Aradence DC...! (135)
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
Ioana, ce scump ii Nicolas asa echipat si ce-a crescut Alesio!
Ce mai faceti?
Ioi ce-i la mine in casa ...toate jucariile "descarcate" in mijlocul camerei...cica Dragos alege jucarii pentru copiii mai saraci. Sper ca termina pana diseara.
Sarbatori Fericite!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Helllooooooooooooooooooooooo,
Alina, a terminat Dragos de sortat jucarii ieri?
V-am zis ca Bogdi e tareee mamos de cand am venit din spital, nu? Azi noapte nu am avut nervi sa ma cert cu el asa ca l-am mutat cu mine in pat. Ma dispera ca tot vrea sa doarma cu mine acum, desi asa bine era inainte ca s-a obisnuit usor cu camera lui ... si dimineata plange ca vrea sa stau cu el, sa nu merg la lucru . Ma gandesc cu groaza ca se va obisnui si mai si cu mine cand vom fi plecati si ca va face figuri cand va merge din nou la gradi .
Nu ma intelegeti gresit, mi-e drag de numa sa dorm cu el , dar pe de alta parte e mai usor daca doarme in camera lui. Acum de cand am renuntat la sticla doarme si mai bine, adica nu se trezeste dacat maxim o data ca vrea pisu sau lapte.
Pe de alta parte ati avut dreptate cele cu care am discutat ca daca renunta la sticla nu mai bea atata lapte, e foarte adevarat, deja nu prea mai vrea lapte, decat foarte putin. Sper insa sa compenseze cu mancarea, parca parca zilele astea a mancat ceva mai bine, chiar mi-a cerut el mancare de cateva ori. Nu ca mananca noutati, aceleasi chestii, dar mai mult cantitativ.
alinamoro spune:
Flavia, a terminat Dragos cu jucariile ca l-am ajutat eu, bineinteles ca ei s-au "pierdut" in amintiri . Erau jucarii cu care nu s-au jucat demult...pana la urma le-am sortat, am luat o gramada din ele si tot multe au ramas.
Stai linistita ca perioada asta cu Bogdi mamos va trece, motivul zic eu ca-i statul in spital.
No, am ramas fara Dragos pana maine, l-a invitat Alex a lui Miha sa doarma la el . Vai ce bucuros a fost ...s-a pus in genunchi sa ma roage sa-l las, desi n-am zis ca nu-l las, doar ca ma gandesc.
Daca nu-i acasa profitam sa mergem pana la Real mai tarziu sa mai cumparam ceva de Mos pentru el ca Ade ii "rezolvata".
Avem ceva sarbatoriti...
La multi ani David de Cristiana70!
La multi ani Elena de Ducky!
Sarbatori Fericite!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Hello! La multi ani sarbatoritilor si din partea mea!
Raportez ca am vazut si eu "pufisorii",superbi Si costumatiile super!
Eu am impachetat azi si cadourile de mos deja.Bradutul (ca tot mic va fi pe motiv de spatiu) o sa il fac rosu-auriu anul asta.
Maine suntem convocati la vaccin pentru Tudor,dar nu stiu daca ii face sau ba,ca mai tuseste din cand in cand,de obicei dupa ce termina de supt ... nici nu imi dau bine seama daca e ramasita de raceala sau altceva.
Cam atat nou
Spor tuturor la cumparaturi si pregatiri !
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
Claudelu spune:
Sara buna!
io una sincer va spun ca nu am apucat sa fac mare branza pentru Craciunu asta...in fiecare zi apare cate ceva...ieri am fost nevoita sa merg la serviciu (asa vreo 5 ore), azi de dimi am muncit ceva si apoi am fost cu Raul la Stoica ca i-au aparut pe manute (chiar in palma) niste bubite care s-au facut rana si il ustura de numa...a zis ca e o eczema posibil pe baza alergica (sper sa fi inteles eu bine) si de ceva vreme in cap ii tot dispare si apare ceva cojbita, da e urata nu ca alea ce apar bebelasilor...si acum chiar m-a speriat...mi-a dat sa-i fac un set de analize si apoi vedem, cert e ca el a zis ca dupa parerea lui e un inceput de psoriazis Desi stau tare prost cu banii azi ma scuturai de 150 lei numa pe medic si tratament...asta e, importanta e sanatatea lu Raul decat toti banii din lume.
Si tot azi in premiera mondiala, fiu meu a luat-o rau de tot pe coaja...imi pare rau, pana acum nu i-am dat decat o palmuta la fund, dar azi zau ca m-a scos din toate mintile si a luat-o cam zdravan...ma rog zdravan, nu va imaginati ca am dat in el ca intr-un sac, a incasat vreo 5-6 palmute peste fundu gol Am mustrari de constinta, zici ca mi-am pierdut mintile, nu mai am rabdare cu nimeni, nu doar cu Raul....cred ca nu mi-ar strica un consult phiso
Ieri tin sa va anunt ca m-am tuns (stati asa...nu scurt, doar putin mai scurt ) si am BRETON Imi place, nu ma mai subtiaza la fata chiar asa si plus de asta ma face si mai tanara ...oricum io sunt cea mai tanara de pe mapamond, da?
Si sunt cu spume si pe Clau pe care sincer in momentul asta l-as arunca de la etaj ... ne rugam de el de vreo 2 zile sa ne monteze bradu ca sa-l putem impodobi si NIMIC...mor de draci cand il vad cat e de indiferent si calm...i-as da cu un ghiveci in cap, dar pentru ca vreau sa avem liniste de Craciun tac si rabd si ma descarc aici...pot?? ...da totusi cred ca i-au un ghiveci si il azvarl spre capu lui
Ioana, pufisorii tai sunt niste scumpi
Flavia, si Raul e mamos la culme, uneori ma chiar dispera si ma gandesc ca de o fi tot asa cand o creste ma va injura nora mea
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Am fost la Real acuma seara. Mama mia cata lume! La jucarii nici nu te puteai uita ca toti se inghesuiau plus carucioarele ditamai. Ce preturi al jucarii! si nu am vazut ceva deosebit si pret bun. Am vazut Baby born la 325 lei, la Penny ii 200 lei. Habar n-am ce-i diferenta asta, m-am uitat f bine la el si-i identic.
Clau, nici noi n-am facut bradul, tot pe motiv ca tata nu l-a adus din beci. Maine seara dupa ce vin de la lucru sper sa-l impodobim si noi.
Are cineva in familia voastra psoriazis?
No musai sa pui o poza cu noua freza. Da? Da' maine ca apoi plec la Bihor si stau cateva zile.
Moni, noi pastram culorile de anul trecut, adica de vreo 3 ani, albastru cu argintiu.
Sarbatori Fericite!
Cristale spune:
No sa va spun si eu ce am patit. Am mers la cumparaturi la kaufland ca pana acuma sotul meu nu a avut chef....si eu tot nervoasa eram pe el pt ca stiam ca o sa fie o invalmaseala de numa....de vreo sapt tot ma rog de el sa mergem la cumparaturi. In fine ieri am mers...toate bune si frumoase ne umplem cosul dupa ce facem slalom printre oameni nesimtiti si cosuri lasate alandala si pe cand ajungem la casa auzim si noi ca nu mai dau pe bonuri accor services...adica tocmai alea pe care le aveam noi...si asta numa din 19...da io nici nu am ascultat ce zice pentru ca nu mi-o trecut prin cap ca nu or sa dea pe bonuri din astea...ca doara de cativa ani tot la kafland ne facem cumparaturile in fiecare luna...asa ca ma-am enervat de numa si am lasat cosul acolo si am plecat la armonia.
www.floar3d3colt.blogspot.com
Somleac spune:
Fetelor, am intrat sa va spun sarbatori fericite, sa va aduca mosul tot ce va doriti, plus copii cuminti si barbati iubitori si harnici, ba chiar si DARNICI.
Mi-ati lipsit saptamanile astea, dar asta nu inseamna ca nu stiu de voi, am mai intrebat fetele cu care mai vorbesc la telefon. Asa ca sunt la curent cu toate noutatile.
Eu am avut o perioada mult prea incarcata, cu probleme maaaari la lucru, stres cu caldarea , stres si nervi cu scolile astea, multe bucurii din partea copiiilor, serbari peste serbari, spectacole, recitaluri, emisiuni TV, petreceri, excursii,nervi cu copii si cu sotul, love tot cu sotul, intr-un cuvant viata si multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit pana acum. Am sufletul atat de plin, incat cred ca va trebui sa-mi cumpar o geanta sa mi-l port.
Mai stau un pic la lucru si plec sa-l schimb pe tata Susu.Sper sa mai am timp zilele astea libere sa intru si pe forum.
Si ceva de ras
Raspunsul Mosului
Dragul mosului baiat,
Iti spun clar si raspicat:
Am primit scrisoarea ta,
Dar m-am sters la c*r’ cu ea.
Si ma p*s pe ce-ti doresti,
Nici in vis n-ai sa primesti!
Si daca-mi mai scrii vreodata,
Iti rup gura c-o lopata!
Nu-l mai cauta pe mosu’
Ca iti face c*ru` rosu.
Mosu` a plecat din tara,
Ca e criza financiara!
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
Ceau fetele.
CRISTALE aoleu ce nasol,cred ca faceam cu nervii!
CLAU sper sa nu aiba Raul psoriazis.Iar cu cafteala si Diana o mai incaseaza,uneori efectiv o cere cu indarjire
ALINA deci si in Real balamuc ... si husbandu' s-a dus acolo,n-are ce face i-am zis eu! Atat ca el ia doar alimente.Eu jucarii am luat din timp,bradut mi-a cumparat taica-meu,ceva ornamente de pom am luat doar desi nu erau ele chiar de musai pe criza asta,dar de ani de zile n-am mai luat nimic.De impodobit eu doar in 24 il fac ca de obicei sa il gaseasca Diana seara cand vine si mosu.Deci iar o fi stres maine ...
MIHA ce ma bucur ca mai dai un semn si ca sunteti ok! Mortala poezia i-am citit-o si Dianei precizand ca uite anul asta nu aduce mosul cadouri ca e criza .Zambea intr-o dunga: sa creada? sa nu creada?
Noi am fost la vaccin cu Tudor,i l-a facut cica e ok ,a zis ca tusea aia razleata poate fi si de la aerul uscat.Diana fuge prin casa in jurul masutei,tipa si danseaza pe colindele Cleopatrei Stratan.Il mai si tavaleste pe Tudor desigur,ca el ii e spectator .
Noa merg sa ma mai apuc de treaba ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
Melania 14 spune:
Am vazut copilasi dragalasi pe la serbari si pe la radio
Ne-am dat si cu saniuta la greu,a fost feeric.Cu ocazia acestor zile inzapezite am facut si stocul de haine de zapada pt copii din Obor.Cu 50Ron i-am aranjat pe amndoi cu salopete si manusi.
Flavia felicitari pt operatiunea sticluta .Mela a lasat-o singura asa incetinel pana la 3,5 ani desi eu mi-as fi dorit sa nu o faca.Nu prea serveste lactate.Recupereaza Serban pt ea .
Alina Oper Astra combi pe motorina avem.Realmente ne-am schimbat masina pt ca am facut schimb cu cineva,le-am dat Loganul si diferenta de bani.De condus am apucat o data ca a venit zapada si se conduce altfel,parca mai greoi decat loganul.
Moni savureaza momentele.Serban e un "berbec" explorator practicant de sporturi periculoase,asa cum ti-am zis si daca-l scapi din ochi pune mana si trage tot ce vine la rand.Se catara peste tot si culmea....mai rau plange si se vaicareste atunci cand nu obtine ce vrea decat cand cade sau se loveste.Mela saraca de abia se descurca singura cu el si e o adevarata aventura mersul la WC cu el de fata.
No va las ca la 16 merg la dentist mi-a picat plomba.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)