Nou stil de viata (286)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happy_in_TO/Happy_in_TO.jpg)
Happy_in_TO spune:
Danielag, multumesc! Limita la apa de la el am invatat-o: cica daca bei prea multa apa se elimina saruri importante din corp si electrolytes din singe. L-am crezut pe cuvint. Plus ca nu prea ma omor cu apa pe timpul iernii, prefer ceaiul de plante sau apa fiarta, cu lamiie.
Am uitat sa mentionez: chinezu' are un cintar smecher tare care iti face analiza corpului si iti printeaza un raport.
La mine toata greutatea pierduta a fost de grasime si apa, numai vreo 400 gr de muschi si aici nu a fost prea happy cu mine, mi-a spus sa fac exercitii si sa fiu mai activa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Mik 32 kg nu cred ca ai pus:))
poate 320 gr sau 3.2 kg:)
Daniela si eu am citit de vreo luna de ceainaria asta si vreau sa merg
Happy, maine sau poimanine cred ca tre sa vad si analizele de biochimie, eu oricu,m sunt in leg cu dr saptamanal, si mi-a promis ca imi faciliteaza o discutie cu edocrinoloaga, ca vreau sa slabesc.
dar mi-a zis oricum si de la \hemato, fara sare, fara dulce, redus hidratii de carbon, paine fara sare maxim 3 felii pe zi.
Trebui neaparat sa intreb maine daca am voi miscare.
pana acum n-am avut voie, primu lucuru la iesirea din psital scria " interzos orice efiort fizic".
Insa pe mine ma omoara deja nemsicatu asta.......nu vreau sa ma simt bolnava.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
![](images/user_woman.png)
rory76 spune:
happy in TO, poti sa detaliezi dieta pe care ti-a dat-o medicul tau? Adica, cat tine faza I, cum e in faza a doua, ca nu am inteles...multam!
"Trust no one!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happy_in_TO/Happy_in_TO.jpg)
Happy_in_TO spune:
Rory, cam ce am scris mai sus a fost programul fazei 1 care dureaza pina pierzi 10% din greutatea initiala. Poti tine insa mai mult, dupa citeva zile te obisnuiesti bine de tot si chiar nu ti se pare o dieta. Eu m-am simtit mereu satula, nu mi-a fost foame deloc si mi s-a parut usor in sensul ca nu a trebuit sa masor nimic. Verde la carne slaba, salata si legume verzi. Rosu la piine, orez, fasole uscata, zahar, lactate si brinzeturi, fructe si juice'uri.
Faza a doua m-a dus la vale si cred ca am inceput-o cind nu trebuia. Deci faza 2: totul ca la faza 1, numai ca poti adauga 2 felii de piine fara zahar, iaurt degresat, fructe (nu prea multe, cit sa incapa in causul palmei), migdale (15 la numar)... Din ce am scris in plus la faza 2, se alege numai 2 dintre produse pe zi: deci ori alegi feliile de piine normala si iaurtelul, ori alegi migdalele si fructele, ori... intelegi tu...
Ce am gresit eu: punctul meu sensibil sint alunele si migdalele. Deci nu pot sa bag mina in punga si sa numar 15 boabe si apoi sa pun punga de-o parte pina a doua zi :))) nooooo... Io maninc toata punga, dami-as peste gura sa-mi dau! Si in perioada aia de am inceput faza a 2-a au vindut la magazin pungi de 500 gr la ieftineala... offff!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielag/danielag.jpg)
danielag spune:
Sabinelu, poate ne mobilizam si facem o intalnire la ceainarie, ce zici? Sper sa-ti iasa analizele bune si sa primesti de la doctor permisiunea pentru miscare
.
Happy, multam de lamuririle cu bautul de apa. In legatura cu alunele/migdalele: iti poti cumpara o punga mai mare si sa faci apoi portii de 15 bucati puse in pungi separate si legate. Si cand intinzi mana iei o singura punguta . Si te limitezi la punguta respectiva.
Diana (Dordia) acum am vazut si eu pozele voastre, ai niste baieti tare frumosi. Iar tie iti urez spor la ce ti-ai propus anul asta .
Mik, am citit de vreo 3 ori cele 3.2 kg fara punctul din mijloc si nu pricepeam neam cum te poti ingrasa atat. Las' ca se duc ele, kilogramele, nu-s asa multe si-s luate recent.
Daniela
hcclara spune:
La multi ani! sa va dea Domnul tot ce e mai bun in noul an, si mie pe langa voi
fac langosi acum, astept sa creasca, sper sa-mi reuseasca ca m-a innebunit Marc sa-i fac!
Vik nastere usoara, asteptam vesti!
Happy bine ai revenit, sa stapaniti sanatose noua casutza!
Dordia ce frumosi smecherasi ai tu acolo!
Marilena frumos orasel, si Mara o dulcica!si tu la fel!
Carmen vreau eu o gura de cioco de casa! chiar ma gandeam la tine oare cate ai facut???
Anda te-am visat intr-o noapte, sunteti bine?
Cami ti-am vazut craciunelul, e tare dulce, si ce mare s-a facut!
Eu am avut musafiri 2 zile, a fost o prietena de-a mea cu sotul si copilul la noi, ieri au plecat, azi am dormit toata ziua, n-am facut nimica si am fost cu copii la Mc Do.
nu mai am nici prajituri, doamne ajuta, dar tare bune au fost
Mai manac acum un langos, asta daca imi reuseste si de maine ma apuc de treaba, anul asta vreau sa fiu iar slaba si asa sa si raman.
va pup pe toate, nu stiu daca am citit tot, ca sunt la laptop si face fitze, dar trimit pana nu pierd mesajul.
hcclara spune:
Mik ce m-ai distrat, am uitat sa-ti spun, daca ai fi luat 32 kg, aproape m-ai fi ajuns
Crystina am vazut si printesele tale dragutze.
Daniela succes cu proiectul!
rory76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO Rory, cam ce am scris mai sus a fost programul fazei 1 care dureaza pina pierzi 10% din greutatea initiala. Poti tine insa mai mult, dupa citeva zile te obisnuiesti bine de tot si chiar nu ti se pare o dieta. Eu m-am simtit mereu satula, nu mi-a fost foame deloc si mi s-a parut usor in sensul ca nu a trebuit sa masor nimic. Verde la carne slaba, salata si legume verzi. Rosu la piine, orez, fasole uscata, zahar, lactate si brinzeturi, fructe si juice'uri. Faza a doua m-a dus la vale si cred ca am inceput-o cind nu trebuia. Deci faza 2: totul ca la faza 1, numai ca poti adauga 2 felii de piine fara zahar, iaurt degresat, fructe (nu prea multe, cit sa incapa in causul palmei), migdale (15 la numar)... Din ce am scris in plus la faza 2, se alege numai 2 dintre produse pe zi: deci ori alegi feliile de piine normala si iaurtelul, ori alegi migdalele si fructele, ori... intelegi tu... Ce am gresit eu: punctul meu sensibil sint alunele si migdalele. Deci nu pot sa bag mina in punga si sa numar 15 boabe si apoi sa pun punga de-o parte pina a doua zi :))) nooooo... Io maninc toata punga, dami-as peste gura sa-mi dau! Si in perioada aia de am inceput faza a 2-a au vindut la magazin pungi de 500 gr la ieftineala... offff! |
Deci, din cate pricep e un fel de Atkins,nu? Deci painica wassa nu e voie in prima faza,nu? Nici iaurt,nici zeama de portocale? Eu pot sa tin dieta asta iarna, ca si asa nu sunt fructe multe...am de dat jos vreo 8 kile, sa zic, de asta vreau sa ma apuc sa scap de ele pana nu se fac prea multe...multam frumos! te mai intreb da,nu te superi?
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
"Trust no one!"