Aradence DC...! (135)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
ALINA super serbarea,m-am distrat de minune cu Adelina la poezie cum isi tot ridica poalele in cap si se fastacea de pe un picior pe altul
Taare dulce a fost si vad ca si talentata la dans, ca si partenerul ei dealtfel ! Foarte faina si intrarea in scena si costumele si dansul,doar freza fetitei de langa Adelina m-a dat pe spate 
![]()
ADA distractie placuta!
Diana a fost dusa la Expo la toboganele gonflabile si a prins in sfarsit ocazia sa se plimbe si cu un ponei.Era un tip flambat bine (cu niste vin fiert) cu poneiul si-avea si caleasca sa ii traga pe cei care n-aveau curaj sa urce pe el probabil.5 lei distractia ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
alinamoro spune:
Moni, da, Adelina a fost mortala cu poalele-n cap.
Mi-a placut si mie cum a dansat cu Vladut, nu s-au incurcat. 
Io nu stiu de ce i-a facut mamica fetitei freza asa...
Clau, of, imi pare rau de masina...
Tu nu stii ca(,) cu masina nu faci economie? ![]()
Asteptam poze de la serbare.
No, plec si eu acasa...
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Alina.a super petrecerea.Ce a fost Boggie night?am scris bine
?Tu arati foarte bine, dar ti--am mai spus-o.I-am mai vazut pe ai tai pe la primarie,fara tine.
Flavia sper sa ma feresc de accidente in continuarea pt ca m-ar linsa Ovi daca i-as face ceva noii noastre masini.Pupici lui Bogdi.Cat despre matusa ta,eu stiu pe cineva care s-a dus la Cluj trimisa de un oncolog de aici ,cu aceiasi problema.
Alina foarte draguti copilasii tai la,serbari.Mey dar ce,de doamne dascalite sexoase pe acolo.Nu-i de mirare ca presteaza bine copiii la serbari
.
Ada am vazut-o pe Iulia in Real.M-am uitat si dupa tine,scurt, ca mai mult nu-mi permite Serban,odata a zbughit-o.
Moni am vazut-o si pe Diana vorbareata,ce-l mai intretinea pe mosu'.A plecat relativ repede de langa el.![]()
Clau si restul care ati mai avut serbari vreau sa vad pooooooooooooze.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
alinamoro spune:
Carmen, chiar vroiam sa te-ntreb cum stai cu sofatul. Cu masina mergi la scoala?
Aveti alta masina? No, ce curioasa sunt...![]()
Inca n-am plecat acasa ca-l astept pe Calin.
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
No ca rezolai si cu masina...sincer, nu stiu ce m-as face fara ai mei...le-am zis ca n-am bani de baterie si in secunda 2 a vneit mami cu banii...le-am zis ca-i acceptam doar sub forma de imprumut dar sunt ferm convinsa ca nu ni mai iau...uneori tot stau si ma gandesc ca atatea sacrificii si atatea lucruri fac pentru mine, pentru sora mea, pentru familiile noastre ca nici o viata intreaga nu ne-ar ajunge sa le multumim...in fine, iar m-a lovit melancolia.
Serbarea asta a fost THE BEST!!! a fost cea mai frumoasa serbare de pana acum si sunt mandra de raul ca si-a spus rolul tot fara pic de ajutor!
Poze probabil ca doar maine ca am luat camera unei prietene ca sa si filmezi si ptr a descarca pozele avem nevoie de ceva driver de care se ocupa acuma Clau, da cu siguranta ca nu voi mai avea chef sa le si descarc pe net
ALina si Ada, chiar ca au fost draguti si frumosi Ade si Vladut!
Moni, am vazut si pozele tale! Mie asa-mi place de Diana ca e tare dezghetata ![]()
Ada, 
sti tu de ce ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
monica70 spune:
CLAU ma bucur tare ca ai rezolvat cu masina
Asa-s si ai mei m-au ajutat si ma ajuta f. mult pe toate planurile.Abia astept sa vad si serbarea voastra! La Diana asta a fost a patra serbare,a fost draguta dar tot mai faina a fost prima,cea de anul trecut de Craciun ca au avut atunci vreo 6-7 dansuri care-s mai de efect
,acum au cantat in schimb mult mai multe cantece ...
Ai dreptate cu Diana,e dezghetata,dar aici cred ca pe taica-su seamana el fiind mai tupeist
Io cand eram mica eram cam timida si linistita (exceptie acasa 
).Nici la scoala n-as fi ridicat mana sa ma pici cu ceara nici daca stiam de nota 11 si mereu aveam note mai mari la scris decat la oral.In schimb Diana am vazut ca la gradi e mereu cu mana pe sus sa raspunda
, se ofera voluntara la te miri ce,canta si vorbeste pe strada,in tramvai etc. Nu i-a fost frica nici cand era mica nici de mos,de clowni sau alte aratari
(nici macar de-unul imbracat in vampir la Bran chit ca s-a cam "dat" la ea)
CARMEN cum se intelege Mela cu Serban acum? Sa stiu la ce sa ma astept in viitor ![]()
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
diana11 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=serbare&mid=23056&cid=35747 cateva poze de la serbare
De 2 zile umblu sa cumpar niste cizmulite Alexandrei si nu gasesc, care mi-au placut ori nu aveau marimea, ori erau prea scumpe
.
Flavia si eu recomand Clujul cu toate ca mama mea a fost operata la Timisoara si e ok.Ea 'a avut' cancer de col uterin.
Am fost azi la Expo, a fost frumos, s-a dansat, am asistat la un numar de magie..
Brrrr ce frig! Azi dimineata nici nu s-a mai inchis usa la masina

flavia ramona spune:
'Neata,
Noi nu ne laudam cu nu stiu ce serbare. S-a vazut ca au lipsit multi copii de la repetitii si ca sunt grupa mica. Erau timizi saracii, nu au cantat mare lucru si alte cele. Bogdan a stat mai mult pe scaun, dar am fost tare mandra de el deoarece cu toate ca nu a fost decat in ziua cand a si primit poezia a spus poezia foarte frumos, fara pic de emotii. Am avut insa eu emotii si bineinteles ca nu l-am filmat ca eram atat de atenta la el ca am uitat
. Copii au fost frumosi si simpatici, unii foarte timizi, altii mai putin ... Asteptam serbarea urmatoare cand vor fi mai obisnuiti
. Am fost si eu si tati la serbare.
flavia ramona spune:
Alina, Diana11, superbi copilasii ce mai.
Am vorbit matusa-mea si azi merge sa vorbeasca aici la judetean la dr Ciucurita, care e chirurg, dar a facut 1 an si la oncologie la Cluj. I-a fost recomandat din mai multe parti, chiar si de la Euromedic si au spus ca si el face exact cum i se face la Cluj. Ea e obosita, vrea aici ca e acasa, nu stiu ce sa zic, eu vreau sa-i fie bine indiferent unde merge.
Nu am pus inca poze, sper sa reusesc sa pun azi, desi nu-l vedeti pe Bogdi decat stand pe scaun sau in picioare si cam atat. Aaa, ba, mint, la un momentan isi desfacea nasturii de la camasa ca ii era cald cica
.
flavia ramona spune:
Clau, la fel e si cu parintii mei, nu stiu ce m-as fi facut fara ei in ultimul timp, am mare noroc ca ii am si ma rog la Dumnezeu sa le dea sanatate sa se poata bucura si ei de nepoti si sa ne dea si noua sanatate sa putem sa-i rasplatim intr-un fel pentru ce fac pentru noi.