America (185)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Miere . sanatate lui Aidan. Cu urechile e cam rau.Ai grija acum la stomacelul lui cu antibiotice asa de mic.

Andreea bafta la mutat!

Alinta dintr un bebe o domnisoaraaaaaaaa fina si frumoasa. Pe mine ma mai alina bebe dar uneori raman in fata frigiderului si stauuuu si ma uit la pozele Ralucai (stiti alea facute la scoala- una pe an plus cateva bebelasa) poate v am mai zis mie mi se strange stomacul. Nu stiu ce ma fac la anul cand mergem si la scoala de copii mari...

Am mai admirat o data pozele frumoasei Alinta, are niste trasaturi atat de perfecte. Sa va traiasca!

Azi e ultima zi de scoala, apoi 3 saptamani vacanta. Au concert de iarna cu orchestra copiii.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alinta ce frumoasa este Bianca! O sa rapeasca multe inimi!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Da Corina, si eu am asemenea reactii ... simt ca nu sunt inca pregatita sa let go

Si desi stiu ca e egoist tare uneori as vrea sa pot opri timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vio, nu merge, imi cere sa ma inregistrez. ce gagica mare ai...

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Alintaroma, ce bebelus dulce!!!! Si ce domnisoara frumoasa!!! Imi plac tare mult fotografiile tale!!!

Corina, ma gandeam daca nu ai poze de cand era Ralu bebelus sa le pui langa cele cu Francesca?? Par identice

Eu mai am ceva cadouri inca de cumparat!!! Nu am avut cine stie ce timp de umblat...ufff....la noi ploua urat...Mirela e sub ape deja!!!! Si urmam noi...piscina de pe afara...sper sa nu stau cu carpele in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Intreba cine e fara cadouri cumparate? eu! dar nu fiindca nu vreau sau nu am timp ci contul e cam gol la sfirsit de luna. cu tot cu loan modification la casa se pare ca avem o casa prea costisitoare pt noi.

Philip: succes la vinzarea casei. aici e greu sa vinzi case. sunt atit de multe scoase la auction care au preturi mici, incit nu putem vinde casa decit la short sale. cu pretul casei mele pot cumpara la licitatie doua case sau una supermare. suntem blocati.

Lia: felicitari pt supra super studii si la mai mare? daca exista!

Miere: sanatate multa! daca asta e drumul ales nu ai ce face, mergi inainte cu cresa. unii copii is fac imunitatea atit de rapid!fac citeva boli si apoi gata ai liniste!

Eu credeam ca numai copilul meu linge jucarii, globuri, baga ate in gura, cabluri, acum a crescut dar tot mai baga ceva in gura. i-am zis ca de asta il doare burta.

am cumparat pastile cu usturoi si pastile cu black walnut. in prima seara a reactionat urit, il durea si mai tare burta.(am citit ca e normal) acum nu il mai doare. am vorbit in Romania: mama speriata tare sa ii dau Decaris sau sa merg la dr. soacra a zis ca e foarte toxic pt ficat(asta stiam si eu) si ea la copii incerca intii cu naturiste, usturoiul era baza. acuma eu nu am vazut viermi,(oxiurii cica nu ies nici la proba de scaun) ci doar am presupus ca are toate simptomele, azi chiar mi-a cerut mincare, dupa 3 doze de usturoi la capsule cu softgel amestecat cu praful de la capsula de black walnut. uleiul de seminte de dovleac o idee excelenta. o sa il cumpar.

noi suntem invitati la masa de Craciun la sarmale, cirnati si muschi afumat.si in ajun de Craciun! (oare tebuie sa duc cadouri la copii in ajun?) nu ma agit cu mincarurile. o sa fac piftie (racitura) de picioare de porc amestecata cu piept de pui. acum fac ribs si caut pe net retete!
voi ce meniu aveti de sarbatori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Multumim si zau ca nu stiu cui seamana asa de frumoasa
Sinzi i-am zis eu Mirelei mai bine sa vina la mine decit pe sub ape Sper ca sunt safe! Take care fetelor din Florida

Andreea vad ca celelate fete au putut vedea pozele nu stiu la tine de ce nu vrea ... eu am verificat linkul first si cerea doar parola de aia am si mentionat-o ... sper sa mearga !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cenia, multumesc, dar nu's studiile mele :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

ha ha! dar felicitari tot meriti! nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

As vrea sa spal mochetele cu aspirator din acela cu apa (inchiriat).

Stiti cumva dc as putea folosi otet in loc de detergent (sau alta solutie ecologica)? Sau dc detergentul acela este toxic pt copil?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput