*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (256)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelutat

Lavi of course ca esti bine venita in mijlocul nostru.
Va rog sa precizati punctul de vedere legat de figurine, avand in vedere faptul ca Corap a facut omuleti de hartie iar cristina mh a folosit figurine. In acest sens trebuie clarificat acest aspect deoarece maine e data limita a prezentarii si daca e cazul sa se refaca ceva trebuie spus din timp.
Mita

mei, sincer, din partea mea puteti sa-l si descalificati, m-am distrat mult prea bine cu copiii ca sa mai conteze. chiar nu vreau sa provoc dezbateri, noua ne-a placut ideea, si ca atare ne-am asumat si posibiliatea de a fi scosi din concurs pe tema asta.

in schimb, fi-mea a refacut cuplurile imperiale, aladin a plecat cu cenusareasa, si filip cu belle, yasmin a ramas acasa pt ca si-a rupt mana si nu putea merge la bal...

copiii au construit toata povestea figurinelor... si piratul cel rau.. . a fost o intreaba lupta, mai gaseau una, si se gandeau unde o pun, cu cine, ce cauta acolo...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multmesc pt primire!

Eu zic sa se accepte si omusori - figurine si sa punctam ca plus omuletii manuali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si eu zic sa se accepte, nici nu mi-a trecut prin cap sa fie descalificat cineva. (voiam doar sa ma bag in seama c-am muncit)
ca juriul, in intelepciunea lui , poate face abstractie de ce-i pe langa.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ok se retin figurine predefinite, gen papusele si se acorda punct suplimentare la creativitatea pentru cine a reusit sa le faca din alte materiale manufacturate.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

La multi ani, Stefan! Sa fii sanatos tun, vesel si fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Intrebare:

Pliiz raspundeti daca stiti, pe voi ma bazez

Virgil va trebui sa plece in State(la Boston) pt vreo 2 saptamani la inceputul lui februarie, cu serviciul. Exista ceva in afara de electronice, care merita (ca pret) cumparat de acolo?
Ma gandesc de ex adidasi pt Silvia, are sanse sa gaseasca din piele, marca Adidas sau altele de gen pe la 50-60 de dolari? Sau visez vise frumoase?
Parfumurile sunt mai ieftine decat la noi?
Ideea e ca trebuie sa-l trimit oarecum tintit ca nu-i place shopping-ul

Edit: hai ca am gasit site-ul asta (sper sa se gaseasca similar si in magazine):
http://www.shopadidas.com/family/index.jsp?categoryId=2005736&cp=2039765.2045601
Acum nu ma prind cum corespund marimile. Ce marime corespunde la 33-ul nostru?
Silvia are o pereche Reebok marimea 32 pe care scrie ca marimea americana e 1 1/2. Astia abia ii mai intra, deci banuiesc ca ii trebuie 2 sau 2 1/2.
Ma uit si pe o cutie de-a mea de adidasi, vad ca americanii au marimi pt femei si marimi pt barbati. Deci trebuie sa ma asigur ca modelul e pt fete/femei ca sa puste marimea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tania sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos! Sa va aduca numai bucurii

De acord cu intrarea lui Lavi in juriu

De acord si cu papuselele din plastic, cu mentiunea ca eu personal voi puncta suplimentar daca exista figurine manufacturate, mi se pare corect ca efortul sa fie rasplatit pe masura.

In rest, toate bune, astept cu interes pozele , cadoul de pregatit si-si asteapta cuminte stapana

Intrebare intrebatoare...d-na Mitza cum facem cu grilele de jurizare, ni le trimiti pe mail sau dau un copy/paste la asta din topic?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

satul meu este abia la inceput. fi....beep..ca am ajuns cum am zis: in noaptea asta il fac. maine sunt la serv, maine seara il finisez si pana in ora 24 il postez.
nu am inteles nimic din schimbarea locatiilor de poze, va rog sa-mi spuneti clar unde le uploadez ca eu o sa fiu contra cronometru, sigur le pun maine la ora 23:59 (multe emoticoane disperate)
deci locatie, user name , parola, draci... va rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Stefan-Che cel smecher si frumos, La Multi Ani! si fericire cat cuprinde, alaturi de surioara ta draguta si parintii tai minunati!
Tania, sa-ti traiasca feciorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

LA MULTI ANI CHE, sa cresti mare si sanatos si-ti urez un an cu zero accidente, ca se pare ca nazbatiosul mic are o inclinatie:)

Mergi la inceput