Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *26*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

mai Liliacule ce talent ai tu la scris!!! o sa fie o bucurie pentru sufletel sa mai citesc cate o istorioara despre cei doi!

ce mai face Andrusca?

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Liliacule, ce frumos ai scris tu in stilul tau caracteristic.
Dana, ai grija mama cu berea asta ca astia smecherii au pus alcool si in aia alcool free.
Cred ca maine o sa vedem poze noi de la Nela ca parca spunea ca merge la plimbarica.
Al meu de cand a venit fratiorul lui acasa parca e mai bine si acum doarme linistit. Doamne ajuta sa fie bine si la noapte.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara!

Am citit mai pe diagonala si incerc sa raspund din memorie, sa vedem ce iese.

Selen, vroiam sa iti spun ca si eu am avut o perioada in care daca mulgeam 50 de ml era petrecere, bebe a luat pana intr-o suta de gr intr-o saptamana in timp ce voi povesteati de sute de grame. Eram la un pas sa renunt la alaptat, am incercat ceai de anason, era bun la gust, dar nici un efect, apoi am luat Galactogil, primele zile nu vad nicio schimbare, apoi am inceput sa ma odihnesc mai mult, sa mananc dimineata, sa beau lichide si laptele a revenit la normal, a luat in greutate ok. Nu a crescut spectaculos, dar e in grafic si asta ma bucura. Tu simti cum e mai bine, eu doar ti-am spus cum am procedat. Recunosc ca si acum am momente cand ma gandesc daca nu ar trebui sa-i dau formula, sunt alti bebeii de aceeasi varsta care au o greutate mult mai mare. Mie imi plac copiii grasuti, dar cred ca cel mai important e sa fie sanatos. Alba ca zapada e dulce foc, ptiu, ptiu sa n-o deochi.

Cristina_Ana sunt alaturi de tine, inteleg situatia, si al meu a pierdut procesul, problema e ca fiind a doua abatere se mai aduga ceva perioada, sper sa castige recursul ca altfel ma gandesc cu groaza. Prima data a fost vorba doar de o luna, am considerat ca nu merita atata agitatie, am condus eu si gata, dar acum e diferit. Eu il sustin acum ca e o vorba de o perioada mare si va fi foarte dificil. Tin pumnii sa fie bine!

Melania, ce poveste frumoasa, ce frumos ca sunteti tineri, aveti doi copii minunati si va iubiti asa mult. Sa stapanesti sanatoasa noul telefon!

M-ati innebunit cu masina de spalat vase, asa imi doresc, doar ca nu am spatiu pentru ea.

Alex sta asa cuminte la baie, se joaca, ii place mult, dar trebuie sa fim atenti ca ii cam place sa bea apa si intoarce mereu capsorul spre apa.

Monica, e asa dulce cand zambeste Dragos, automat zambesc si eu cand il vad.

Azi am fost si eu la mall-ul cel nou, vai, ce aglomerat, am iesit cat de repede am putut, nu mi-am cumparat nimic, pentru Alex in schimb am gasit cateva hainute dragute. Oricum e o iesire din casa, tot e bine.

La multi ani!

Leon Mihai, Darius Alexandru, Mihnea Costin si Leya

Va pup si va doresc o duminica placuta!

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Hello,
Remember me?

Sunt in recuperari continue si nici acum la zi. Nu prea as putea raspunde la nimeni ca probabil nu are sens ca nu s-ar mai intelege nimic.

Am vazut bebei foarte frumosi si am citit niste povesti de dragoste minunate.

Sper sa nu scrieti prea mult si sa ajung la zi sa pot fi mai activa, daca ma lasa si bebelina mea, bineinteles.

fetele si bebeii si va spun noapte buna. Fug ca incerc sa prind cat pot din ea.

de scumpete de Maria (31.08.2009)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Brr ce seara friguroasa!
Ce fac fetele? Am lucrat la niste colaje noi, am adaugat pe bebe Andrei de Santorini, bebe David de Lucia (poza noua si frumoasa), bebe Remus de Raluci_B, Radu-Mihai de Liliac.
Plec la baitz de bebitz, va pup.

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

CE FRUMOSSS
SI CE SURPRIZA SA-L VAD SI PE FIU-MIU PE ACOLO

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

seara buna
liliachio ce frumos ai scris....yamiiii. Abia astept alte intamplari cu cele doua personaje ....oricum finalul imi arata ca ati fost tare hotarati si voi
lullaby esti deja parinte.....si eu acum mi-am dat seama intr-o zi ca mai intai ma uit la hainute pt davidelu si numai daca mai e timp si pentru mami.....Dar cand le vad pe cele mici asa de faine ma topesc....
Vad ca si croco a usurat cardul...auzi la ea fustite si rochite ....
uka multumim de colaje ...sunt minunate ....

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

dar ce-mi vad ochii ? adela tu esti ? ce-ti fac copilasii ?
carinablanca pai chiar asa senile ne crezi ? ne amintim mami de tine

Mergi la inceput

ralucapaun dormi ?
ati fugit toate ? eu mai am 10 minute pana la baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Liliac, ce stil frumos de a scrie, parca citeam intr-o carte.

Am vazut poze cu Joshua, este un dulce.

Si mi-am amintit ca am citit mai devreme de magazinul Kiabi, am vazut in catalogul lor un costumas rosu asa pentru sarbatori cu reni si o cu caciulita rosie la 30 RON, sper sa ajung curand acolo.

Luto, asa e, doar ca i-am cumparat un pic cam multe, nu cred ca o sa apuce sa le poarte pe toate. Azi am mers nu doar la cascat ochii, planuisem sa-mi cumpar o pereche de blugi (nu ma mai incape nimic )sa pot iesi la plimbare fara sa inghet.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

buna seara!!

noi am fost azi plecati si intre timp a nins si aici, cu fulgi din aia maaari..a nins 2 ore si s-a topit in jumate de orå..asta e.sper så mai vina ca tare frumos era..

Liliac am citit povestea ta..ai un stil foarte frumos de a scrie si te pricepi de minune..

Am vazut si poze cu Radulesco, care e un zåmbaret si un frumos...

Am vazut si poze de printesa de Uka care a fost taare cuminte la botez si cu ochii numai pe camerå

[manga/b] pe unde umblati la ora asta??

[b]adela
ce mai faceti voi?

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput