La multi ani licurici de ian-feb2009(73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

LMA Razvi si Andrei!!!

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Razvi si Andrei! IrinaC unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI Andreitza Papacel de Irina

LA MULTI ANI Razvi de Crisspy

LA MULTI ANI fetitei Ellei

Leditia, va imbratisez pe toti trei, dar mai ales pe David

A mai trecut o zi. De data asta plina de realizari

1)am reusit sa termin de scris felicitarile de Craciun si sa cumpar si timbre. Daca reusesc sa le trimit maine, e super-fain!
2) am comandat cadoul lui tati lu' bebe pe Amazon
3)am reusit sa pastrez "a straight face" cand sefa a replicat unei colege care cerea o zi libera pentru a se duce la inmormantarea matusii ei "it's quite short notice, you know!!". Deh ce sa-i faci, nu s-a gandit saraca matusa sa isi planifice in avans inmormantarea, sa-si poata rezolva Stacie a noastra din timp plecatul !!!
4)mi-am luat tricou cu ratuste de la bazarul lui Qsar

Anca, ma bucur ca nu au fost probleme cu vaccinul lui Andy. Sunt curioasa ce or sa ne zica noua ... aici se vaccineaza bebeii la 12 luni si la 13 luni (MMR-ul). Si in plus pe 15 ian avem programare sa mergem din nou la controlul auzului. Cel de la 6 saptamani a iesit bine, sper ca si asta sa fie la fel.

Cris, Iulia, si noi va trebui sa montam opritoarele la sertare si dulapuri, cu colturile nu imi bat capul ca a invatat jupan sa le evite (am cumparat acoperitorile de protectie oricum). Mister inca nu a ajuns la cosul cu gunoi, avem grija sa-l interceptam... nu de alta da' pana la cosul de gunoi primul popas l-ar face la mancarea madamelor

Aryia, LA MULTI ANI lui Amedeo!!! Si tie o imbratisare mare-mare, eu mult de admir, esti o mamica fantastica si dedicata, si iti multumesc pentru sfaturile pe care ni le dai

Ingrid, si eu cam 20 de grame de carnita ii dau la bebe, si are aproape un an.

Cami, succes maine la dentist!

Lisa, si noi tot asa, eu si tati, ne impartim programul si cu bebe, si cu ce e de facut in casa. Ca altfel chiar nu ne-am descurca si ne-am lua la bataie

Selene, sa foloseasca Daria sanatoasa hainitele noi!

Anna, felicitari pentru terminatul cumparaturilor...si pentru micul ajutor bun la casa omului Noi mai avem de luat "cadoul comun" de casa (adica o cana electrica mai "smechera") si gata. Multumesc pentru urari, vom afla vineri ce si cum.

Bee, asa-i, tare faini sunt brazii naturali. Din pacate, noi anum asta vom avea bradut artificial...cu bebe + 3 madame chiar nu am curaj sa aduc unul natural. Vom avea totusi ghirlande de bradut prin casa, sa miroasa frumos si la noi Tin pumnii sa nu "prindeti" nici unul gripa.

Alina, hai ca ne apucam impreuna de dieta ... dupa sarbatori

Arriel, multi

Crisspy, sper sa se rezolve problema cu caldura la mama ta acasa. Bine ca Razvi e la caldurica!

Bebelusi, ai fost cu sania??

Veronica, si eu inca il alaptez pe Mister dimineata si seara, si ii dau, la recomandarea health visitor-ei, vitamine (5 picaturi pe zi, complex A, C si D). Si in plus cereale cu vitamine de la Hipp, cu lapte inclus.

Multa sanatate la toata lumea

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

wow Dark,cum nu uiti tu nici o fata.

Miere cum sunteti?
mi-au venit cizmele.imi plac

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bine ca-ti plac!
Dark e unica...

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Sunt tare suparata! De doua zile stam in casa ca nu avem saniuta! Cautam pe la toate magazinele din Severin si cica abia maine vine marfa noua cu saniute! Sotul abia maine seara poate ajunge, daca or primi cu adevarat! In prima zi cand a nins am fost cu caruciorul, dar greu dom'le, ca au dat cu plugul, dar toata zapada au impins-o pe marginile drumului si nu a fost chip sa trecem strada. Trotoarele nu erau curatate in adevaratul sens al cuvantului, adica doar batatorita, poteca, de la pasii trecatorilor, deci a fost f greu. Alex nu merge pe piciorusele lui, iar in brate are aproape 11 kile, deci nu se poate fara saniuta. Fratele meu vine de la Brasov (acolo sunt saniute in caz ca nu gasim noi pana atunci) abia pe 23 (poate nu mai este zapada pana atunci). Sunt tare necajita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Multumim tuturor pentru urari .Razvi va trimite la toate

Ingrid nu te necaji pentru o saniutza ...daca te consoleaza cu ceva nici noi nu avem si nici nu cred ca sunt sanse sa luam in urmatoarele zile ca cica nu prea se mai gasesc...mare om cel ce a zis sa iei vara sanie si iarna carutza.

Cris30 pentru pontul legat de aparatorile de colturi de la Ikea...tocmai ma pregateam sa le pun si eu...o sa pun totusi o banda de scotch inainte sa le montez, nu de alta da' mobila e luata fix acum un an si tare nu as vrea sa se strice.

Cuscra sa stapanesti sanatoasa cizmele

Dark felicitari pentru "targeturile" atinse...eu nu am acoperit pe toata lumea, sper sa ma inteleaga anul asta...insa trebuie musai sa gasesc ceva pentru fratelo ca pe el nu vreau sa-l "sar"...asa ca ma dau pe net sa gasesc ceva, ca de mers prin oras nu am timp. Tin pumnii pentru astazi sa iasa cum vrei tu

PAUL si MAYA

Razvi e OK...au revenit acasa, ca s-a remediat defectiunea...siiiii, s-a "remediat" si el cu lapticul, a revenit la cantitatile lui obisnuite...off, mi s-a luat un pietroi dupa inima...

Siiii...maine plec sa-l iau, asa ca de duminica suntem in formatie completa la Buc: mami, tati si scumpi mic

gashca si sa auzim numai de bine

Crisspy si Razvi

Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani licuricilor care au implinit lunite.

cris,inca nu stiu doza,pt ca drita nu mi-a zis,avand in vedere ca stia ca e posibil sa nu le pot procura.Mi-a zis mai intai sa le iau.
Ii facusem comanda pe net de 10 cutii,dar m-a intors roxana din drum:)),ca poate reusim sa le luam altfel,sa nu mai platesc atat de mult transportul si vama.Iar cei din Austria nu au raspuns nici acum la email.

Dark,felicitari pt realizari...

aryia,e normal sa-ti fie greu,mi-e mie greu cu unul,daramite cu 3.Daca are cine sa te ajute cu copiii nu ezita,cere ajutorul..Iar sotul..fiecare are perioadele lui mai bune sau mai putin bune,mai stresante la job astfel incat cand vine acasa simte nevoia de liniste si sa zaca,sa nu faca nimic,sa-si limpezeasca gandurile..Cred ca fiecare dintre noi are nevoie la un moment dat de asta.:)
Noi ne-am impartit sarcinile..si cand era la job,seara venea si statea cu David,se jucau,ii dadea sa pape,il schimba,il culca..Pt ca a stat si singur cu David(nu f mult,dar a stat:)) ) si stie ca e greu.

Ingrid,stiu unde-i Orsova,am fost pe acolo.Eu sunt de prin zona si mai veneam prin Severin,prin zona aceea.O sa fie bine,stai linistita.

crisppy,felicitari.Uite ca Razvan si-a reglat singurel programul de laptic..vezi,ce copil cuminte?

Flo,noi avem bradut artificial pe care l-am facut deja de pe 6 dec..Al meu barbat e impotriva taierii brazilor.:))))

Vad ca voi ati cumparat deja cadouri,va pregatiti intens pt Sarbatori.Eu nu am cumparat nimic,decat ce avea David nevoie(medicamente,nebulizator,pampersi,mancare,etc etc:)) ),nu i-am luat nimic nici pt ziua lui..Azi ingras porcul..asa pe ultima suta de metri. si pregatesc cate una alta de ziua lui.Am avut prea multe pe cap astfel incat anul asta eu nu simt Sabatorile,sincer..Astept sa se termine anul,ca a fost cel mai greu an si mai oribil din viata mea si-mi doresc ca anul ce vine sa fie mai bun.
Va pupam si va dorim o zi excelenta.Ma duc la treburi ca am multe de facut si nu stiu cand le termin.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata pe la pranz!

Multumim mult tuturor pt urari si ...de maine practic intram in linie dreapta cu sarbatorile noasre.Maine avem 2 puiuti minunati de urat pentru primul anisor.

Noi suntem bine, doar mami si tati de Andrei s-au gandit ca dc e decembrie sa se agite, ca in fiecare decembrie si ieri am semnat precontractul pt o viitoare casuta.Este la capatul Militariului dar legal este in Chiajna, este un bloc in constructie dintr-un complex de 6 , deja sunt 2 gata, unul locuit ...este fain .Am fost si am vazut si alte complexe si acesta este singururl care nu este o cutie, unde as fi linistita sa creasca puiul meu.Riscam extraordinar de mult: am imprumutat 2600 euro pn pe 15 feb si inca 3000 de la un var --a fugit tata la Piatra Neamt sa-i ia--pn in iunie.O sa mai reimprumutam in mai sa l restituim pe cel de la var.Maine incercam sa ne depunem dosarul cu toate actele pt prima casa la BCR.Riscul este fff mare pt ca lui Radu ii scade salariul si deja suntem la limita cumva.PLus ca pn in mai se va face o reevaluare a dosarului si tre sa fim eligibili si atunci insa Radu intra pe noua grila unica si nici nu stim ce presupune.Ce e bine si ne-a dat forte este ca si microindemnizatia mea conteaza--insa eu am o deschidere de card pt 35 mil si imaginati-va ca scad la banca din bugetul total 190 roni pt o rata de 60 roni pe luna.In fine ...suntem cu capul mare si nedormiti de cateva zile bune, ii multumesc si aici Lui Flower pt consilierea de specialitate si ei si nasei Alexiei.

In plus azi m-a sunat si doamna cu centrul, totul merge excelent, pe 1 martie e lansarea, vor aparea anunturi si pe situri de gen , nu si al noi la cele concurete ca sa zic asa, in reviste si atunci o sa va arat si voua.Luni ma vad cu ea , asta voia de la mine....e prima oara in viata noastra cand riscam dar dc nu o facem acum...cand?Nasol pt noi oamenii obisnuiti ca am senzatia ca am un singur glont, dar mergem inainte pt Andrei.E perfect adev ac acum nu avem pistolul la tampla dar nici nu astept sa mi-l mai puna soacra.CAre era fffffff fericita sa scape de noi si sa vina fratele lui Radu...pn a pus-o Radu in garda ca noi cand plecam nu avem bani nici de un pat si ca intai tre sa inchiriem aici sa platim 2 rate si banii de vans imprumutati.A zis atunci ca sa ne intelegem cu Cosmin, iar Radu i-a aminitit ca am investit cam 3000 euro anul trecut in reparatii capitale ale dormitorului , prin baie si bucatarie si ca intai ne scoatem investitia si apoi impartim ceva.

De fapt totul vine din frustrarea de a pierde ANL si din ideea ca Prima casa e un progra fara mari taxe ascunse, desi acum EURIBOR este la un minim istoric si ne aduce o rata de 290 euro, dar dc revine la val din dec 2008 rata devine 500.Dar asta este singura variabila, nu mai are alte ascunizisuri bancare fiind program guvernamental.

O sa va arat si ceva pozici ...is numai 2 camere dar sunt nitel altfel..asa zicem noi.

Ufff in rest ..Andrei inca doarme cand s-a trezi il caut de ceva ca s-a culcat la 11 azi noapte ce doarme atat???

Bine s-a trezit de 1000 de ori azi noapte si de la 7 la 8 juma s-a jucat....

Iata si pozicile din blocul care urmeaza sa se dea acum in dec.Al nostru este scheletul
http://picasaweb.google.com/irinacostache.c/VisulNostru?authkey=Gv1sRgCO3v1t_i7b2rkAE#

Uitasem linku

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

fffffffffffffff fain, irina
arata excelent
eu deja imi imaginez mobila
o sa fie totul bine si o sa stapaniti apart. sanatosi

de apreciat locatiile mai "restranse", ca se face mai usor curat
eu de luni tot fac si inca n-am terminat

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput