Locul fetelor Nou-Venite (52)
Raspunsuri - Pagina 3
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui polo Flori, am plecat acum o ora de acasa si incepuse sa ninga> mergem in Bucuresti si i-am spus sotului ca dca acolo nu ninge si ratez ninsoarea l-am halit. Acum am facut un popas la job-ul lui si ningeeee. Ma uit pe geam si parca simt ca se apropie sarbatorile. de data asta m-am imbracat cam subtire si moooor e friiig http://community.webshots.com/user/diove |
Polo ai grija mare sa nu racesti tocmai acum de sarbatori. E tare rau sa fii racita...mie tocmai ce mi-a trecut cat de cat raceala.
Aaaa.... eu sunt in apropiere de Bucuresti ( la cativa km) si la noi ninge marunt...asa ca , probabil ca si in capitala fulguieste. Sa nu il halesti pe sot tocmai acum...mai lasa-l putin ca poate, poate o sa ninga cu fulgi mari si tare in curand.
Te
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui cora79 Trutzi,Flori,Polo,Draga fetele "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
CORA
***Poze***
puiutz_mic spune:
Buna fetelor, m-am inscris de ieri pe forum asa ca sunt nou - noutza..
Ieri eram foarte fericita pentru ca 2 teste de sarcina mi-au iesit pozitive (desi a doua linie era cam neclara la ambele teste). Menstruatia mi-a intarziat 6 zile, am avut ceva crampe abdominale nocturne si dureri de mijloc. Sani durerosi si un pic mariti. Dar astazi dimineata m-am trezit fara dureri de sani si parca mai usoara Care sa fie explicatia? Ati experimentat asa ceva? Va rog mult, dati-va cu parerea, sunt disperata!!!
Florentina_C spune:
Fetelor, nu mai ziceti nici una nimic? Aveti treaba sau v-a fermecat zapada?
***Poze***
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Buna fetelor, m-am inscris de ieri pe forum asa ca sunt nou - noutza.. Ieri eram foarte fericita pentru ca 2 teste de sarcina mi-au iesit pozitive (desi a doua linie era cam neclara la ambele teste). Menstruatia mi-a intarziat 6 zile, am avut ceva crampe abdominale nocturne si dureri de mijloc. Sani durerosi si un pic mariti. Dar astazi dimineata m-am trezit fara dureri de sani si parca mai usoara Care sa fie explicatia? Ati experimentat asa ceva? Va rog mult, dati-va cu parerea, sunt disperata!!! |
puiutz mic in primul rand bine ai venit si FELICITARI pt bb .
Eu una zic ca din moment ce te simti bine si nu ai nici o sangerare totul e absolut normal si in regula. Simptomele de sarcina difera de la femeie la femeie, unele au greturi si dureri iar altele nu au absolut nici un simptom. Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji, bb e acolo, mai ales ca ai si 2 teste pozitive. Ca sa scapi de stres eu iti recomand sa intrebi pe cineva apecializat sau sa dai o fuga la medicul tau si sa il intrebi daca exista sau nu o problema sau e totul numai in imaginatia ta.
Felicitari inca o data pt sarcina, sa il tii pe bebe acolo 9 luni de zile si sa te bucuri de el. Te
***Poze***
cora79 spune:
Puiutz mic,bine ai venit si sarcina usoara cu bebe la termen si sanatos
Flori,mai sunt si eu pe aici,am vazut un film si acum ma pregatesc sa fac o pizza si un pui la cuptor
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui cora79 Puiutz mic,bine ai venit si sarcina usoara cu bebe la termen si sanatos Flori,mai sunt si eu pe aici,am vazut un film si acum ma pregatesc sa fac o pizza si un pui la cuptor "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cora imi faci pofta.... Nu am decat sa ma apuc sa fac si ei pizza si pui la cuptor.
***Poze***
Dragaica spune:
Neata la fete,
Polo ai grija cu racelile, ferestete cat poti
Cora
Abia m-am trezit si ma mananc palmele sa fac un teste de sarcina, cred c-am sa-l triit pe sot sa cumpere.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
puiutz_mic spune:
Florentina C si cora79, va multumesc pentru incurajari. Cu medicul la care vreau sa merg inca nu am apucat sa vorbesc...ma pot programa la el abia in ianuarie. Luni o sa incerc sa ajung la el la spital (eu sunt din Constanta, el e la spital la Cernavoda - e vorba de dr. Fawaz). O sa merg la el la spital dar pana atunci...stau si imi fac ganduri, mai ales ca sarcina e mica si stiu ca se pot intampla multe la inceput...
Astazi totusi am simtit si o oarecare repulsie la mirosuri - cafea si pasta de dinti. Pana azi nu am avut nici o problema cu mirosurile. Ma chinuie si o durere de cap. Singura problema e ca nu mai simt ca ma dor sanii ca in zilele anterioare... Ma dor foarte putin daca apas pe ei....
Iertat-ma daca va stresez..simteam nevoia sa vorbesc cu cineva mai experimentat ca mine. Va pup si va doresc o zi frumoasa Bucurati-va de prima zapada!