Nou stil de viata (286)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
zisaCami spune:
La multi ani si de la noi, sa aveti un nou an cat mai bun, cu sanatate si cate kg vreti voi!
La Multi ani tuturor ce poarta numele de Stefan / Stefania!
Am pus cateva poze cu craciunelul meu.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielag/danielag.jpg)
danielag spune:
Buna seara, doamne frumoase!
N-am apucat sa intru sa va urez Craciun Fericit, asa ca va urez acum Sarbatori Fericite! Sper ca ati fost cuminti in 2009 si Mosu' nu v-a ocolit.
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Noi am fost plecati la Constanta de sarbatori. Am ajuns joi, ploua usor, marea era ca o balta, n-avea nici macar o urma de val . Dar sambata ne-am plimbat putin si era o vreme ca de primavara, cu o mare verde-albastruie o minunatie.
Va pup pe toate, mai trec pe aici zilele astea. Sanatate tuturor!
Daniela
violeta70 spune:
Va pup de la "munci"
Va invit la o cafea , ceai sau un laptic cald.
ZisaCami Craciunelul tau este superb.
Eu ma simt super umflata, desi nu pot spune ca am mancat prea mult, dar ieri la Stefan nu am rezistat si am mancat o felie de tort si niste prajiturele.
Va doresc o saptamana frumoasa si ne mai auzim zilele acestea.
Pupici
Delidana spune:
Salutare,
Vio, multumim de ceai, eu l-am servit azi dimineata cu doua felii de cozonac, a fost bun.
Cami, sa-ti traiasca Raducu, seamana cu taica-sau ca doua picaturi.
Lou, Daniela,
Carmen, esti de servici la bucatarie?
Miine sint invitata la ziua unei prietene, o sa incerc sa maninc cite putin din toate.
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mihaser spune:
Neata!
Sunt happy ca nu prea am pus pe mine de sarbatori...So raport 57,6 kg...cu 500gr in plus...dar scap azi de ele la un tae bo.
Deli si mie mi-a placut emoticonul ala...asa ma reprezinta!
Va pup si va urez sarbatori minunate in continuare!
roxana1974 spune:
Buna seara fetelor!
nu demult m-am intors si eu de la sala, am facut o azi dupa o pauza de 3 saptamni
. Mi-am revenit in forta ma pregatesc de noul an
Miha, ma bucur ca ai fost asa de cuminte. Sper ca toata lumea e multumita dupa Sarbatori.
Si eu merg la serviciu zilele astea dar categoric e mult mai liniste decat de obicei. Sper sa fie asa si maine si poimaine si sa incheiem pasnic
Va pup si mai viu maine.
Roxa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Dragele mele, va urez o petrecere de revelion minunata si un 2010 superb, plin de santate, fericire si noroc!
Un pup pt Violeta, sa vina bb mult dorit.
Cami, am vazut pozele, ce mare e Raducu, si frumoooos!
io m-am umflat ca tre sa vina uratii...da cam intarzie...si am inceput sa mai am arsuri de la prednison, luam doar o pastiluta de pansament gastric si mergea bine, dar reteta era pt doua...asta e...mai adaugam la pumnu pe care il inghit zilnic , bine ca am rezistat o luna doar cu una:)
Dar ma simt bine altfel, multumesc lui Dumnezeu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
Delidana spune:
Salutare dragelor,
Sabina, multumim de urare. Ma bucur ca te simti mai bine, nu ne-ai spus cum a iesit la ultimele teste.
Miha, bravo ca te mentii, pina intr-un kg nu se pune ca asa e de sarbatori, mai mult sedentarism si mincare buna.
Eu azi ma apuc de salata de beuf, miine avem petrecere cu prietenii si trebuie sa ma costumez ca sa reprezint o anumita perioada, sa vedem daca-mi iese (Roxa, sa nu ma dai de gol ).
Va doresc spor la ultimele pregatiri!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
louisea spune:
Salutare dragutelor
Va pregatiti de Revelion? Noi tocmai ce am fost la cumparaturi inainte sa se aglomereze prea tare. Zici ca fac party la cata mancare am desi daca ma uit la cata mancare fac altele e putin
Delia cum a fost la ziua de nastere ieri? Sper ca te-ai distrat
Miha bravo tie!! Nici eu n-am pus prea mult zilele astea, dar am pus in schimb 2 kg pana acum :(( si is numa in saptamana 14+ceva zile. Mi se pare cam mult (desi am inceput la 52.5 kg)
Va pe toate si mai vin eu..
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
mephala30 spune:
Ne-am intors duminica de la Bv. Dar timp prea mult de forum n-am avut. Stiti cum e: despacheteaza, pune la spalat, cumparaturi, apuca-te iar de mancare si dulciuri. De data asta am fost mai linistita, am facut doar niste oua/rosii umplute, piftie de curcan, crema de branza cu marar si salata de vinete. Un alt tiramisu, , cu ananas si o prajiturea a la Carmen. Maine voi pregati o salata de fructe cu frisca si pricomigdale.
De revelion vom fi impreuna cu niste prieteni, am cumparat un joc de poker ce asteapta sa fie in centrul atentiei, . Film, dans, voie buna...cam asa vom intra in noul an.
O sa-mi gasesc timp sa descarc ceva poze.
Delia, Gusta, am mancat prajituri gandindu-ma la voi, .
Delia, in ce te costumezi? Sunt atat de curioasa!!!
Crystina, ai doua fete frumoase foc, sa-ti traiasca sanatoase!
Mihaser, fain ca te mentii, io am pus 2 kg pe mine.
Sabinu, ma bucur ca esti optimista.
edit, salutari, Lou, ma bucur ca sunteti bine. Ce greutate de invidiat ai! Pe deasupra esti si insarcinata...