Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *26*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Vå pupå Brucu

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ptuuuiii, sa-l molfai io pe puiul lui Mos Craciun

Luci, ai dreptate dar i-am dat pt ca mi se parea si cam cald(nu i-am luat temp decat cu buzele )

Cineva mi-a furat copilul acela cuminte si mi l-a adus pe cel rau inapoi . NU va spun ca ieri a fost soacra-mea in vizita si asa mi l-a agitat de nu m-am mai inteles cu el dupa ce a plecat. Era si ora lui de somn si maraia si ea tot il lua in brate si-l hatzana, si-l pupa si-l zdranganea si lui i se inchideau ochisorii. Si bineinteles ca nu a mai dormit si a urlat de numa. Si miercuri vine iar

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ce frumusel e Bruce in costumas iar culoarea rosie chiar il prinde. Pupam si noi pe craciunel.
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Cadou pentru sarbatoritul nostru: colaj cu Bruce cap de afis
Ce mult imi place noua melodie a Andrei ..are o voce tipa! E acum la protv videoclipul dati repede

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
NU va spun ca ieri a fost soacra-mea in vizita si asa mi l-a agitat de nu m-am mai inteles cu el dupa ce a plecat. Era si ora lui de somn si maraia si ea tot il lua in brate si-l hatzana, si-l pupa si-l zdranganea si lui i se inchideau ochisorii. Si bineinteles ca nu a mai dormit si a urlat de numa. Si miercuri vine iar

Monica, soacra ta are o sora in Constanta, e soacra mea!! nu vrei sa le trimitem undeva la bai impreuna?

Aici e melodia Andrei http://www.youtube.com/watch?v=x-vrSTAwj1I

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Monica nu stiu ce si cum iti permiti cu soacra..dar eu te sfatuiesc så ai puterea så ii spui ceva ce nu iti place mai ales cand e vorba de copilul tau..adica dac are chef de jucat cand el are program de somn nu are de cat sa se abtina..pt ca ea se joaca isi face pe plac siapoi pleaca si cine ramane cu el??tu..eu asa am facut de la inceput..nu il luati in brate/låsati-l jos acolo in legea lui/este obosit il adorm si gata..fårå comentarii..ca si a mea soacra cand vine så il pupe så il iubeasca så il intoarca dar poate Brucu meu nu are chef..si cine stie mai bine asta decat mine..

Eu am incercat så il las la program liber dar am vazut ca el daca nu e la 21 in patut e cam marait..asa ca doarme nu doarme la 21 e in patut daca nu doarme ,povestim radem.Si noi avem prieteni din astia care au program de noapte si se trezesc ca vin pe la 19 20 in vizitå...ok nu e bai dar eu la 21 dispar in ceata..daca adoame Brucu ne mai vedem daca nu ..pa ne vedem in alta zi..

Monica sper så nu te superi pe mine

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Cadou pentru sarbatoritul nostru: colaj cu Bruce cap de afis
Ce mult imi place noua melodie a Andrei ..are o voce tipa! E acum la protv videoclipul dati repede

Sarbatori fericite!!!

Ce cadou frumos!!..Vå multumim tare mult..

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Iulika, aceleasi cuvinte mi le-a spus si mama acum 10 minute . Nu ma supar, dar iti spun si tie ce i-am spus si mamei. (Spre norocul meu) soacramea vine f rar la noi si din cauza asta nu vreau sa am discutii cu injineru ca nu o las pe maicasa sa ia copilul in brate sau sa-l pupe sau mai stiu eu ce. Din cauza asta l-am lasat si l-am lasat pe el sa-i spuna de 5 ori ca maraie pt ca ii este somn...
SI al meu la fel sa sti, daca la 10 nu e in pat si ii trece somnul atunci face tare urat. Si la mine aseara au fost niste prietene. Am spus de n ori ca la noi ora 9 e ora de baita dar NU s-au simtit sa plece. Venisera de pe la 5 . Atunci eu la 9 si ceva cand nu ma mai intelegeam cu el m-am dus in dormitor sa-i dau sa pape. SI ele tot au mai stat pana pe la 10 . Sincer mi-a fost rusine sa le zic "plecati ca noi avem treaba". Din pacate asa sunt eu, mi-e cam jena de momente dintr-astea

uka, soacramea abia s-a intors vineri dupa 18 zile la Olanesti Sincer as mai trimite-o acolo inca vreo 180 de zile

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ziua buna fetelor,

azi va oferim ca doar Carol face 3 luni!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monica draga trebuie sa spui lucrurilor pe nume altfel tu vei fii cea care sufera intr-un final. Prietenele daca iti sunt adevarata vor intelege. Eu am facut altceva chair daca erau persoane la noi am facut baie baiatului si m-am inchis in camera cu el ba chiar am anuntat sa nu se faca galagie ca incearca sa doarma copilul. Iar cu soacra nu stiu ce sa zic ca problema asta o am eu cu mama mea. Ea vine la noi doar in vizita si atunci il chinuie pe asta mic. Si am renuntat sa o mai chem ca oricum nu se simtea cand bateam apropouri asa ca ne descurcam singurei si este mai bine. Bine faza cea mai tare cu ea a fost cand a sunat lung pe telefonul fix de a sculat si mortii desi stie ca alex doarme dupa amiaza. Cand i-am reprosat mi-a replicat ca nu sunt singura cu copil mic sa nu ma mai vait asa ca vedeti voi ca unele mame sunt mai rele ca o soacra.
Sorry poate nu trebuia sa ma descarc dar nu mai suportam.
Sper sa revin cu ganduri mai bune ca doar vine Craciunul nu?
http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=36

Mergi la inceput