Aradence DC...! (135)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neatza, trezireeeeeeeee, ce-i cu lenea asta p'aci.

Ioana, de unde ati dus oare renul ala p'acolo???

Moni, mi se potriveste ceva din zodiac, insa in proportie cam mica. Interesant oricum.

Clau, intr-o zi din care an?? Asta sigur nu o mai fi. Poate mai discutam despre asta de Craciunu viitor . Azi la 18 ma duc la Lavi.

Maria_rubi, cu intarziere:
La multi ani!
Sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi tie!

Ai sosit acasa? Cum a fost la Slatina?

Niko, voi pe unde umblati?

Io am o stare nasoala, sper sa nu racesc pt ca exact ca inainte de o raceala ma simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

FLavia, dar n-ai mai fost luna asta la Lavi?? Iti refaci manichiura pentru Revelion?

Apropo de Revelion, pe unde va petreceti? Noi mergem la un chef...trebuia sa mergem la No Name dar am fost invitati la chefu asta si am renuntat la restaurant...io sunt cea mai fericita, ca nu prea imi place sa merg la restaurant de Revelion

ALina, mi-a ajuns si mie Lenor-u

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Apropo, ieri am trecut prin Tinca si ma gandeam sa te sun

Eram la Tinca la finii nostri. Daca ma sunai te invitam la o prajitura.
De Revelion mergem la Cicir, vom fi mai multe familii.

Ioana, cam scurta, dar bine ca ne mai pui poze sa nu va uitam. Ce scumpi si mari sunt gongolinii!

Moni, mortal zodiacul!

Eu sunt la lucru, fac inchidere de luna, an...sunt "ingropata" in hartii.
Dragos a merg cu Miha si trupa mare la Timisoara, la film.
Ade ii cu buni acasa, fac sarmale.
Maine bucataresc eu...
No, am mancat o ciocolata pana am scris mesajul asta.

Sarbatori Fericite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana s-a imbolnavit renul si l-ati dus la ambulanta? Stiu ca in seara de ajun suferea de diaree si era sub tratament cu smecta
Foarte scumpi pufisorii iar la serbare au fost superbi mai ales pufuletul cel mic.
Azi mi-am expediat copiii la bunici ( ieri nu am reusit ca nu au vrut nicicum)ca am cam ramas in urma cu actele... daca nu as avea internet as avea randament mai mare la lucru.
Moni fain horoscopu, aseara chiar mi se potrivea ceva, ca eram ragusita de cat am urlat la prunci. Azi nu am la cine sa urlu

Mergi la inceput

Am pus cateva poze de la Craciun, incepand de aici.

Gabi, esti suparata ca n-ai la cine urla? Suna un prieten!

Miha cu trupa n-au ajuns inca, au ramas si la filmul de la ora 17.

Sarbatori Fericite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Gabi, esti suparata ca n-ai la cine urla?
DOAMNE FERESTE!
Am vazut pozele. Foarte frumoase cadouri au primit copiii. Ade e tot mai scumpa cu buclele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buona sera.
IOANA mortale pozele cu mosu' si renul ala la ambulanta.Flacaii cred ca erau in extaz! Dulci foc sunt!
ALINA am vazut si pozele voastre,chiar ca faine cadouri si se vedea pe fatza lor ce incantati sunt! Adelina mai ales e o frumusica si dulce foc!!!
GABIII tu cand mai pui poze? Acum n-ai la cine urla deci ai niscaiva timp,nu?
CLAU' deci te-ai regasit racoaico in horoscopul ala! Si io partial
FLAVIA tu tot pe la munca

La mine e balamuc,ca Diana isi face "casa" si a inconjurat leaganul unde-i Tudor cu perne,cutii de jucarii,scaunele ... ba chiar si masa de plastic a carat-o.Cand vine taica-su sus o sa faca cu nervii

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Gabi, Moni, multumim pentru aprecieri!
Chiar asa Gabi, astept si eu sa mai vad poze cu pruncii tai.
Moni, si ai mei sunt "obsedati" sa isi faca cort din scaune, paturi, perne ...mai ales Dragos.

A ajuns si trupa de la Timisoara. Au avut o excursie super, Dragos a fost incantat. Miha zicea ca Matia a fost in extaz.
Merg sa fac un .

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Adi
Cristina, sa va cresteti fetele in armonie, clipele de fericire sa nu va ocoleasca si sa va iubiti mult!

Moni, da tot la munca . Azi a trecut ziua mai repede, pentru ca a venit pe la mine Cristina (Maria_rubi) si matusa-mea si asa bine a fost sa am cu cine povesti . Nu simti cand trece timpul asa.

Miha, ma tot minunez de unde ai atatea resurse sa faci fata la atatea treburi, drumuri, copii, etc.

Alina, mi-ai facut pofta cu cioco si m-am dus pestre drum si mi-am luat praji cu glazura de cioco si nuca de cocos deasupra.
Vezi ca mi-o adus Cristina DVD-ul ei de masina asa ca nu mai iau de la tine, ea are 2 zicea. Mersi oricum de oferta.

Alina.a, cred ca te-am vazut ieri dimineata cu masina, stateai la intersectie la 30 Decembrie-Sanitas. Ce face Eli? Ma bucur ca nu a mai facut varicela.

Gabi, tu trimiti copii la bunici sa muncesti in loc sa profiti ca esti singura si sa te relaxezi?

Io mai lucru doar azi, maine sper sa apuc sa fac ceva p'acasa si sa fac bagajele, ca in 1 o sa fiu adormita rau dupa Revel si nu cred ca fac io ceva.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Am intrat rapid inainte de culcare ca nu stiu daca mai apuc maine. Azi am bucatarit la greu (noroc ca m-a ajutat mult Calin ), am avut si musafiri pe verisoara lui Calin din Austria...acum am terminat cu ordinea si curatenia. Mai am si maine de lucru...

La multi ani Adi!
Cristina, sa-ti traiasca sotul!

Flavia, e ok daca iti da Cristina dvd-ul, ti-l dadeam si eu cu placere. Drum bun sa aveti si sa va relaxati maxim!

Fetelor, va doresc tuturor un An Nou fericit si imbelsugat! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii in anul care vine.

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput