Cheful de Craciun la firma
Raspunsuri - Pagina 3
lorelei_19 spune:
Si la noi la firma se organizeaza petrecerea de craciun fara parteneri. Dar la fel cum am mai citit, se organizeaza la nivel de departament si suntem atat de multi, incat e o ocazie sa ne cunoastem noi intre noi mai bine. Insa niciodata firma n-a rezervat camere la hotel, ci fiecare ne-am dus la casele noastre dupa cina.
La partenerul meu e la fel, el are propria firma si invita angajatii (mai bine spus angajatele, ca sunt doar femei) tot fara parteneri. Uneori daca dureaza mai mult (mai tarziu de ora 1 noaptea
) suntem chemati si noi si mergem din bar in bar pana dimineata. Nici o secunda nu m-am gandit sa fiu geloasa, mai ales ca vine acasa - fie cat de tarziu si ne cunoatem toti intre noi. Dar chiar dac-ar ramane peste noapte din motive de prea mult alcool, tot ar fi ok pentru mine. Siguranta lui mi-e mai importanta decat gelozia.
columbiana spune:
LadyJ, ai dreptate cu povestea cu partenerii si fara:)), noi ne simtim mai bine impreuna decit singuri in situatiile astea, si cum aici viata sociala nu da pe afara, doua chefuri impreuna ne-ar fi prins bine.
Hilde, din pacate reactia mea a fost destul de neprofesionala, si sigur voi fi taxata in viitor (stii tu mediul quebecos); acum sa vad ce mai pot recupera.
Lorelei_19, gelozia chiar iese din schema in cazul nostru, parol!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mimitete spune:
AnaStroe, eu zic ca iti faci probleme inutile. Decizia de a invita sau nu partenerii este strict financiara. Pina prin 2002, inainte sa ne loveasca prima recesiune, toate party-urile de Craciun (hai mai ca ii zice Holday Party ca sa fie politically correct
) se faceau cu partenerii si platea firma, indiferent ca era francofona sau anglofona, trust me. Pe urma au inceput sa stringa cureau si au invitat partenerii dar trebuiau sa-si plateasca singuri tacimul, asta nu inseamna ca firma nu suporta niste costuri pt ei, cum ar fii serviciul, o sala mai mare,etc. Cum economia e cum e, acum au taiat de pe lista si partenerii, la unele firme se face lunch si nu supper iar la altele s-a anulat cu totul.
Eu inca n-am auzit de companie care sa inchirieze camere la hotel dar asta nu inseamna ca nu exista dar nu este practica curenta.
Eu inteleg ca la tine nu gelozia e problema, dar sa fim seriosi daca unii au ginduri cu colegele sau invers, nu asteapta ei party-ul de Craciun sa le inchirieze compania camera ca sa-si rezolve problemele
cristi_2003 spune:
si la noi intotdeauna petrecerile cu firma se organizeaza fara parteneri. si cea de craciun, care se face pe la inceputul lui decembrie, si cea de 8 martie. si tot din ratiuni financiare.
columbiana spune:
eu m-am lamurit, mai am de lucrat la problemele mele de socializare la job.
rog moderatorii sa inchida subiectul asta, multumesc 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759