America (185)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am facut cumparaturile. Adicatelea o ora la ToysRus, niste sute aruncate acolosha pe amazon si vreo cateva giftcards. Ba mai luai si niste cadouri "just in case", sa fie un cadou impachetat, dc. pica cineva la mine si se impune sa le dau ceva. Si mai am si un "extra" giftcard la Cracker Barell.

Ah si ma bucur ca se pare ca voi avea solutii la nevoie pt stat cu fi-miu si in Spring Semester. O prietena care sta in Chicago si lucreaza la noi, va avea nevoie sa stea vreo doua nopti pe saptamana undeva si o sa stea la Motel Lia . In schimb, zice ca dc. o sa am nevoie o sa stea si ea cu fi-miu. Oricum sta la mine indiferent dc sta sau nu cu fi-miu, dar imi da peace of mind ca pot apela la o adica. Nu vreau sa dau copilul pe la prieteni, vreau sa stea in casa lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Miericica sper ca nici pe mine nu te ai suparat! poate eu sunt mai exagerata cu chestiile astea...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna!!
Miere este de milioane poza cu carutul.. Mi-aduc aminte ca si Sofia cum ajungea in parc dadea fuga ca era acolo o jucarie cu oglinda si se pupa de numa,incercam sa o opresc dar in zadar, si Sabina a avut o perioada de baga tot in gura, e imposibil sa-i opresti la timp mereu, dar trece. Multa sanatate micului bolnavior.

Ruxi felicitari pentru primul Phd!! la cat mai multi!!

Lexi nici eu nu am terminat cumparaturile de Craciun, dar sper sa ma mobilizez we asta.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lia, daca nu ma insel, cred ca esti pe aceiasi lungime de unda cu nasa mea...care a terminat si ea un post-doc cu ceva ce continea "nanostructuri" in titlu

Irina, sanatate multa!! Daca nu il deranjeaza infectia la ureche, si nici nu face febra (mare) inseamna ca in 2 zile va fi "ca nou"
Cat despre bagat in gura...hihi...Aidan imi aduce mult aminte de David la varsta lui...face exact la fel: (o fi in general??)
http://family.webshots.com/photo/2017980760087737923WLVyiN
http://family.webshots.com/photo/2631303400087737923PmePkh (eu nu am prins momentul cu "linsul"...mai greu fara digi-foto)

Andreea, super serbarea!!! Si Philip e un dulce!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari Ruxij!

Toti copiii sint curiosi sa guste una-alta, eu sint stricta aproape ca si Corina si copiii s-au invatat sa fie mai atenti. Cind sint mici e useless, singura varianta e sa fii cu ochii pe ei ca pe butelie. Tare poza cu Aidan!
Ce figura-i David, nu cred ca am mai vazut poza cu el atit de mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mersi mult, am gasit intre timp un site care s-a deschis (ca aici multe site-uri care tin de guvernul SUA, cu reguli si legi, sunt blocate) si am vazut ca in CA tre sa fie macar in booster pana la 6 ani sau 60 de pounds.

Va multumesc de input!

Sarbatori fericite!

29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu m-am suparat mey, cum sa ma supar:)?

Sinzi din pacate infectia la ureche e nasoala, mi-a dat antibiotic 10 zile si stii ca aici nu se da antibiotic asa usor:(, da a avut febra maricica. Ne-a chemat pe 31 decembrie la control, de revelion.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, stiu...dar pentru ear infection nici nu se pune pb sa nu se dea antibiotic...se da 10 zile in orice infectie bacteriana...sa fie siguri ca le-au dat in cap la toti microbii care se ascund pe acolo..., si nu revin rezistenti la antibioticul respectiv.
In general sunt insostite de stari proaste (inflamatia din ureche doare rau) si febra mare...daca Aidan e ok, atunci inseamna ca, pe langa antibiotic, lupta foarte bine si organismul lui

Ramona, mi-e dor de David bebe...cresc asa repede....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu am terminat cadourile, nu-s prea in mood de Craciun cu mutarea si toate. ieri am mai trimis o oferta pt o casa. e de anul asta si-mi plaaaceeee. pana la urma poate vindem aici, vom chema o agenta sa ne spuna un pret.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana
Ramona, mi-e dor de David bebe...cresc asa repede....

Sinzi , Radu si David psihologul
www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Si mie mi-e asa dor de bebe Bianca ...

Andreea bafta multa cu casa si cu mutatul!

Mergi la inceput