am un bebelus de 2 luni. de 10 zile am trecut pe aptamil fara sa ii mai du san. are colici de la o saptamana. am incercat cu water gripe, bonisan, espumisan, debridat, baby drink, baby calm, ceai de chimen.... sticla anticolici de la chicco. orice as face degeaba. as vrea sa ii schimb formula de lapte si ma intereseaza cine a folosit novalac anticolici daca a avut rezultate. va roggg astept un raspuns. plinge zilnic cite 4, 5 , 6 ore
Micha29 sa-ti traiasca bebelusul si sa fie sanatos!
Poti sa mai incerci pentru colici si niste probiotice, spre exemplu Baby s Jarro-Dophilus, chiar sunt recomandate pentru crizele de colici.
Doamne ajuta-ne!
multumesc mult si al tau sa traiasca.
cred ca nu ii prieste laptele praf si anume aptamil pentru ca treaba mare, kaka, este foarte gros si are particule de laptic nedigerate. cred ca nu se digera bine laptele in stomacel si diferenta dintre mese este de cel putin 2 ore.
Buna,
Sa iti traiasca bebelusul. Chiar daca fetita mea a fost alaptata, tot a avut colici si a functionat f bine Debridatul, plus caldurica pe burtica. Eu calcam scutecele si i le puneam pe burtica, imbracata fiind insa.
Si eu cred ca nu ii prieste Aptamilul, daca zici ca are particule nedigerate. De asemenea, biberoanele Dr Brown's cu supapa impotriva intrarii aerului in stomac si colicilor sunt f bune daca bebe accepta tetina de silicon.
Inca putinel si trece.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!