Ce parfumuri va plac? (23)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Citat:
citat din mesajul lui sali

parfumatelor, am primit raspuns de la luckyscent.
livreaza mostre in ro , costa 5 $.

uitati raspunsul:
Hi,

We cannot ship samples to Romania using FedEx, but we do ship via Air Mail for $5 USD shipping/handling.

Best,
Andrea

revin: cat inseamna .7 ml? ca atat vad ca are o mostra la ei.
eu am intrebat si cate mostre pot comanda in astia 5 dolari dar nu mi-a raspuns.
edit: vad ca majoritatea mostrelor pe fragrancex au 0.04 sau 0.05 asadar .7 ml ar tr sa fie suficient pt a ne face o parere.

Buna,Parfumatelor!
Sali,uite ca am simulat o comanda de mostre pe luckyscent si vad ca-mi scrie sub fiecare mostra-"limit 2 per order"...Daca poti comanda doar 2 mostre pe fiecare comanda,nu stiu cat de avantajos este...Sper sa primeasca raspuns si Dana la mail-ul ei si sa ne lamureasca dansa...

carinaaa
am facut si eu dimineata o simulare. limitarea aia inseamna ca nu poti comanda mai mult de 2 mostre din acelasi parfum... sa nu faci comert cu ele mai departe probabil. in rest, lista de cumparaturi poate continua si cu alte mostre. incearca sa pui 3 bucati la o mostra, s avezi ce'ti zice.

ma scuzati, ca raspund neintrebata dar azi ma bligdisesc la birou si am mai baut si a doua cafea

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

Ce sa-i faci,Clarisss...Ce poti sa ceri de la o mamica privata de somn si care nu are voie sa bea cafea...Sunt cam adormita,recunosc,din toate pct de vedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Ma suna o prietena de la posta cand eram pe partie la Arieseni, ca am un colet, m-am gandit ca e vorba de jo malone, dar nu, era altceva. Fuge sotul dupa el: surpriza.

Mi-au sosit parfumurile arabesti. Prima impresie: ABSOLUT ORIBILE!!!

Daca vreti sa suparati pe cineva si nu stiti cum scrieti-mi , vi le trimit prin DHL

Acum si mor de foame, toata ziua la munte cu cafeaua de dimineata, trebuie sa le mai studiez.

Sa va feriti de http://perfume.zahras.com/, nu au trimis ce i-am rugat, nici macar unul ci doar ce au vrut ei, intr-i sticla de 1 ml au pus cam un sfert, e extrem de putin, cat de dai cel mult de doua ori, bine cu ele te dai o data si stai 3 ore sub dus.
Ei nu spun ca iti trimit ce vrei tu, acesta e adevarul, doar ca fac tot posibilul, dar nu s-au chinuit deloc.

Mi-au trimis cadou ceva chestii ciudate, se numesc "bakhoor", 2 pliculete. M-am lamuti de site-ul asta.

Teo, cred ca fiica ta a comandat si ea de aici, nu?
Imi pare rau, au trimis ce au vrut ei, nici nu prea inteleg bine denumirea parfumului, scrisul e de mana pe eticheta de pe sticluta.

cait, asteptam impresii dupa ce primesti Amouage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
Sa va feriti de http://perfume.zahras.com/, nu au trimis ce i-am rugat, nici macar unul ci doar ce au vrut ei, intr-i sticla de 1 ml

Teo, cred ca fiica ta a comandat si ea de aici, nu?
Imi pare rau, au trimis ce au vrut ei, nici nu prea inteleg bine denumirea parfumului, scrisul e de mana pe eticheta de pe sticluta.

amouagereflecwomen Amouage Reflection Women Unshipped $8.99
dana fiica -mea si-a luat asta dar de pe theperfumedcourtdar, noi am platit pe toate mostrele aproape 50 $ dar numai asta arabesc +soir de luna au fost ~20$

in plus am luat si cu pulverizator si cred ca am luat si mai mari de 1 ml

dana daca mai tii minte eu ti-am scris pe pm parerea mea in legatura cu "lumea araba" acum sa zicem ca sunt eu CIUDATA , o sa vedem si ce primim noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

ma uit pe mostrele pe care le am :
ricci ricci 1.2 ml - 03 fl. oz
jette dark sapphire 1,2 ml - 0,04 fl.oz

adica astia nu fac diferenta intre 0,X si 0,0X ?
mai departe :
glamour moschino 1,5 ml - 0.05 fl.oz
delices de cartier 1,5 ml - 0.05 fl.oz
boudoir 1.5 ml - 0.05 fl.oz

dana , mostra ta de boudoir e comadata pe fragrancex ca si a mea, deci are 0.05 fl oz, adica 1,5 ml.

atunci, dupa mintea mea , mostra de pe luckyscent este cat jumate din mostra de BOUDOIR.
QED !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Teo fiindca te-am prins logata. Poti sa-mi spui cate ceva despre Hanae Mori cu fluture albastru ? Ma tenteaza ca are un pret bun ca tester pe fragrancex. Plizzzz.....

Dragelor...da' combateti nu gluma Credeam ca intre Craciun si Revelion o sa fie o liniste...cand colo va desfatati cu tot felul de elitisme...Se anunta an bun...
Le studiez si eu insa nu ma las prada tentatiei pe motiv ca daca mi se lipeste nasul de vreunul o sa cad in depresie din cauza pretului...asa ca eu sunt la stadiul de mostre pe fragrancex...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Danamiha fara sa fiu rea si ma acuze careva pe aici de altceva nu ma mira cc ca ti-au trimis altceva judecand dupa originea siteului, pentru ca de obicei fac cum vor ei si nu cum ceri tu..cam asta e reflectia mea dupa cateva experiente pe aici.
Si eu abia astept sa vad acets mult laudat Amouage.
Vroiam sa va intreb ati mirosit parfumurile Serge Lutens?

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annie80
vreau si eu un parfum dulceag, dar nu gen lolita, adica nu foarte dulce, asa placut cu niste vanilie

de Narciso Rogriguez , vre-o parere?

---------------------------------------------
"Someone's pleasure is another's pain!"

Alergic at stupidity.

"There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."

daca stateai in ro si iti placea TROUBLE by BOUCHERON ( are vanilie) , il luai de la mine , ca m-am hotarat sa-l marit/insor.
asa, o sa ti recomande danamiha ceva, ea e fan vanilinate !

narciso rodriguez edp are teo, poate intra si iti spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

fetele, uitati'va in tabelul acesta daca nu credeti:

Conversia .OZ/ml :
1.0 Oz =30 ml -> rezulta ca 1 ml = 0.03 oz
1.7 Oz =50 ml
2.5 Oz =75 ml
3.4 Oz =100 ml
4.2 Oz =125 ml
5.0 Oz =150 ml
6.8 Oz =200 ml
8.4 Oz =250 ml
17 Oz =500 ml

tot ce vedeti cu 0.0X sunt oz nu ml.
am mostra de wish/chopard pe care scrie asa: 0.03 fl oz 1ml, am si alte mostre de 1 sau 1.2ml pe care scrie 0.04 sau 0.05 oz

edit - sali, acum am vazut ca ai scris si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Sali ti-a placut vreodata Trouble ? Il ai luat la 100 ml ???
Mi-am luat si eu mostre de TROUBLE si BOUCHERON by Boucheron si dupa ce am incercat unul pe o mana, altul pe cealalta nu stiam cum sa ajung la baie sa ma spal mai repede. Nu-s pe gustul meu....deloc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Teo fiindca te-am prins logata. Poti sa-mi spui cate ceva despre Hanae Mori cu fluture albastru ? Ma tenteaza ca are un pret bun ca tester pe fragrancex. Plizzzz.....

geniest, cum mai rasucesti si tu cutitul in rana.....teo a dat "fluturele albastru" si apoi ne-a marturisit ca are momente cand ii simte rau lipsa ....

iar camelia_daniela, care l-a luat, a scris ca e DEMENTIAL.

teo l-a descris in amanunt pt mine, nu mai stiu in care capitol, dar sunt sigura ca o va face acum din nou.
i-ai dat ocazia sa si-l aminteasca.

Mergi la inceput