La multi ani licurici de ian-feb2009(73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ledi
In canada vad ca trebuie prescriptie de la medic ceea ce e greu de obtinut. Poate pot comanda fetele din state online si ajutam si noi cu banuti.
sanatate multa si putere.
Lisa, multumim., De data asta te iert si trag si eu un ochidesi tot suparata sunt pe cantar
Chiar asa Iris nu a mai intrat deloc deloc. Sper ca sunt bine.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Am gasit pe amazon, deci fara reteta si sunt picaturi pediatrice
http://www.amazon.com/AquADEKs-AQUADEKS-PEDIATRIC-DROPS/dp/B000OLV86A/ref=pd_sim_hpc_1
Ledi sa studiezi putin site-ul sa vezi de care iti trebuiesc, ca sunt si sub forma de tablete.
Putem cumpara noi de aici si iti trimitem cateva cutii.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ledi, e bine ca incepeti tratamentul. David o sa fie bine

Lisa, nu am mancat inca cina si cand am vazut ce ai trimis tu pe mail Multumim pt ajutor

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miere, bravo pt Aidan;

ledi sa ii fie cu folos lui david tratamentul...

selene eu as lua-o pe aratura sa gatesc zilnic, fie si pt robert; in plus zici ca ii dai multa supa, pai legumele din supa au f putine proprietati pastrate comparativ cu legumele facute la abur de ex;

veronica e f tare picea ta, ce multe stie sa faca!

alina david e tare dulce.

cris ce fel de tort cauti?

lisa poate iti face o facere din gatitul acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Jasmi, ce bine ii sade Iuliei cu breton

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sunt ,sambata Anusca galusca va fi fotomodel.isi face un prieten fotograf la noul site si ia ghiciti cine va fi modelul. deci samabata avem sedinta foto

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Seara buna!
La multi ai licuricililor de azi!

Miere, sa vezi ce-o sa-i priasca lui Aidan la cresa...o sa fie fericit in colectivitate, plus ca el e si mancacios, deci n-o sa ai stresul ca nu mananca cat trebuie. La mine asta e problema si la asta ma gandesc prima oara, daca a mancat copilul (in cazul meu, amandoi) :)

Lisa, multumesc! M-au napadit si pe mine amintirile cu burtica. eram chiar imensa! dar a meritat, nu? :)

Si eu o sa fac bradutul in week-end. Il fac mai mult ca sa se bucure copiii de el. Eu il strang oricum imediat dupa revelion.

Ledi, kreon trebuie sa ia de acum inainte, fara pauza?
Ce regim alimentar are? Am inteles ca trebuie sa fie hipercaloric.
Pupici Davidutz!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Eu am tot cautat un forum unde posteaza cei care au problema lui David si nu am gasit. Ma gandeam ca ar trebui sa existe o astfel de comunitate unde ai mai gasi informatii, idei, etc...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna fetelor!

Suntem si noi pe aici, dupa un wkend in care eu am fost racita bocna. Azi sunt mai bine, mi-era teama sa nu ia si Caterina, dar pare sa aiba doar o usoara raguseala, sper sa nu se agraveze.

Am vazut ca scrieti de programul de somn si de masa al copilasilor. Bun subiect, m-am inspirat un pic si eu, ca la faza cu masa nu prea mai stiu ce sa fac ca sa variez. La ea legumele de baza sunt morcovul si dovlecelul, uneori mazare si dovleac, conopida si broccoli (rar, caci ii provoaca gaze). Acum ca am citit la voi o sa incerc si eu spanac, sa vedem cum reactioneaza. In ce priveste carnea (pe care nu o agreaza deloc), ii dau deocamdata pui bio si restul de la borcanele (vitel, iepure, miel, curcan). As vrea sa renunt la borcanele si sa ii dau carne "adevarata", desi nu stiu cum sa o mai combin sa-i placa. In schimb au mare succes branzica in orice combinatii (cu pure de legume, de cartof, cu paste - mai ales cu paste, e succes sigur) si fructele.

Cu somnul la noi depinde mult de cat e de buna ziua. Adica intr-o zi normala doarme cam 3 ore in doua reprize (pe la 11 si apoi pe la 14.30). Dar cand e deranjata de ceva, gen dinti, doarme cate 30-40 de minute.

Si noi mancam inca blenduit si as vrea sa trec la urmatorul stadiu, dar cand vad cum scuipa carnea (care are o consistenta diferita de obisnuitul maclavais) imi trece tot elanul.
In schimb e extrem de interesata de ce mancam noi, vrea sa stea la masa cu noi si cere tot ce vede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Servus fetelor,

Eu nu am apucat sa fac bradul in weekend, asa ca ramane pe weekendul viitor. E extrem de frig aici la mine, -4 grade ziua, lucru f neobisnuit in zona, unde de obicei sunt 10-15 grade iarna si nu ninge niciodata (anul trecut de 1 ianuarie am mancat la pranz pe terasa, in pulover...). In plus e un vant incredibil, si stropi de apa din ocean in aer....astfel incat cele -4 grade sunt resimtite ca -20.

Am sa incep sa triez mai serios gunoaiele sa nu mai contribui si eu la schimbarile astea climatice!

Nici Paul nu prea "vorbeste"....nici mama, nici tata....adica spune el ta-ta-ta sau da-da-da sau ja-ja-ja...si rar ma-ma-ma, dar nu constient, sunt doar repetari de silabe, fara o tinta precisa.

In schimb asociaza diverse obiecte cu actiuni, ceea ce nu facea acum 2 saptamani...gen intinde telecomanda spre televizor, pune telefonul la ureche (si nu in gura ca de obicei), incearca sa se pieptene cu peria de par (de obicei si ea ajungea in gura.....), face bravo-bravo si are un fel de a saluta cu mana foarte Hitlerist, dar e clar o forma de salut...si in plus da obiectele din mana daca i le cer (dupa care face bravo-bravo) si intinde manutele ca sa-l imbrac sau sa-l dezbrac (dupa care face bravo-bravo...)

Ledi nu am cum sa te ajut cu vitaminele, aici sunt sub forma ADEC (adica vitamina A,D, E si C) si nu sub forma ADEK (adica vitaminele A,D, E si ...K).....si vitamina K se da separat, o singura data pe saptamana, nu zilnic asociat celorlalte.

Incearca eventual sa vezi cu medicul doza exacta din fiecare vitamina din ADEK-ul asta si eventual sa vezi daca nu iesi mai ieftin luand vitaminele separat, nu sub forma de amestec gata facut....ca luate separat sunt foarte ieftine si pe termen lung poate fi un avantaj dpdv financiar (D costa 2,3 E o sticluta....si restul cam tot pe acolo sunt).

Pupici!

Mergi la inceput