Nou stil de viata (286)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Tumpi unde ai umblat? ne-ai lipsit. vorbeam de cosuletze de cioco.
Daniela daca ma hotarasc sa fac, iti spun, deocamdata am invelit numai bolul in folie, sta de ieri pe masa si ma tot gandesc sa fac, sa nu fac
Made cum esti, esti bine? m-am gandit la tine mai pe la amiaza.
Violeta multa sanatate tatalui tau.

eu ma duc sa cumpar brad, si vreau si la metro.
o seara placuta sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Hehe, ce m-am amuzat cind m-am uitat pe lista. Carmen, vad ca ai idei. M-ai declarat oficial "mladita".

Gabi, mai da-le incolo de munci, ia si tu o pauza, respira adinc si fa lista de prioritati.

Made, sper ca esti bine.

Tumpi, am niste carti in spaniola de care trebuie sa ma apuc vacanta asta, pentru scoala.
Incepusem sa citesc "Versetele Satanice" dar mi se pare cam grea de parcurs. Cred ca voi merge si eu la Avatar weekendul asta.

Pup toate fetele.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mladita Delia, , nu rade prea tare, ca n-am gandit profund la ce-am scris.
Io ma declar fan al intrebarii nr. 7.

Clau, ce-ai cumparat frumos din Metro?

Tumpi, ooo, ce revenire in forta!

Gabi, ia si te scutura de stres, nu-i bun deloc, .

Daniela, ai descoperit secretul unei paini reusite? Ma nemultumeste faptul ca painea nu e suficient de legata, dupa o zi e deja sfaramicioasa. Nu stiu care-i baiul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, acum am vazut ca ai schimbat si intrebarile, parca erau 10...
Nr. 2 e cam abigua, miscare face toata lumea intr-o oarecare masura dar sport mai putin.
Nr. 5 imi suna ca un test. Mai degraba "care credeti ca sint...."
Hai ca la disecat sint buna.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

Tumpi, nici nu mai stiu daca este vorba ca sunt puternica sau inconstineta. Da, asa cum spun si fetele ar trebui sa iau o pauza si sa ma relaxez. Si sa fac si eu fitze de femeie insarcinata si sa spun ca nu mai pot. Ceea ce simt destul de des...

Doamnelor, in Bucuresti ninge cu o furie nemaintalnita. Eu am venit la birou doar pentru o ora, in curand plecam spre Predeal in tabara de ski; sper sa si ajungem, la ce e pe drum...

Va doresc un weekend linistit si frumos.

Inainte sa plec, declar 20 de saptamani de sarcina fix, 5 kg in plus si un baiet la purator; am facut ieri o eco 4D, mi-au printat poza cu copilu' si am declarat ca seamana perfect cu mine!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata! sunt in fuga ca e ger afara, trebuie sa-mi dezghet geamurile la masina, sunt -5 grade, macar de ar ninge si la noi.

Gabi ma bucur ca e bebe bine, si seamana cu tine , ce frumos! distractie placuta la Predeal si sa va intoarceti sanatosi inapoi!

Carmen eu vazusem luni sau marti prima pagina si m-am amuzat cand am vazut craciunitzele. am cumparat scaun pt masina din metro, pt luca, ca ramasese mic ce l-a avut, acum i-am luat de la 4-12 ani. ce fac baietii frumosi? mai aveti zapada?

revin mai tarziu ca fug acum la gradi, scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

'Neata fulgusori stilati.
Va astept cu ceai, cafea si vin fiert.

Delia, intrebarea nr.2 iti apartine, io doar am scurtat-o, .
Incerc azi sa reformulez pe ici-colo...

Clau, avem zapada cel putin o saptamana. Am cumparat sanie si zilnic ne inhamam la sanioara, spre deliciul copiilor.

Gabi, felicitari si sarcina usoara pana la capat.

Dragelor, va doresc o zi mi-nu-na-ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Gabi ma bucur ca sunteti bine si ca bb seamana cu tine
Vio sper sa reusiti cat mai repede ,in ianuarie mergem si noi la o noua coronarografie cu tata,a mai facut una in septembrie si at i-a pus si un stent .Acum sa vedem daca a avut efect tratamentul sau ii mai pune unu
O zi buna fetelor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor,
Am ajuns, in sfarsit , la serviciu.Abia astept sa se termine si ziua asta.
In general suntem bine, Copii au fost bolnavi dar acum sunt binisor si ma bate gandul sa-i scot un pic cu sania ca mi-au zapacit perdelele uitandu-se pe geam.

V-am mai citit dar imi e greu sa raspund , la servici treaba ca la balamuc si acasa nu prea am acces la calculator.
Cu kilogramele stagnez la 63 , eu ma bucur ca nu m-am mai ingrasat.

Va pup si va doresc WE placut!

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

TUMPI

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput