele, poate reusim sa facem aici comanda si sa ti le trimtem.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator