Aradence DC...! (135)
Raspunsuri - Pagina 19
alinamoro spune:
Moni, la Dragos ii place f mult sa aranjeze masa, farfurii, tacamuri...si cand avem musafiri el ajuta
. Seamana cu Calin ca lui ii place sa aranjeze, ii f meticulos.![]()
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Somleac spune:
La multi ani Ovi. Carmen sa _ ti traiasca sotul , sa te iubeasca si sa_ ti satisfaca toate dorintele.
Alina super surpriza. Si noua ne mai fac copii din astea. Cel mai tare m-au distrat cand ne-au adus cafeaua la pat cu lumanari aprinse si ne-au intins in fata ( sa nu murdarim plapuma ) prosoapele de bucatarie murdare care miroseau ingrozitor.
Noi am desfacut pomul si am restabilit situatia. Mai am perdelele sa le pun la geamurile din bucatarie.
Gabi abia astept sa ma uit la poze. Pozele noastre sunt un fiasco. M-am certat si cu Susu ca a luat un aparat prost, cand colo careva prunc a umblat la setari si de aia facea poze de kk.
Noi azi n-am plecat nicaieri. Cred ca-i una din cele 5 duminici pe an cand nu duc pruncii undeva dumineca dimineata. Am facut ieri curatenie si mi-e asa de drag de casa asa curata si ordonata ca am vrut sa stau sa ma bucur de ea cele cateva ore cat va tine.
Acum jucam un joc primit de Daria de Craciun, ceva cu un labirint, destul de greu.
Na sunt la rand.![]()
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
alinamoro spune:
| Citat: |
| Cel mai tare m-au distrat cand ne-au adus cafeaua la pat cu lumanari aprinse si ne-au intins in fata ( sa nu murdarim plapuma ) prosoapele de bucatarie murdare care miroseau ingrozitor. |

Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Somleac spune:
Alina spune-i la Cali ca-l asteptam la Candamir. E un joc mult mai fain si mai complex decat Catanul.
gabitzica spune:
La multi ani
Ovi
Alina foarte emotionant gestul copiilor tai. Ma gandesc ca ati fost in al noualea cer.
Noi am fost azi la tara, copiii au fost in extaz, ca au foat tot pe afara, s-au catarat in pomi, s-au pus sa smulga tulei, au dat mancare la iepuri. Acum sunt in continuare in extaz ca am adus-o si pe maica-mea la noi, o iubesc foarte tare.
Miha , s-a scos Susu cu aparatul, bine ca setarile au fost de vina.
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI OVI 
ALINA intr-adevar emotionanta surpriza
.Ce idei pe ei ,vreau si eu dinastea
.
Gabi faine pozele toate ,fumoasa zona .
Numai stiu ce sa scriu ,asa ca ma retrag la somnic.
AAA si eu vreau intalnire cu prunci ,daca va hotarati ,eu pot oricand inafara de joi.
Noapte buna 
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
ILDI25 spune:
Si ca sa nu raman iar eu codasa ca de obicei
Moni LA MULTI ANI lui Ghita 
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
niko_26 spune:
La multi ani Ovi si Ghitza!
Ai copii mari Alina!Sa-ti faca ei cafeaua si sa-ti pregateasca micul dejun
Cartile de la Adevarul nu le am toate, am cam jumatate din cele care au aparut pana acuma, dar mai cumpar din Timisoara de la libraria Ziarului Adevarul din cele care le-am ratat si mi le doresc foarte tare.Asa cate 3, 4 cand ajung pe acolo.![]()
Maia mea cam tuseste.O doftoricesc cu propolis, miere si sirop de tuse.Sper sa-i treaca cu astea.
Casa noastra e cu susu in jos ca schimbam mobila in bucatarie si m-a mai lasat si aspiratorul, a facut scanteie cand l-am bagat in priza, si cum am covoare si mochete peste tot, distractia e maxima de o saptamana cu blonda de matura
Maine sper sa resuscitam aspiratorul, ca zice Cipri ca stecherul e de vina, si sa rezolvam cu montatul de mobila sa fie toate la locul lor.
Somleac spune:
La multi ani Ghita. Moni sa-ti traiasca sotul sa-ti indeplineasca toooaaaate dorintele si ¨necesitatile¨
.
Haideti la 

Niko spor la pus casa la locul ei. Am si eu un bagaj maaare pentru tine. Ar cam fi musai sa ne intalnim zilele astea. Nu evadezi tu si sa-mi faci o vizita?
Gabi super ca ati iesit ieri, a fost un timp superb. Si pe mine ma uimesc copii astia cat isi iubesc bunicii, indiferent ca ii vad mai rar sau mai des. Cateodata chiar ma enerveaza ca e unii bunici la noi care n-ar merita sa primeasca atata afectiune.
Aseara Alex a decis ca trebuie sa salvam planeta de la dezastru. Ca urmare am stat la lumina lumanarilor. Pana cand a scapat o lumanare pe covor![]()

monica70 spune:
Mersi fetele
,i-am transmis .
Noi abia azi am dus tort la gradi de ziua Dianei,ca saptamana trecuta au fost foarte putini copii prezenti ... azi macar au fost aproape toti - 26 din 27 - vorba educatoarei, nici la serbare n-au fost atatia.Diana a fost incantata mai ales ca i-a servit ea cu farfurioara cu tort pe fiecare.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">