Ce parfumuri va plac? (23)
Raspunsuri - Pagina 25
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
sotul e incantat de mostre, clar ce gusturi are
mi-a spus ca sunt tipice arabesti si miros asa cum simtea el ca mirosea cand intram intr-un bazar in Tunisia, cred ca mai trebuie sa luam o lampa pt bakhoor si gata atmosfera
acum doua dintre ele paraca mai miros cumva, dar doua sunt de groaza! nu pot sa le descriu, imaginati-va cineva care nu ar face dus 3 ani
teo, nu esti ciudata, stii tu ce stii. Acum Amouge nu cred sa se poata compara cu astea ale mele...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
geniest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
geniest, cum mai rasucesti si tu cutitul in rana.....teo a dat "fluturele albastru" si apoi ne-a marturisit ca are momente cand ii simte rau lipsa .... iar camelia_daniela, care l-a luat, a scris ca e DEMENTIAL. teo l-a descris in amanunt pt mine, nu mai stiu in care capitol, dar sunt sigura ca o va face acum din nou. i-ai dat ocazia sa si-l aminteasca. |
Zau daca a fost intentionat...as cauta eu dar ma strange copilu' de gat ca am monopolizat calculatorul...
Cand s-a discutat aici nu aveam ochi pt. fluturas. Intre timp am mai citit niste review-uri si prea e de bine peste tot...acum in functie de ce zice si Teo cred ca va fi urmatoarea comanda...
In tot acest timp urmaresc Alien-ul redus la 70 de dolari...ca acum e 94...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Sali ti-a placut vreodata Trouble ? Il ai luat la 100 ml ??? Mi-am luat si eu mostre de TROUBLE si BOUCHERON by Boucheron si dupa ce am incercat unul pe o mana, altul pe cealalta nu stiam cum sa ajung la baie sa ma spal mai repede. Nu-s pe gustul meu....deloc... |
merci mult pt reclama la TROUBLE !
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
a picat la fix ! sunt convinsa ca acum se vor bate parfumatele pe el !
![](radtare.gif)
geniest spune:
Sali...imi cer mii de scuze...cred ca am exagerat cu vinul la pranz
...
Insa nu ma lua etalon in materie de gusturi...ca nu accept ...
Imi reaminteam acum cateva pagini ca blue eyes zicea despre Skin ca miroase a drojdie...iar eu il ador....asa ca...ce sa mai zic...mi-e rusine
carina85 spune:
Ai-ai-aiii...fetelorrr...M-am cam indragostit...Stiti ca toamna asta au aparut o parte din noile parfumuri D&G ,care formeaza antologia inspirata din cartile de tarot.Am facut curte ,si la propriu si la figurat,zilele astea unuia dintre ele,de-mi era ca ma iau astia de la Sephora la "ochi"!
Este vorba de numarul 3 ,"L'Imperatrice"...E mortal;demult n-am mai mirosit ceva care sa fie atat de diferit fata de ce se mai gaseste pe piata,care sa nu se confunde cu altceva.
Initial m-am gandit ca are citrice in compozitie,atat de proaspat,dar la modul revigorant,este...Apoi mi s-a parut ca are ceva familiar,dar asociam mirosul mai curand cu un gust;mi se parea ca miroase a...Mentos de pepene verde...Nu e ceva neplacut;mai curand intrigant...Asa ca ,concluzia finala este ca miroase din plin a pepene verde.Nu e un parfum cu un miros fresh (dimpotriva as spune ca e chiar patrunzator),dar e foarte tonic ,condimentat,parca ar avea si putin ghimbir (offf...unde esti ,Clarisss,sa il mirosi,ca tu le spui atat de bine
)
Ce mai...ce Ubar-Neubar,Atar-Neatar,deocamdata sunt moarta dupa asta...
Daca mai mergeti la mirosit,aduceti-va aminte si de "L'Imperatrice" ca sa-mi spuneti ce parere aveti...Pupicei
sali spune:
citat din mesajul lui cait Vroiam sa va intreb ati mirosit parfumurile Serge Lutens? |
roseselavie
![](pupic.gif)
in consecinta, am trecut un lutens pe wish list pt 2010, vad eu care va fi, sunt curioasa cum este LOUVE, ca fac eu ce fac si reusesc sa gasesc gurmanderii
![](pofticios.gif)
sali spune:
citat din mesajul lui geniest Sali ti-a placut vreodata Trouble ? Il ai luat la 100 ml ??? |
da, imagineaza ti daca poti, mie chiar mi-a placut !
![](icon_smile.gif)
si imi place si acum , doar ca mai sunt vreo 80 ml si nu am timpul fizic necesar sa-i consum, mai ales ca eu rar ma dau 2 zile cu acelasi parfum.
ti-l trimit?
![](radtare.gif)
carina, am testat ceva din colectia D&G dar acum nu imi amintesc ce. am si scris aici, la vremea respectiva! stiu ca nu mi-a placut . revin daca imi amintesc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
citat din mesajul lui sali [quote]citat din mesajul lui cait Vroiam sa va intreb ati mirosit parfumurile Serge Lutens? ca fac eu ce fac si reusesc sa gasesc gurmanderii ![]() |
sa-mi spui daca gasesti ceva bun
![](pofticios.gif)